vauvan napatynkä

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Meidän vauvan napatynkä ei ole vielä irronnut ja se haisee todella pahalle...Neuvolasta neuvottiin putsaamaan Septidin- aineella, mutta mitenköhän usein tynkää olisi hyvä putsata..?Putsaanko aamuin illoin, ettei mene liialliseski ronklaamiseksi, vai myös jokusen kerran päivän aikana?
 
terkkari
aamuin illoin riittää. Ja pesun jälkeen kuivaa hyvin kuivalla pumpulipuikolla, ettei jää hautumaan. Eikä ilmakylvytkään ole pahitteeksi. Ja kun putsaat niin pyöräytä kunnolla navan pohjasta saakka, ettei sinne jää bakteerimassaa.
 
.
Metyylisini on kanssa hyvä aine.
Ostin sitä apteekista napatyngän putsausta varten. En ole keksinyt mihin muuhun sitä voisi käyttää?! Pullossa on nimittäin vielä aika paljon ainetta.
 
no
mulle sanottiin että aina jos kastuu, eli pyllynpesun yhteydessä jos joka kerralla on kakkaa... Mutta aamuin illoin riittää, jos ei kastu pyllyn pesulla. Ja pumpulipuikkoon septidiniä ja sillä pyöräytät KAIKEN irtoavan ihomöhnän pois sieltä niin ei sitten haise niin pahasti. Jos se jää kosteaksi niin se alkaa haisemaan ja hautumaan vaipan alla, eli kuivaa vielä kuivalla pumpulipuikolla sen septidinin jälkeen jos panet heti vaipan.
 

Yhteistyössä