Uusi päivä, miltäs palsta nyt tuntuu?

  • Viestiketjun aloittaja Toikk
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Kokeillas nyt sitten eka kertaa. Ei tää mitenkään häiritsevä muutos ole. Aina se vie vähän aikaa tottua uuteen, mutta kohta ei muistakaan sitä vanhaa. Ja jos se vanha tulis sitten kuukauden kuluttua takaisin, niin kaikki ruikuttais sitä, kun se on niin huono ja kamala ja vaikea käyttää :)

Hidas tää on, mutta eiköhän se siitä nopeudu.
 
"huoh"
En tykkää. Mutta eilen menin harvinaisen aikaisin sänkyyn lueskelemaan, kun ei huvittanut palstailla. Hymiöitä en löydä edelleenkään, mutta onhan tuo cosgan
Eipä tuu niin paljoa kirjoiteltua kun aina pitää hymiöt hakea sieltä tai jostain muualta.
 
no joo, eilen tuli märistyä niin paljon että tätä LÄHESTULKOON oppi käyttämään...ei mua noi värit kyllä häiritse.
Ainoa mitä mietin on toi kaverilista, vaikka toki hyväksyn kaveripyynnöt samoin kuin Facebookissakin, mutta mietin onko se tarpeen palstalla jonka alkuperäinen tarkoitus on olla keskustelua varten.
Mutta ei kai siitä haittaakaan ole, kyllähän täällä on muutenkin aina puhuttu ties mistä sisäpiireistä, eipähän kenenkään tarvitse sitten arvailla enää kuka on kenenkin kaveri.
 
Lunatic
Lähetin eilen yhden kaveripyynnön, IHAN VAAN KOKEILUMIELESSÄ. En halua mitään kaverilistaa minäkään, joten sleepis jos näet tämän, älä hyvä ihminen hyväksy jos tulee joku pyyntö.:mad:
 
sit mitä eroo noilla "vastaa" ja "lainaa" jutuilla on? jos vastaan johki vastaukseen niin eikö se lainaa erikseen? :confused:
"Vastaa"-nappi antaa pelkän kirjoituslootan ilmana valmista lainausta. Aina ei tarvita lainausta. Periaatteessa toiminto on täysin sama kuin suvun alareunassa oleva pikavastaus-loota mutta tuo vastausjuttu on kätevästi juuri siinä vastattavan viestin alla eli näet tekstin johon olet vastaamassa ja voit tarvittaessa lainata vain pätkiä tekstistä.

"Lainaa"-nappi tekee muuten samat temput mutta kirjoituslootaan tulee lainaus valmiiksi.
Myös ylipitkät lainaukset on tehty hankaliksi joka on hyvä juttu.
 
"Rane"
Tässä vastustuksessa ei minusta ole kyse mistään muutosvastarinnasta, vaikeudesta tai osaamattomuudesta. Kyllä netin käyttäjät osaa selkäyitimellään tällaiset toiminnot ja käyttöliittymät. Ei tässä mitään uutta ole. Onhan tämän näköisiä huuhatoiminnoilla varustettuja palstoja netin pimein (pilvin pimein).

Mutta kun toiminnallisuus on mennyt!. Palstan keskeisin etu ja ominaispiirre muihin palstoihin nähden hävinnyt. Palsta on kuohittu. Entisessä systeemissä oli enempi munaa, tekstuaalisuutta ja elinvoimaa!


(Pistämpä tähänkin ketjuun tamän saman - metailuksi tämä muutenkin on mennyt)
 
Ksantippa S.
[QUOTE="vieras";21888381]Kokeillas nyt sitten eka kertaa. Ei tää mitenkään häiritsevä muutos ole. Aina se vie vähän aikaa tottua uuteen, mutta kohta ei muistakaan sitä vanhaa. Ja jos se vanha tulis sitten kuukauden kuluttua takaisin, niin kaikki ruikuttais sitä, kun se on niin huono ja kamala ja vaikea käyttää :)

Hidas tää on, mutta eiköhän se siitä nopeudu.[/QUOTE]

Juuri samaa piti minunkin kirjoittamani. Kaikissa ulkoasu-uudistuksissa on aina aluksi viikon intohimoinen inhoaminen, ja sen jälkeen ei kukaan enää vanhaa muistakaan. Paitsi jos joskus jossakin sen sattumalta näkee, niin nauraa vanhan retro-lookille.

