Vaunujen hinnasta

Rita18
No meillä on emmaljungan yhdistelmät jotka uutena makso 795e,oltiin valmiita maksamaan koska haluttiin esikoiselle hyvät vaunut,jotka sitten kakkonen saa periä. ainut liike täällä päin myy vaan näitä ja netin kautta tilaaminen ei oo meijän juttu joten ku saatiin näihin ihan livenä tutustua ni ne ostettiin. =)
 
halssi
Kärryt maksoi vajaat 800e mutta ajatus on että ne kestävät sitten vielä mahdollisesti toisellekin. Sen lisäksi että kävelen _paljon_. Kärryjen on oltava sellaiset että varmasti kestävät, ovat hyvät työntää ja tarpeen tullen saa varaosia (kaikkein halvimpiin ei välttämättä saa). Vaunuja ei ostettu vaan kuomurattaat pehmeällä kantopussilla.
 
Me ostettiin kunnon kuomurattaat joihin sit pehmee kantokoppa niin esikoinen saa siitä myös lämpöpussin ja toivottu kakkonen peris sit sisarukselta nuo kärryt käyttöönsä. Ja kun pitkällä tähtäimellä ostettiin niin luotettiin näihin kalliimpiin merkkeihin, et monta satasta sinne sijoitettiin. Laadusta emme alkaneet tinkimään ku rattaita käytetään päivittäin pitkillä lenkeillä yms ja uskotaan niiden sitten kestävän myös muille käyttäjille. Näin meillä.
 
duuri
Me ostettiin tarjouksesta Emmaljungat ja maksoivat reilu 500e, josta 350e oli tulevilta isovanhemmilta saatua rahaa. Tuntui kivalta kun osallistuivat, koska ois ollut aika kallis paukku maksettavaksi.
 
Jovit
Me ostettiin Jovi Air -yhdistelmävaunut kovalla kopalla. Ne on Oraselin valmistuttamat eli saman, joka valmistaa Oraa. Ne ovat lähes samanlaiset kuin Ora Samsarat (muistaakseni), mutta niissä on kankaat teetetty jossain muualla. Runko on täysin sama. Ne on tosi jykevät, niissä on isot ilmakumirenkaat ja niitä on hyvät työntää kuoppaisella hiekkatielläkin (täällä niitä riittää). Maksoimme niistä 400 euroa ja rahat saatiin lahjaksi isovanhemmilta. Olemme olleet tosi tyytyväisiä valintaamme. Meillä oli periaate, että 800 euroa ei vaunuihin sijoiteta. Meille riittää halvempikin perusmalli, emmekä ole valmiita maksamaan merkistä. Kyllähän se tunnettu merkkikin niissä maksaa, vaikka ei ne kalliit vaunut välttämättä ole kaikkein parhaat.
 
vinku
^riippuu tietysti opiskelijasta ja siitä kuinka paljon on muita menoja...

Kaikkea ei tarvitse hankkia kerralla vaan kannattaa aloittaa keräily pikkuhiljaa. Me haluttiin ehdottomasti turvalliset vaunut muttei todellakaan laittaa niihin useita satoja euroja vaikka isovanhemmat olisikin avustaneet.
Käytettynä ostettiin loistokuntoiset emmaljungat reilu 100e maalle ja kaupunkiin on nyt haussa toiset joko käytetyt tai sitten uudet jos tulee hyvä tarjous jostain halvemmasta mallista.

En tiedä mitä pidät "kirpparikuntoisena" mutta minen ainakaan vaadi, enkä edes halua kaikkea tavaraa uutena vaan kaivan niiden käytettyjen ja kirppistavaroiden joukosta sellaista mitä voi vielä hyödyntää: hyväkuntoista ja suht laadukasta.
 
Ennemmin laitan monta sataa euroa hyviin vaunuihin, jotka toimii ja kestää varmasti, kun että laitan pari sataa euroa vaunuihin jotka on ihan huonot eikä kestä mitään. Ja laadukkaat, kalliit vaunut aika hyvin myös säilyttää jälleenmyynti arvonsa.
 
Norrsu
Me ostettiin myös uutena emmaljungat ja on mun mielestä olleet hintansa arvoiset! Tarkoitus on sitten pitää nämä vaunut myös tulevilla lapsilla! Eli tarkoitus on kestää!
Olen koittanut kyllä käytettyjä ja todennut useampaan otteeseen (ystävien kokemuksia myös) ettei kannata käytettyjä ostaa jollei tiedä tasan tarkkaan kuinka niitä on pidetty.. (esim tutuilta nyt luulisi saavan rehellistä tietoa)
Yhdetikin käytetyt vaunut räsähtivät kesken matkan, ja hassusti olisi voinut käydä. Onneksi ei käynyt kuinkaan!

Maksakaa laadusta! Ja vertailkaa hyvät ihmiset :)
 

Yhteistyössä