vaniljapullat?

Olisko kellään mitään hyvää reseptiä vaniljapullien tekoon? Ystävä kerran kertoi, että hän laittaa jotain tomusokeri-juttua sinne väliin... Nyt tekisi niin mieli pullaa ja ohje on vain hukkateillä. Hän kiittää =) :flower:
 
Tosi hyvät vaniljapullat tuli kun tein tavallisen pullataikinan jonka kaulitsin levyksi ja päälle levitin vaniljatäyettä*. Kieritin levyn rullaksi ja leikkasin paloja muffinssivuokiin. päälle munaa ja raesokeria ja uuniin paistumaan. :p

Kokeilin myös vaniljapullia voisilmäpullien kaavan mukaan, eli pullan keskelle kolo johon vaniljatäyte. Päälle munaa ja raesokeria.

*Tuon vaniljatäytteen tein laiskasti kaupan valmiista vaniljakastikejauhosta, lisäsin nestettä pussin sisältöön vain puolet ohjeen määrästä ja hyvää tuli.
 
joo tuo kotigastronomien kreemi loistavaa, kun tekee ohjeen mukaan sopii niin pulliin kuin täytekakkuihin ja kääretorttuhinkin. vähän reilummalla nestemäärällä sit vaikka marjapiirakkaan. jos tekee aivan kastikkeksi sen niin ei makua haittaa vaan edelleen herkullista.
kreemi käy myös aivan jälkiruokana esim. marjojen ja hedelmien kera.
meillä sattuneesta syystä tuota aina kaapissa useampi pussi niin tulee tehtyä monessa muodossa :)
 

Yhteistyössä