Varokaa pentutehtailijoita!!!!!

  • Viestiketjun aloittaja muistutus
  • Ensimmäinen viesti
"Olen kyllä tiennyt näistä pentutehtailijoista, mutta ei käynyt mielessä, että tämä olisi sellainen."

"Oman haimme Prisman parkkipaikalta."


Nuo kaksi naisen sanomaa asiaa on todella pahasti ristiriidassa keskenään. Tekisi mieli hakata päätä seinään jos tuollaista "parkkipaikalla auton takakontista pentu" -hommaa ei tunnista tehtailuksi.

Ja kyllä alle 7-8 viikon ikäisen pennun erottaa 11-viikkoisesta, jollei sokea ole.
 
Viimeksi muokattu:
"vieras"
Jaa jaa, taitavat rotukoirien kasvattajat varoittaa pentutehtailusta, koska se syö rotukoirien kasvattajien ansioita. Jos ostaisin koiran, ostaisin sen mieluummin ulkomailta kohtuullisella hinnalla kuin suomalaiselta kiskurihinnalla.
 
[QUOTE="vieras";27768450]Jaa jaa, taitavat rotukoirien kasvattajat varoittaa pentutehtailusta, koska se syö rotukoirien kasvattajien ansioita. Jos ostaisin koiran, ostaisin sen mieluummin ulkomailta kohtuullisella hinnalla kuin suomalaiselta kiskurihinnalla.[/QUOTE]

Kai tiesit, että suomalaiset kasvattajat jäävät monesti miinukselle kasvatustyöstään? On nimittäin hyvin kallista hommaa tuo pennutus jos sen tekee kuten pitääkin.
 
"palma"
[QUOTE="vieras";27768450]Jaa jaa, taitavat rotukoirien kasvattajat varoittaa pentutehtailusta, koska se syö rotukoirien kasvattajien ansioita.[/QUOTE]

Tai sitten he varoittavat siksi, että ovat eläinrakkaita ihmisiä, joita ahdistaa ajatus joka juoksusta lähisukulaisella astutettavista liian nuorista synnytyskoneista, jollaisia pentutehtailijoiden nartut voivat olla. Mut hei, jos sä et halua maksaa muutamaa satasta siitä tiedosta, että sun pentusi emo on todennäköisesti hoidettu asianmukaisesti ja pennut rokotettu, niin sitten sä et maksa.
 
Kyllähän sieltä saa hyviäkin pentuja, virosta siis. Ja on myös vastuunsa kantavia, tutun tuttu osti koiran joka hetken päästä huomattiin olevan kuuro. Myyjä oli valmis ottamaan pennun takaisin ja palauttamaan rahat. Perhe oli kuitenkin kiintynyt jo koiraan ja sai yli puolet rahoista takaisin.
 

Yhteistyössä