Valjaat syöttötuolissa?

Joudutteko pitämään valjaita syöttötuolissa? Meidän 10 kuinen kiipeää jatkuvasti tuolistaan (Stokke Tripp Trapp säädetty mahd. pieneksi ja lisäksi vielä pehmusteet) pöydälle eikä syömisestä tule mitään. Pakko siis harkita valjaiden ostoa, kun hän kiipeää ihan koko ajan, eli ei lusikallista ehdi välissä antaa, kun jo ollaan uudestaan pyrkimässä pöydälle ja nousee hirveä kiukku, kun hänet yrittää istuttaa takaisin tuoliin.

POikaon muutenkin tosi hurja kiipeilijä,tv-tasolle, olohuoneen pöydälle, sängylle jne. joka paikkaa on kiivettävä, joten perässä saa mennä ja kovin ;)
 
Meillä valjaat käytössä syöttötuolissa, muuten vauva nousee pöydälle, kurottaa lattialle tms. Helpottaa, kun ei tarvitse koko ajan pelätä, jos vaikka lämmittää ruokaa lisää, hakee tavaraa ym. Ihan perusvaljaat!
 
Meillä sama juttu, pakko hankkia valjaat, kun ei tuo meidänkään poika (11kk) siinä enään pysy. Aina on nousemassa tai kuroittelemassa jotakin... Tai sitten muuten vaan kääntyilemässä. Eli meillä myös joudutaan ottamaan valjaat käyttöön, kunhan vaan aikaiseksi saan sellaiset hankittua... :whistle:
 
Joo-o, valjaat auttaa meilläkin hyvin. Valjaat olleet käytössä suurin piirtein 8kk lähtien. En juuri uskaltaisi katsetta pojasta kääntää jos valjaita ei olisi. Meillä ei kylläkään olla tuolissa seisomaan noustu, mutta muuten pyörii ja hyörii..
 

Yhteistyössä