Vauvan tutti

  • Viestiketjun aloittaja kysymys
  • Ensimmäinen viesti
kysymys
Tai sitten jos ei ole ok niin onko olemassa sen ikäsille tarkotettuja tutteja, joissa on isompi se "levyosa" tai se muovijuttu? Meiän vauva kun tänään onnistu tukkimaan tommosen ainun mam silikonitutin (0-6kk) suuhunsa niin että se muoviosa jäi jumiin puolivälistä ja vauvaraukka huusi ihan paniikissa kunnes sain kiskastua sen pois sieltä.
 
"vieras"
Jos vauva sitä ihan mielellään ja hyvin syö niin eiköhän se ole ihan ok. Mun käsittääkseni ikärajat kertoo vaan tutin koosta - 0-2kk-tutit on pienempiä kun 6-16kk-tutit. Ja onhan siinä vielä se välikokokin,eli 2-6kk. Turvallisempaa se varmaan onkin noin päin että syö liian isoa,kun että joku yli 1v söis sellasta vastasyntyneen tuttia - sehän voi tunkea sen kokonaan suuhunsa..
 
..
hammashoitaja sano että paras olis mahdollisimman pieni ja löperö tutti. siis hampaiden kannalta. mut jos se alkaa mennä kokonaan suuhun niin isompi kai on hankittava. meillä kans 4.5kuinen, ja uusia tutteja pitäis ostaa, ku vaan yks on tallessa.. nii menisköhän sille sit jo noi puolivuotiaan tutit? täytynee testailla
 

Yhteistyössä