uudelleen pakastetun alkion selviäminen

Meillä on tilanne se, että viimeksi jouduttiin sulattamaan kaksi alkiota koska olivat samassa oljessa. Siirrettiin kuitenkin vain yksi ja toinen takas pakkaseen. Nyt vuoden alusta olis tarkotus ottaa tämä uudelleen pakastettu käyttöön jos se vaan jaksaa sinnitellä sulatuksesta. Vähän huolettaa sekin kun alkio on morula vaikuttaako se jotenkin asiaan.

Nyt oliskin kiva kuulla kokemuksia näiden uudelleen uudelleen pakastettujen alkioiden selviämisestä? Ja jos on selvinnyt onko lopputulos ollu toivotunlainen?
 
^Meillä ei ole näin tehty, mutta Taysissa on sanottu, että alkion sulatus ja uudelleen pakastus voi "piristää" alkiota. Eli on siellä ainakin ollut käytössä. Mutta valitettavasti en osaa puhua käytännön kokemuksista.
 
Meillä on nyt käytetty uudelleen sulatettu alkio. Tulos oli tyylipuhdas nega. Alkio selvisi sulatuksesta 50%:sesti. ja ylläri olin silloinkin flunsassa ja keuhkot pois yskässä, kuten kaikissa muisskain siirroissa aina ollu :/
 
Meilläkin on käytetty uudelleen sulatettua alkiota. Eli takana nyt kaksi PASia, joista negat. Ensimmäiseen PASiin sulatettiin kaksi alkiota, joista toinen siirrettiin ja toista viljeltiin blastokystiksi asti ja sen jälkeen pakastettiin. Blasto siirrettiin viimeksi, selviytyi hyvin pakastuksesta ja oli oikein elinvoimainen, mutta ei kiinnittynyt, joten se siitä. Syytähän ei voi tietää, mutta summa summarum, alkio selvisi hyvin näistä toimenpiteistä.
 

Yhteistyössä