Vasemmiston myyrät syvällä rakenteissamme, Suomen vastavakoilun pomo pidätetty

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija



Onko sitten samaa Putinin "rauhan kaasuputki"- porukkaa kuin sdpn johtohahmot Heinäluoma ja Lipponen jotka sdp- puolueen ohella saaneet miljoonia euroja Putinilta heikennetttään Euroopan puolustusta kaasuputkihankkeillaan?

Viime viikolla kärähti vihreiden ex- pomo vakoilusta venäjän hyväksi, Rauhan- Cronberg, onko nyt natoltakin saatu tietoja Suomen vasemmisto vaikuttajista, kiinniottoja ollut tavallista enemmän ja kohta koko vasemmisto putkassa!
 
vierailija
Tällä palstalla on paljon luettavaa persujen suhmuroinneista Venäjän kanssa.
Lukemassani ketjun vuoden 2018 linkitetyssä artikkelissa toimittaja Timo Haapala kertoo räikeitä tapauksia persujen Venäjä-suhteista.
Tuo Supo-tapaus on monimutkainen. Sinuna en kommentoisi keskeneräistä oikeusprosessia.
 
vierailija
Supossa on valtataistelu.

Supo hyllytti noin viisikymmentä perussuomalaisten työntekijää turvallisuusselvityksissä nimekkäimpinä niistä Lulu Ranteen ja Riikka Purran henkilökohtaiset avustajat. Samaan aikaan supoa johtava ministeri oli persu. Joten supon johto sai lähteä ja tilalle nimettiin persu.

Koskaan aiemmin suomessa ei ole tehty poliittista nimitystä supon johtoon, mutta nyt siellä on ryzzämieliset vallassa.

Nyt meneillään oleva valtataistelu on suomen ja venäjän välinen hybridioperaatio, jossa ei vielä tiedä, että kestääkö meidän hyvinvointivaltion rakenteet tätä vai meneekö supo ryssille perussuomalaisten tahdon mukaisesti
Näin. Mari Rantanen arvosteli edellisen hallituksen aikana ns. poliittisia nimityksiä, nyt tekee niitä itse.
 
vierailija
Koskaan aiemmin suomessa ei ole tehty poliittista nimitystä supon johtoon, mutta nyt siellä on ryzzämieliset vallassa.
Ai ei vai...

"Punainen Valpo (ruots. Röda Stapo) tarkoittaa Suomen Valtiollisen poliisin vaihetta, jossa viraston organisaatio oli suurelta osin kommunistien hallussa vuosina 1945–1948. Uudistuneesta Valposta käytettiin viranomaisten keskuudessa myös nimitystä Valpo II. Punaisen Valpon tosiasiallisena johtajana toimi apulaispäällikkö Aimo Aaltonen, joka siirtyi tehtävään Suomen Kommunistiseen Puolueen (SKP) puheenjohtajan tehtävistä. Sisäministerinä toimi SKP:n johtoon kuulunut Yrjö Leino."
 
vierailija
Otsikko on omalla tavallaan oikeassa, mutta kohde on väärä. Ilmiö on kutienkin sama.

Harva mieltää tuota otsikkoa sellaiseksi, että kun todetaan vasemmiston myyrien olevan rakenteissa, niin että tällä tarkoitetaan perussuomalaisen puolueen myyriä.

Myyrät on nykysin persuja. Olleet jo pitkään.
 

Yhteistyössä