Palstojen on pakko muuttua, koska aika muuttuu ja muoti muuttuu. Ihminen sen sijaan tykkää pysyvyydestä (mutta on varsin lyhytmuistinen).
 
Kyllä tämä minulle kelpaa, en ole kiinnostunut kaikista nippelinappeleista, ei kai se mitään haittaa?=) Nyt on sitten hyvä, kun hymiöt on talon puolesta selitetty, ei tarvi kenenkään enää väittää että=) on keljuilua.
 
Lähetin eilen yhden kaveripyynnön, IHAN VAAN KOKEILUMIELESSÄ. En halua mitään kaverilistaa minäkään, joten sleepis jos näet tämän, älä hyvä ihminen hyväksy jos tulee joku pyyntö.:mad:
sähän suorastaan houkuttelet mua lähettämään sulle kaveripyynnön :D
no ei vainen, mä en lähetä yhtäkään vaikka hyväksynkin jos vielä kutsuja tulee...kyse ei ole siitä etteikö täälläkin olisi paljon porukkaa joiden jutuista tykkään, mutta mä en halua "osoitella" mitenkään ketään "mä en tykkääkään susta, enkä lähetä kutsua"-tyyliin, ts. kaikille en kumminkaan lähettäisi, niin parempi olla lähettämättä yhtään.
Samasta syystä en ole pahemmin lähetellyt niitä Myspacessa tai feissarissakaan.
 
en tykkää..miks kaikki tarttee uudistaa niin sekavaksi? simppeli toimii parhaiten! eka suomi24 joten jätin ne palstat sit plaza ja tulin tänne ja nyt tää muuttu:( jotain hyvää sentäs ei täällä tuu oltua enää niin paljon.
 
Yksi parhaimmista uudistuksista on viestien "esikatselu" eli kun etusivulla pitää hiirikursoria hetken viestin otsikon päällä, näkyy tooltip-boksissa pätkä viestin alusta.

Kun on olemassa kirjoittajia jotka eivät ymmärrä kuvaavasta otsikoinnista tuon taivaallista niin on hyvä ennen "nyt äkkiä apuja"-tyyliin otsikoidun viestin avaamista kurkata onko siinä kyse kuukupin asettamisesta, pannarin paistolämpötilasta vai jarrupalojen vaihdosta.
 
Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;21889341:
Yksi parhaimmista uudistuksista on viestien "esikatselu" ....
Mutta sekin on toteutettu täysin puolivillaisesti, ja suorastaan väärin.
Otsikosta tulisi boksissa näkyä avausviestin alkua. Ketjkun edetessä (sivut, 1,2,3, jne..) ainakin viimeisen sivun kohdalta tulisi avautua viimeisimmän postauksen alkua. Näinhän se on muilla foorumisoftilla toiminut jo kait viimevuosisadalla.
 
Mutta sekin on toteutettu täysin puolivillaisesti, ja suorastaan väärin.
Otsikosta tulisi boksissa näkyä avausviestin alkua. Ketjkun edetessä (sivut, 1,2,3, jne..) ainakin viimeisen sivun kohdalta tulisi avautua viimeisimmän postauksen alkua. Näinhän se on muilla foorumisoftilla toiminut jo kait viimevuosisadalla.
Joo, samaa mietin kyllä itsekin mutta en sitä tuohon kirjoittanut. Itseäni enemmän kiinnostaa keskustelun varsinainen aihe eikä niinkään yksittäinen kommentti ketjun lopusta joka lisäksi saattaa olla täysin irti kontekstista.
Mutta enivei, noinhan se kyllä pitäisi tehdä.

MUOKS:
Viimeisen viestin esikatselu olisi ehkä loogisinta olla sen "siirry viimeisimpään viestiin"-kuvalinkin päällä.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä