Vaunut kolmelle-neuvoja

Hei

onko muilla pienellä ikäerolla kaksoset ja kolmas lapsi? Millaisia vaunuratkaisuja? Makuulle pitäisi saada ja isopyöräiset. Onko kellään myytävänä käytettyjä? Ebay ja huutonet en löytänyt (sopivaa).

Kiitos.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 30.12.2006 klo 12:49 eräs kirjoitti:
meillä oli tuplagrizzlyt ja niissä tuplasisaristuin.. Oli hyvät menopelit
Grizzy, onko siis vaunumerkki? Saako enää sisaristuimia, minulle puhuttiin kaupassa että vain emmaljungaan saa yhden vauvan rattaisiin nykyään. Koska teillä ko vaunut oli ja mistä hankitte?

Onko kellään Peg Peregoneja tuplille, on saatavana myös peräkkäin kolmelle ja isoilla pyörillä, saa makuulle. tarvitaan siis pitkiin lenkkeihin kävellen ja tuntien ulkoiluun. Ei sii vain lähipuistoon.
 
eräs
tuplagrizzlyt on Emmaljungat ja ne ostettiin uutena 2000. Niitä ei enää valmisteta mutta käytettyinä saattaa vielä löytää.. Nykymallihan on Emmaljungalla Husky, mutta sen runko ei kestä tuplasisaristuimen käyttöä (jotain heikompaa ainetta se runko).. Kannattaa kysellä monikkoperheyhdistysten kirpputoreilta tms.
 
ylipäätään mikä tahansa toimiva ratkaisu helpottaisi. Peg Peregoko on nyt ainoa mahdollinen? On three hills, jolla koplme vierekkäin, on kuulemma joutunut vetämään kaksi mallia pois vuoden 2006 aikana...
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.01.2007 klo 12:42 Tulipa mieleen kirjoitti:
Katsopa netistä näitä: www.christianewegner.de
Kalliit, mutta jälleenmyyntiarvo hyvä.
Ne meillä on. Sisarusistuin hajosi ekalla käytöllä. Osia putosi...Tilataan varaosat. Mutta tuntuu että tarvitaan myös pariksi vuodeksi sellaiset että esikoinen pääsee myös unille ja kunnon suojaan.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 04.01.2007 klo 17:16 Tulipa mieleen kirjoitti:
Hei!
Kyseessä on niumenomaan kolmosten vaunut. Sinulla ehkä kaksosten vaunut ja sisaristuin?

kyllä vaan. Tilataan nyt sitten kolmosten, niin eipä rajoitu äidin elämä vain lähipuistoihin...toivotaan että seuraava´t siis kestää ja ovat helppo käyttää jne. Joskus sitten onkin paljon kirpparitavaraa kierrätettävänä...
 

Yhteistyössä