Vaukirja

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
Kuinka kauan teillä on mennyt että olette saaneet tuon tervetuliaispaketin kun olette liittyneet vaukirjaan? Oletko ollut tyytyväinen kerhoon?

Täällä vasta liityttiin ja odotellaan tuota pakettia.:)
 
huonoja
Me kans erottiin kerhosta aikas pian. Monet kirjat oli suorastaan tyhmiä. Se että ne on tarkoitettu vauvalle näytti tarkoittavan samaa kuin että idiooteille. Lisäksi niissä on paljon huonoa suomea ja huonosti tai kummallisesti käännettyjä lauseita.
 
ap
No mutta tuolla ei vissiin ollut kuitenkaan mitään vaatimuksia että pitäisi ostaa tietty määrä paketteja ennen kuin voi erota kerhosta? Katson nyt ainakin tuon tervetuliaspaketin että millaista laatua se on.
 
x
Alkuperäinen kirjoittaja huonoja:
Niin eroamisesta vielä, muistaakseni laitoin vaan sähköpostilla. Eli ei ollut hankalaa sitten kun sen osoitteen jostain löysi...
Muistatko osoitetta? Olen sitä etsinyt useasti enkä ole vielä löytänyt. Muutenkin vastaavat nihkeästi kysymyksiin.
 
-
petyin vähän tervetulopakettiin, mutta siitähuolimatta hetken jatkoin jäsenyyttä. Yhden paketin taisin lisää ottaa, ja vaikka oli ihan kiva totesin, että halvemmalla saa vähintään yhtä kivoja kirjoja ihan kirjakaupasta. Eroaminen onnistui minusta vaikeuksitta.
 
..
eroaminen käy helposti sähköpostilla tai soittamalla. Laatu on minun mielestä aika huonoa, ainakin meidän käytössä kirjat meni helposti rikki, siksi erottiin. Käännösten puutteet pienten kirjoissa johtuu kuulemma siitä että ovat lorumuodossa ja siksi hankala saada rimmaamaan. Joitakin asiavirheitä myös. Kannattaa kuitenkin muodostaa oma mielipide, ostopakkojahan heillä ei ole.
 

Yhteistyössä