Näinpä. Jos päivä olisi ehdottomasti just se, koska se pilaantuu, niin aikamoisia ennustajia saa olla, että tietää, että just keskiyön jälkeen alkaa bakteeritaso jyllään liikaa.Alkuperäinen kirjoittaja Mari -76:No voihan ne kirjoittaa niihin pakkauksiin vaikka mitä, ei se mikään laki ole. Ja niissä on tosi paljon pelattu varman päälle.
(Kyllä mä joskus ihmettelen näitä päiväyskeskusteluja... kun suurimmassa osassa maailmaa ei todellakaan merkata tuotteisiin päiväyksiä... aika moni taitaisi olla sellaisessa paikassa aika hukassa. Tosin sellaisissa maissa on tärkeää että on hyvä lihakauppias.)
Niissä on yleensä ylimääräaikaa. Haju ja näkö on parhaita mittareita. Kalaa ei kannata syödä päiväyksen jälkeen, siitä ei välttämättä huomaa jos on pilaantunutta. Lihasta kyllä huomaa.