Ulosteen pidätys ei onnistu -työkyvytön?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Viime viikolla kerrottiin ranskalaistutkimuksesta, jonka mukaan 15 vuoden aikana lintujen määrä maaseudulla on vähentynyt kolmanneksella - joissakin lajeissa jopa 70 prosentilla. Lintuasiantuntija Aleksi Lehikoinen ja hyönteisasiantuntija Pasi Sihvonen tulivat valottamaan, kuinka vakavasta ilmiöstä on kysymys."
Näkyy arenalla
764 vain on vasta katsonut tuon ohjelman. Ei ihme, jos ei tiedetä.:ninja:
 
vierailija
40vuotias nainen uloste ongelmasta kärsivä. En päässyt ammatilliseen kuntoutukseen kiusallisesta vaivasta johtuen. Ei joka päivä mutta kun on stressiä niin kaikki on housussa. Olen saanut vaipat kunnalta jotenkin vaan paska pissat kyllä ei osu vaippaan juuri koskaan.
 
vierailija
Tietysti tulee, jos käyttää sitä kotimaista tai syö vaikkapa possua, joka on ruokittu rypsillä. Muumaalaisissa rypseissä sitä ei olekAAN:
https://yle.fi/uutiset/3-9705431

Kuvitteletko, että kaikki käyttää rypsituotteita? Hyvin harva, luulisin. Minoksissa sitä kyllä on, mutta ei niitä pidäkään uskoa sokeesti. Kunnollisia tuotteita ei tarvitse mainostaa ollekaan:cool:
Mainoksissa

---eikä käytetä yhtään. Terveitä ollaan oltu.
 
vierailija
"Vain laskeuma", itse sain naistentautien kautta lähetteen fysiatrian polulle fysioterapeutille lantionpohjan lihasten kuntouttamiseen. Hoitavat siis kaikkia inkontinensseja (virtsa, ilma, uloste).
Ja sit jos tuosta ei ole apua, niin lähete gastrokirurgille.
 

Yhteistyössä