"Birjo"
Googlailin tässä muutenvain lohen paisto vinkkejä yms.
Melkein joka foorumilla lohi pilataan pitämällä lohta uunissa liian pitkään jolloin siitä tulee kuivaa.
Mistä ihmeestä tuo 30min 200 asteessa juontaa jota kaikki toitottaa?
toki uuneissa on eroja mutta kyllä uunit mitä olen itse käyttänyt niin 20min riittää mainiosti,melkein voisi tuostakin ajasta ottaa pari minuuttia pois.
Melkein joka foorumilla lohi pilataan pitämällä lohta uunissa liian pitkään jolloin siitä tulee kuivaa.
Mistä ihmeestä tuo 30min 200 asteessa juontaa jota kaikki toitottaa?
toki uuneissa on eroja mutta kyllä uunit mitä olen itse käyttänyt niin 20min riittää mainiosti,melkein voisi tuostakin ajasta ottaa pari minuuttia pois.