Vauhti ville!

Välillä tuntuu niin masentavalta olla äiti. poika on 2v8kk ja tyttö 7kk aina kun selkänsä kääntää ja tyttö istuu lattialla niin poika on jo hetkessä pukannut hänet kumoon joskus lyö päänsä melko makiasti seinään tai oven pieleen. Eikä poika usko yhtään mitä hänelle puhuu vaikka yrittää millä äänen sävyllä hyvänsä jos yrittää selittää että noin ei saa tehdä kun toiseen sattuu niin poika sanoo vaan että eikä satu. Joskus tai aika useasti on päivät yhtä riitelyä ja tulee huudettua ja näppästyä poikaa kun on koko ajan tekemässä ilkeyksiä sitten on taas huono omatunto ja tuntuu että nyt se poika luulee että hänestä ei kukaan välitä kun kaikki vaan huutaa......jos joku osaisi jelppiä jotenkin niin vinkit kelpaa :(
 
Sarita-80
Koita saada aikaa ihan pelkästään sille isommalle lapselle. Leikit vain hänen kanssaan esim. silloin kun pienempi nukkuu. Tai koitat saada pienemmälle edes pariksi tunniksi hoitajan, jotta voit tehdä isomman kanssa jotain kivaa kaksin.
Meillä on ollut samantapaisia ongelmia 3-vuotiaan kanssa, kun pikkuveikka tuli taloon. Ja tämä jakamattoman huomion osoittaminen isommalle saa hänet unohtamaan kiusaamiset. Myös se auttaa, että ottaa isomman lapsen kotitöihin mukaan ja antaa hänen auttaa kaikessa missä vaan vähänkin osaa.
 
Minunkin mielestä olisi hyvä että poika saisi olla ainakin hetken sinun kanssa kahdeestaan

Meillä ainakin auttaa,että useimmin isä ottaa jomman kumman vanhemmista lapsista mukaansa.

Nyt lomalla meillä on toiminut hyvin tämä systeemi,mutta taas kun mies menee töihin päivänmittaan on vain muutama hetki jolloin voin olla yhden lapsen kanssa.
 

Yhteistyössä