VAIPPA MERKKISI?

  • Viestiketjun aloittaja spring
  • Ensimmäinen viesti
spring
Eli mikä on teidän suosima vaippa merkki ja mikä huonoin???


PARAS ON LIBERO B)
Napero vaippojen teon vois LOPETTAAAAAA!!!!!!! :kieh: :kieh:


Tietty kaikilla on oma mielipide ja toi oli minun :ashamed:
 
Libero
Libero on paras merkki! Niin teippi- kuin housuvaipoissakin :) Daily-vaipat ihan ok, samoin Lidlin sekä Muumi-vaipat, Euroshopperit sen sijaan TOSI HUONOJA! Teipit irtoilevat mennen tullen ja materiaalit huonoja.. Muumi-housuvaipoistakin meinaavat saumat aueta jo päälle laitettaessa.. Liberoihin ollaan aina oltu tyytyväisiä!
 
Esikoinen ja keskimmäinen käyttivät lähinnä Liberoa ja Pampersia. Pampersin Active Fit ja Easy Up ovat Liberoa parempia. Muumit on mielestäni huonoja. Kuopus on nyt käyttänyt Lidlin vaippoja pitemmän aikaa ja niihin ollaan oltu tosi tyytyväisiä!
 
Tyttö 4 kk käyttää Pampersia, istuu hyvin ja on ihanan kankainen materiaali. Libero ei istu tytölle ollenkaan.

Poika kohta 2v. käyttää Liberon housuvaippoja ja nyt ollaan vähän aikaa käytetty myös ihan Pirkan housuvaippoja. Pampers ei käy sit pojalle ollenkaa, pari pissaa ja roikkuu polvissa.
 
hemu21
Meillä on alusta asti käytetty pääasiassa Liberoita. Pampersin housuvaipat ihan hyviä,mutta liberoista tykkään eniten. Onhan ne vähän halvempiakin,kuin pampersit. Daily vaipat ei ainakaan meidän pojalla pitäneet mitään. Sai vaatteet vaihtaa lähes yhtä usein,kuin vaipankin.
 
MuM-82
Liberot on hyviä, mutta taloudellisista syistä ollaan käytetty Dailyja, ja hyviä on nekin. Muumit ovat olleet huonoja, päästivät pienimmänkin tipan läpi. Vaippa oli melkein kuiva, mutta vaatteet eivät...
 
Mineda
Meillä kokemusta vasta kuukauden vaippailusta. Pienelle (synt. paino vajaat 3800g) toimi hyvin liberot, vaikkakin hirvitti niiden leveys (jalkojen välistä).

Sitten kokeiltiin halpoja muumeja --> ei olleet kovin hyviä, ilmeisesti tuotannon siirtyminen halvempiin eu-maihin (viroon???) on muuttanut systeemejä? Meillä siis ainakin muumi-vaipoista sai joka ainoasta erikseen itse availla "sivuvuoto-suojat" käsin ylös, kun olivat tarttuneet toiselta puolelta vaipan ulkoreunaan. Jos ei avannut, löysä maitokakka valui puntista ulos...

Nyt kokeillaan lidl:in vaippoja. Vaikka koko on meille tosi reilu (tuo 4-9kg) vaikuttaa tosi hyvältä. Vaippa on ihanan pehmeä ja sen saa hyvin vauvalle istuvaksi. Edes lahkeensuut eivät vuoda, nekin saa tosi hyvin kirittyä. Tuo "pissa-indikaattori" -joka näyttää milloin vaipassa on pissaa- on täysin turha koriste, mutta onpahan joku hieno ominaisuus saatu hintaa nostamaan... Vaikka edullisiahan nuuo olivat, 7,99/56kpl.

Uskoisin, että meillä pysytään ainakin tovi nyt lidlin vaipoissa, kun tuntuu pojan ihokin ne hyvin kestävän
:)

 
tarleena
täällä kans kestot käytössä. =) parhaimmiksi havaittu tsi-taskuvaipat.ja lebon&vekkulin kuoret.
ja kertakäyttösistä menee öisin lidlin vaipat,niihin ollaan oltu tyytyväisiä.
 

Yhteistyössä