Vauva sairaalahoidossa

  • Viestiketjun aloittaja Neljän äiti
  • Ensimmäinen viesti
Neljän äiti
Etsin äitejä ajatustenvaihtoon tilanteessa kun vauva on ollut syntymän jälkeen sairaala hoidossa. Neljäs lapseni syntyi huonokuntoisena ja joutui olemaan sairaalassa kuukauden ennen kuin pääsi kotiin. Nyt kaikki on niin hyvin kuin voi vain olla, tosin sairaalassa juoksua ja tulehdusten pelkoa. Tulevaisuuskin on peikkona mielessä. Pojan 11/03 diaknoosina on virtsatie läppä, joten etenkin kirurgisia toimenpiteitä kokeneitten vauvojen äidit olisi mukava vaihtaa ajatuksia.
 
Kohta kolmen äiti
Hei! meilä poika syntyi 03/03. Hän syntyi rv 34+3, muta keuhkot eivät olleet kehityneet. ja hän joutui henityskoneeseen vuorokauden ikäisenä... Tuska oli suuri ja tunne että en jaksa tätä... Sairaala jakso venähti meilläkin kuukauden mittaiseksi.. ja paljon ei ole muistikuvia ajasta muuta kun se jatkuva sairaalassa juokseminen ja ainanaen itekeminen...Nyt odotan kolmatta lastamme rv 38+6 ja pelko on tosi suuri etei taas tulisi vaan jotain etten saisikaan vauvaa viereeni syntymän jälkeen vaan hänet taas viedään vaan pois näyttämisen jälkeen...
Mutta jos tahdot vaihtaa ajatuksia niin kirjottele osoitteni on katjamakela8@hotmail.com
 
meille kävi niin että lapsi syntyi 2 viikkoa etu ajassa ja minä olin ennen sitä sairaala hoidossa kuukauden.
kun lapsi syntyi hän sai pysyvän käsivamman kun ei mahtunutkaan minusta ulos.
saimme vauvan 4päivän jälkeen kotiin mutta joka kuukaus pitää sairaalassa juosta kontrolleissa.
meijän tarina on hieman erillainen mutta ikävä.
 
zatutäti
Moi! Meidän vaavi syntyi r.viikolla 30+6 ja vietti sairaalassa n. puolitoista kuukautta. 3 ensimmäistä päiväänsä hän oli hengityskoneessa! Hoitajat sanoivat että oli todellinen ihme että hän selvisi niin vähällä, nyt neiti on jo 2v eikä keskosuudesta ole merkkiäkään. =)
 
Lueskelin muiden juttuja...mielenkiinnolla.Meidän poika syntyi rv 25+6 ja painoi 450g.Joutui olemaan sairaalassa 6kk ja ensimmäiset pari vuotta olivat niin henkisesti kuin fyysisesti rankkoja koko perheelle.Nyt poika täytti 5 vuotta ja on kuin kuka tahansa viisivuotias.Osaa jo lukeakin!Ja kehityksessä ikäisiään edellä.Eli joskus käy näinkin....positiivisesti!!! :)
 

Yhteistyössä