Veikkauksia salkkareiden jatkosta :)

Omasta mielestäni Severi elää, mutta salkkareiden logiikalla, joku metsän asukki on hänet bongannut ja hoitaa häntä kotonaan (lääkäriin kun ei voi viedä).

Isabellahan ei tietenkään joudu missään vaiheessa teioistaan vastaamaan, joka sarjassa kun pitää yksi paha aina olla.

Sitten Iida on paksuna, (olin huomaavinani pikku haamun testissä) ja tottakai Elias on syy Kallen eroon :D (ja niistä tuloo pari).

Tässä nyt alkuun veikkauksia :) Ja en oo lukeny yhtään juonipaljastuksia niin tää on hauskempaa ;)
 
hihii
Mä kanssa epäilen että Severi on elossa, mut miksei kukaan näe mitään jälki lumessa? Vai loikkasko se autosta ennen kun se molskahti veteen..

Veikkaan myös että Kallella ja Eliaksella tulee jotain juttua, tai sitten Larin kanssa :)
 
Severihän avas turvavyönsä ennen sitä kolaria, niin sehän on voinut avata oven ja lentää just jonnekkin mistä kukaan ei oo tajunnu katsoa :)
Muistihan siltä on tietenkin mennyt ja se harhailee metsässä kunnes, joku tyyppi sen löytää XD Se vois palata sarjaan sit "hiukan vanhemapana" (teininä :D) kun muistaa jälleen kuka on, tai sit joku sen tuttu bongaa sen kaupassa :)
 
[QUOTE="perseennuolija";27091177]Minkä ikäinen tää Elias on salkkareissa?16v?Eihän Kallesta alaikäiseen sekaantujaa voida tehä..[/QUOTE]

No se, mut kyllä niistä jossain vaiheessa pari tulee :) Eihän se mitään haittaa kun yli 16 ja tv-sarjahan tää vaan on :)
 

Yhteistyössä