Veden yksityistäminen piti estää, mutta aloitteen tekijöiden mukaan hallitus jättää nyt sijoittajille oven auki

vierailija
Veden yksityistäminen piti estää, mutta aloitteen tekijöiden mukaan hallitus jättää nyt sijoittajille oven auki
Kansalaisaloitteet|Vesi on meidän -kansalaisaloite sai 89 000 allekirjoitusta ja eduskunnan täyden tuen. Nyt aloitteen vastuuhenkilöt ovat pettyneitä tapaan, jolla hallitus vie aloitetta lakiin.

Marinin hallituksen syy, kun eivät ehtineet käsitellä asiaa koronapandemian ja energiakriisin ohessa, vaan asia jäi tämän hallituksen käsiteltäväksi 🙄
 
vierailija
Takaportti jätetään tarkoituksella auki ja perustelutkin ovat samoja valheellisia satuja keinottelijoiden tekevän korjaukset ja investoinnit halvemmalla. Eihän investoinnit ja korjaukset tule sen halvemmaksi keinotteleville sijoittajille muutoin, kuin jättämällä nämä tekemättä ja keräämällä entistä suurempia sekä mielivaltaisempia palvelumaksuja "siirtomaksuineen". Verojakaan nämä ulkomaiset keinottelijat eivät tule maksamaan Suomeen. Tämä on koettu niin moneen kertaan sähköverkkojen(esim. Caruna), tietoliikenneverkkojen, SOTE palveluiden siirtämisenä yksityisille terveystaloille, jotka jättivät velvoitteensa tekemättä. Tällainen inframme ja peruspalveluidemme lahjoittaminen sijoittajille on rikollista toimintaa ja tällaisesta pitäisi antaa tuntuvat rangaistukset kansallisen omaisuutemme myyjille kaikkia keinoja käyttäen.
 
vierailija
Tätä hallitusta ei yhteinen hyvä kiinnosta. Epideminen pahanjako, on hallituksen ydinosaamista. Saksitaan kaikki silpuksi. Annetaan sitten vesikin spekulanttien sijoittajien käsiin, pitäähän siitäkin jonkun kääriä voittoa siitäkin. Seuraava kohde voisi olla hengitysilma. Joku ajatushautomo, lienee jo sitäkin hallituksen hyväksi paperille visioi. Puhtaasta pahasta tahdosta, tämä hallitus toimii. Säästöistä rummutus ja pärinä on demagoginen kulissi vaalikarjalle, syyllistämisen vivahteilla.
 

Yhteistyössä