Vauva imee vain toista rintaa ! ?

  • Viestiketjun aloittaja "huoh"
  • Ensimmäinen viesti
kl
ei oo kauaakaan ku neloselta tuli ohjelma joka käsitteli tätä aihetta. voi olla,ettei vauva saa kunnon otetta ja siks hylkii sit toista rintaa. kokeile toisia asentoja tai sit rintakumia. mulla se oli ekan kans käytös,tosi hyvä kapistus ;-)
 
satunnainen lukija
On hyvin tavallista, että rinnat ovat rakenteellisesti erilaiset eli toinen saattaa luonnostaan erittää enemmän maitoa kuin toinen rinta. Tärkeää on kuitenkin antaa lapsen imeä myös siitä rinnasta, jota hän ns. hylkii, koska imu pitää yllä maidontuotantoa. Jos ei imetä, ei uutta maitoakaan erity. Rohkeasti kannattaa tarjota sitä toistakin rintaa, vaikka saattaa ehkä tuntua siltä, ettei sieltä mitään tule. Ota rohkeasti neuvolaan yhteyttä, jos tuntuu siltä, että kaipaat imetykseen tukea. Myös imetystuki ry:n sivuilta/puhelimesta voi tarvittaessa saada apua. Iloista syksyä!
 
Mulla tissit on ainakin ihan eri paria! Toisesta tissistä vuotaa maitoa, toisesta ei ollenkaan! Molemmista kyllä tulee maitoa, mutta toisesta selkeästi enemmän. Tämä vuotava tissi on myös se joka ei kertaakaan ole mennyt rikki/ollut kipeä, toinen sitten kaipaa rasvailuja yms muuta hulenpitoa...
 

Yhteistyössä