vantaalaiset hoi (eläinlääkäriasiaa)

kerro kokemuksia vantaalaisista eläinlääkäreistä / eläinlääkäriasemista.
onko "vantaan kaupunki kaupungin eläinlääkäri" hyvä paikka.

ollaan siis asuttu täällä vasta vähän aikaa, ja vaihtoehtoja eläinlääkäriksi riittää, joten haluisinkin kokemuksia palstalaisilta.

missä olet käyttänyt, millainen palvelu, millainen hintataso jne jne...

kiitos jo etukäteen vastauksista =)
 
Nikinmäessä on hyvä, tosin pienet tilat omaava eläinlääkäri jolla olen käyttänyt kania, kissaa, koiraa ym. Hintataso matalampi. Tietty asia ei ole sama kun veisi eläinlääkäriasemalle koska ei ole mitään vehkeitä siellä.
 
vieras
Apex on muuttanut toiselle puolelle rataa, ei ole ihan niin lähellä asemaa kuin ennen, mutta lähellä kuitenkin. Tiksiin on vaikea saada aikoja, en ole käynyt aikoihin.
 
Alkuperäinen kirjoittaja nirppu83:
Korson Kirsu on kiva paikka ja myös tää Tikkurilan pieneläinasema on hyvä.
kirsukin vaan on ihan järkyn kallis paikka, Kävin kanin lopettamassa siellä ja maksoi reilu 60e.. Toinen kun jouduttii lopettamaan ja menin eri paikkaan, lopetus ja tuhkaus vajaa 30e..
 
yhden kissan omistaja
Toi nikinmäen eläinlääkäri on AIVAN TÖRKEEN hintanen! Paras eläinlääkäri missä käytän kolmea koiraa ja yhtä kissaani on ehdottomasti Eläinlääkäriasema Tassu. Erittäin kivat lääkärit JA todella halpa ja miellyttävä paikka. Ei mikään Niin kovin suuri mutta erittäin kelpo. Rokotukset maksaa vajaa 50e ja hammaskiven poisto on halpaa jne..kannattaa mennä sinne.
 
Seefferin omistaja
Marjatta laaksolla on suhteessa melko edulliset hinnat, todella osaava ja asiallinen lääkäri, käynyt kaikki koirat rokottamassa siellä, saa hyviä vinkkejä ja neuvoja. Kun aikaa varaa saattaa kuulostaa tylyltä mutta todella mukava ja reilu. Minun koirani kiittävät ja kumartavat =) Suosittelen!
 
"Kaisa"
Hei,

Itse en todellakaan ell. Tassua suosittele, niin rumasti kohtelivat kun vietiin doggia lopetettavaksi ja alkoivat tunkemaan koiraa heti lopetuksen jälkeen muovipussiin ja koska kyseessä oli iso koira eikä siihen mahtunut, katkasivat koiran niskat siinä nenän edessä. Eläinlääkäri totesi vain "Sehän on jo kuollut".

Lisäksi ihan perus silmäasioissa aivan noviisieja, kyselevät asiakkaalta mitä on ennen saanut lääkkeeksi ja mikä on ollut diagnoosi. ja pelaavat sen mukaan.

Siihen loppui meidän käynnit.
 
Eläinlääkäriasema Tassu
Hei! Jos mitenkään mahdollista,voisitko ottaa puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä Eläinlääkäriasema Tassuun heti nähtyäsi tämän viestin.Näin eläinlääkäriaseman omistajana (ja muutenkin) kuvaamasi tapaus kulostaa järkyttävältä ja haluaisin ehdottomasti tietää kuka meillä olisi toiminut näin törkeästi.Terveisin Leena Mehto-Laimi,joka ei ole koskaan laittanut kuolluta lemmikkiä muovipussiin omistajan läsnäollessa


[QUOTE="Kaisa";22331504]Hei,

Itse en todellakaan ell. Tassua suosittele, niin rumasti kohtelivat kun vietiin doggia lopetettavaksi ja alkoivat tunkemaan koiraa heti lopetuksen jälkeen muovipussiin ja koska kyseessä oli iso koira eikä siihen mahtunut, katkasivat koiran niskat siinä nenän edessä. Eläinlääkäri totesi vain "Sehän on jo kuollut".

