Vannoutunut konservatiivi yritti ampua Trumpin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Äärikonservatiivien sisäiset erimielisyydet on tunnettu tosiasia rapakon molemmin puolin. Aina välillä ne sitten leimahtavat keskinäiseksi väkivallaksi kuten on nähty.
 
vierailija
Muistutettakoon tässä yhteydessä, että myös persuissa on entisiä demareita.

Ihminen radikalisoituessaan siirtyy ääriliikkeen kannattajaksi.

Persujen harrastama vihapuhe on omiaan lisäämään ääriajattelua yhteiskunnassa.
 
vierailija
Kerro ihmeessä yksikin esimerkki "vassarin" vihapuheesta.

Sitä odotellessa.

Kyllä te rasistiputinisitit olette yksin vastsuussa vihapuheesta suomalaisessa yhteiskunnassa. Ei ennen purria ja hallakahjoja sellaista Suomessa esiintynyt.
 
vierailija
Jokainen pitää itsestään selvänä että mies halusi tappaa Trumpin, mutta entä jos hänen tarkoituksensa olikin vain ampua ohi kuteja ja saada ihminen pelkäämään kunnolla sekä tuomaan nostetta Trumpille joka joutui murhayrityksen kohteeksi. Oli vaan niin huono ampuja että sattui nirhaamaan idolinsa korvaa.
 
vierailija
Jokainen pitää itsestään selvänä että mies halusi tappaa Trumpin, mutta entä jos hänen tarkoituksensa olikin vain ampua ohi kuteja ja saada ihminen pelkäämään kunnolla sekä tuomaan nostetta Trumpille joka joutui murhayrityksen kohteeksi. Oli vaan niin huono ampuja että sattui nirhaamaan idolinsa korvaa.
Höpö höpö, ampuja osasi päätellä että tulee itse ammutuksi joka tapauksessaa

Jos ampuu tahallaa läheltä ohi niin sivullisia kuolee. Nyt oli sattumasta kiinni pään kääntö ja Donin selviäminen hengissä
 
Kuinkahan monta murhasuunnitelmaa on yhtä onnistunutta tai edes lähes onnistunutta yritystä kohden? Todella vakavia varmaan kymmeniä.

Syyt ovat vastakkainasettelua korostavassa retoriikassa, joka on toki hyvin luonnollista kaksipuoluejärjestelmässä. Aggressiivinen puhe on maassa lisääntynyt, siitä mielestäni on huomattavasti enemmän vastannut rebut. Etenkin Trump.

Lisäksi kun aselait ovat mitä ovat - tämäkin pääosin rebujen ajamaa politiikkaa - ei ihme, että ammutaan. Ja tullaan ampumaan vielä useasti, millään tavalla ei näitä kaikkia saada kitkettyä.

Trumpin suojaaminen presidenttinä tulee olemaan todella haastavaa. Niin moni hänet haluaa ampua. Itse veikkaan, että moni ampumista suunniteleva on äärikonservatiivi, joka tulee pettymään Trumpin verrattain maltilliseen politiikkaan.

Vedonlyöntitoimistot antaa Trumpin presidenttiydelle suunnilleen todennäköisyyden 80%. Suurimmat esteet presidenttiydella taitaa nyt olla mahdolliset rikostuomiot (en usko että tulee), mahdollisia ampumisia tulee lisää, terveys pettää tms. Demokraatit tuskin pystyvät enää lyömään Trumpia, tämä tapahtuma sinetöi aika paljon. Bidenistä siihen tuskin olisi ollut muutenkaan...
 
vierailija
Trumpin ampujan taustat ihmetyttävät
Epäillyn ampujan entinen luokkatoveri ihmettelee, miksi hän yritti salamurhata konservatiiviehdokkaan.

YHDYSVALTAIN entisen presidentin Donald Trumpin salamurhayrityksestä epäillyn 20-vuotiaan Thomas Matthew Crooksin taustat herättävät ihmetystä.

Entinen luokkatoveri Max R. Smith kuvaili Crooksia ”ehdottomasti konservatiiviseksi” The Philadelphia Inquirerille. Hän kertoo, että Yhdysvaltain historiaa käsittelevillä tunneilla Crooks puolusti yksin konservatiivisia arvoja.

– Ihmettelen, miksi hän yritti konservatiiviehdokkaan salamurhaa, Smith sanoi.


Washington Postin mukaan Crooks oli rekisteröitynyt jo aiemmin republikaanien äänestäjäksi.

CNN on uutisoinut, että mies oli tehnyt vuonna 2021 pienen lahjoituksen demokraattien kannattajaryhmälle.

BBC:n mukaan Crooks oli paikallisen ampumayhdistyksen jäsen ainakin vuoden ajan.


Vahvasti oikeistokonservatiiviin viittaavaa.
 

Yhteistyössä