Alkuperäinen kirjoittaja satunen89:ON SAATU KELALTA: TYÖTTÖMYYSKORVAUS RAHAA AJALTA JOULUKUU JOTAIN 2008- HUHTIKUU JOTAIN 2009.
NO ON HAETTU LIITOSTA RAHAA AJALLE JOULUKUU JOTAIN 2008- HUHTIKUU 2009.
KELA LUULEE ETTÄ NE RAHAT ON MAKSETTU SAMAAN AIKAAN KUN TYÖKKÄRIN HOMMAT, JOTKA MAKSAA SIIS KELA.
MUTTA KUN NE TULEE VASTA NYT TÄLLÄVIIKOLLA TAKAUTUVASTI! YMMÄRSITTEKÖ?
JA KELA PERII KOKO SUMMAN SEN TAKIA KUN LIITTO MÄÄRÄSI PÄIVÄT MILTÄ AJALTA HAETAAN JA SAMALTA AJALTA HAETTU KUIN TYÖKKÄRIN RAHAA
OIS VISSII PITÄNY SELITTÄÄ SOSSUSSA JA KELALLA: JOO EI SITÄ VOI HAKEA SITÄ TYÖTTÖMYYSKORVAUSTA KUN PITÄÄ OOTTAA PUOLISEN VUOTTA ETTÄ SAA LIITON RAHAT. NÄHHÄÄMPÄ TÄSSÄ NÄLÄKÄÄ.
SILLOIN SOSSU EI OIS MAKSANU MITÄÄN. NÄIN SE VAAN ON ETTÄ KYLLÄ TÄMÄ SUOMEN VALTIO VETÄÄ VIIMISETKI SENTIT POIS KÖYHEMMILTÄ.
Edelleen TOTTA KAI kela perii omansa takaisin jos rahaa tulee samasta ajan jaksosta toisestakin paikasta, vaikkakin se maksettaisiin myöhemmin? Mikä tässä on vaikeaa? Kun liitto maksaa takautuvasti ja kelan rahat te olette jo saaneet ja käyttäneet niin ne on sitten ne liiton rahat jotka peritään. Tämä on varmasti lukenut myös päätöksessä, jonka olette saaneet aikanaan. Ei vedä viimeisiä köyhemmiltä vaan ihan sen mukaan mitä laki sanoo. Se on edelleen ollut vain "laina" kelalta siksi, että liiton rahat kestää noin pitkään ennen kuin tulee tilille. Jos olette itse laskeneet että saisitte muka pitää molemmat niin.. ei voi mitään..