Lisäksi ihan perus silmäasioissa aivan noviisieja, kyselevät asiakkaalta mitä on ennen saanut lääkkeeksi ja mikä on ollut diagnoosi. ja pelaavat sen mukaan.

Siihen loppui meidän käynnit.[/QUOTE]
 
Kisun omista
Yhdyn täysin seefferin omistajan viestiin. Viimeksi eilen käytiin kisun kanssa ja saatiin hyvää ja asiallista palvelua. Moni eläinystävämme on jo monien vuosien ajan saanut avun Marjatta Laaksolta ja myös sen viimeisen lohduttoman piikin. Hän puhuu asiat suoraan, on luotettava ja minunkin mielestäni melko edullinen.
 
"mari"
minäkään en koskaan enään mene tassuun, katsoivat koiran sisäelimiä ultralla(pissatulehdus)
ja kuulemma täysin epänormaalin näköistä oli, lopetus oli tulos, vein tietty kasvattajalle takaisin pennun kasvattaja käytti vielä tarkastuksessa ja mitään epänormaalia ei koirassa ollut, lisäksi pentu sai antibioottia joka voi vaurioittaa luustoa jota toiset ell ihmettelivät koska on muitakin vaihtoehtoja.
marjatta laaksolla käyn aina, hyvin asiantuntevaa palvelua ja eikä ole kallista ja isommat hommat mäntsälässä

marjatta laaksolla ole aina käynyt
 
En oo vantaalainen mut käytin aiemmin Länsi-Vantaan Eläinklinikalla Myyrmäessä. Sehän nyt riippuu missäpäin Vantaata te asutte, ei kyllä kannata kovin kauas lähtee koska bensoihin menee melkein se sama erotus mitä hinnassa säästää.
Muutimme sitten Espoon ja Helsingin rajalle ja nyt olen käyttänyt koiraani Espoon eläinlääkäritalossa Viherlaaksossa, siellä on todella hyvä palvelu!!!
 
Ihmettynyt
Minäkään suosittele eläinlääkäriasema Tassua, en yhtään ihmettele että asema on tänä päivänä hiljainen kuin vilttitossutehdas. Palvelu luokantonta, eläinlääkärit sekä elämäänsä että eläimiin kyllästyneen oloisia.
Tuli vaan lähinnä hölmistynyt olo, eikä tule kysymykseenkään enää että veisin rakkaan lemmikkini sinne.
 
"heidi81"
Minä.ainakin suosittelen Tassua.
Olen aina saanut erittäin hyvää palvelua kissojeni kanssa.
Ja serkun kissan kävimme yhdessä siellä nukuttamassa ikiuneen ja erittäin myötäelävää ja asiallista palvelua saimme silläkin kerralla.
Aina ollut ihana palvelu.
 
Dappi
Minäkin suosittelen Marjatta Laaksoa! Se eläinlääkäri osaa hommansa ja hinnat ovat hämmästyttävän halvat. Koirat rokotukset ollu alle 40 euroa. Muualle kun kerran vein pieneläimiä lopetettavaks nii oli yli 80 euron paukku, Laakson luona jäi sekin alle 40 euroon. Ja kun pienet eläimet saa veloituksetta joukkotuhkaukseen, ja käynnit ovat ripeitä ja aina saa vinkkejä kun kysyy. Tosiaan Laakso sanoo kommentit aika suoraan, sitä ei kannata pelästyä, parempi sellainen asiallinen suora puhe kuin ylimääräinen höpötys.
 

Yhteistyössä