ulkoilugallup

tuutitaa
joka päivä ollaan ulkona ensin aamupäivällä1.5-2h ja sitten pojan päiväunien jälkeen ollaan vielä sellainen pari tuntia ulkona. Tänään ei kyllä mennä ulos, kun pakkasta -16C ja pojalla nuhaa ja aika väsynyt muutenkin taitaa olla tulossa kipeeksi.
 
Meillä poju 8 kk ja joka päivä käydään vaunuilemassa 1-2 kertaa, heti aamupalan jälkeen ja toisen kerran iltapäivällä. Jos on jotain muuta menoa ni sit jää yhteen kertaan, muuten pyrin ulos kaks kertaa, ihan oman kuntonikin vuoks, onhan meillä kyl koirakin joka tarvii lenkkiä. Kerralla ollaan ½-1 tuntia ulkona, joskus käydään kaupassa ja siinä menee sellanen 2 tuntia kaikenkaikkiaan, ja vähän harvemmin kävellään keskustaan, matka kestää yhteen suuntaan 1 tunnin. Nyt kun mennään kevättä kohti ja kun ilmat alkaa lämmetä ja poju kasvaa alamme ulkoilemaan vieläkin enemmän, tulispa lämmin kesä!
 
-Katja-
\
Alkuperäinen kirjoittaja 12.02.2005 klo 19:56 sakeinan kirjoitti:
Minä myönnän olevani hieman laiska. Tyttö on 1v4kk ja tykkää kovasti ulkoilla, mutta silti käymme ulkona keskimäärin kolme kertaa viikossa 1-2 tuntia kerrallaan. :/
Sama täällä. Tyttö täyttää keväällä 2 vuotta. Pitäis kai alkaa ulkoilemaan useammin. Tosin keväisin/kesäisin/syksyisin käydään ulkona ainakin melkein päivittäin ja kesäisin ollaan melkein kaikki päivät ulkona, kun on lämmintä eikä tarvitse kerrospukeutua ja muutenkin on mukava oleskella ulkona. Viime kesänä kävimme usein puistossa niin, että lapsi touhus siellä ja äiti luki kirjaa. :)
 
haisu2
laiskoja ollaan, vauva kyllä nukkuu päikät(1,5h) ulkona, mutta isomman kans käyään vain noin 3-4kertaa viikossa kun en keksi siellä mitään tekemistä,tyttö on 2,5v.
Mitä ihmettä te teettä sielä ulkona,olenko avuton kun en keksi tekemistä.meillä eei ole leikkikenttiä eikä muutakaan virikkeitä
 
piipertýjý
Ei mekään tuon useammin käydä. Tytön kanssa yleensä vaan kärräillään ja pitkän matkaa annan tytön itekin kävellä ja tutkiskella ympäristöä.Joskus lasketaan mäkeä,puistossa ei nyt talvella ollakaan ollenkaan käyty.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.02.2005 klo 14:36 haisu2 kirjoitti:
laiskoja ollaan, vauva kyllä nukkuu päikät(1,5h) ulkona, mutta isomman kans käyään vain noin 3-4kertaa viikossa kun en keksi siellä mitään tekemistä,tyttö on 2,5v.
Mitä ihmettä te teettä sielä ulkona,olenko avuton kun en keksi tekemistä.meillä eei ole leikkikenttiä eikä muutakaan virikkeitä
Me ollaan omalla pihalla: kiikutaan, hiekkalaatikolla (yhdessä), kesällä tongitaan kukkapenkkejä, talvella kolaillaan (yhdessä), vedän tyttöä stigassa tai pulkassa, käydään kävelemässä, mennään metsään tutkimaan vaikka sammalta..... lista vois olla loputon. Juoksukisoja, koiran harjaamista, puiden kantamista, lumiukkojen tekoa..........................
Lisäks me kyllä ollaan paljon naapurin tädin ja tytön kanssa, välillä tuossa meidän lähipuistossa, välillä jommankumman pihalla tai käydään yhdessä kävelyllä (niin että tytöt kävelee myös itse).
 
Yleensä päikkäreiden jälkeen käydään kävelyllä, noin tunnin lenkki.Joskus illalla toinen kävelylenkki että iskäkin pääsee mukaan. :wave:
Ei ihan joka päivä tosin käydä, jos on ällö ilma niin pysytään visusti sisätiloissa! :whistle: :whistle:
 

Yhteistyössä