tyyny 1-vuotiaalla?

meillä 1v2kk ja on käytetty ihan sitä "litsku" ensi tyynyä,, mut en sit tiedä kun nyt ei malta nukkua omassaan ja meidän keskessä nukkuu tyynyllä tosi hyvin...mut voi kyllä johtua enemmän läheisyydestä kun tyynystä mut tiedä häntä sit!!
 
1Xäiti
Meillä poika siirtyi tuohon ekassakin vastauksessa mainittuun ihan littanaan tyynyyn muutama viikko ennen 1v. syntymäpäivää. Tiedä sit onko siitä minkäänlaista "hyötyä", poika kun hy6örii ja pyörii sängyssään niin, että välillä nukkuu tyynyn päällä ja välillä taas ihan toisessa päässä.
 
meillä ollut nyt jonkun aikaa tyyny kokeena (taas), mutta edelleen se on aamulla aina jalkopäässä tai muuten vaan rytyssä, meillä tuo poju on niin kova pyörimään ja touhuumaan unissaan että tyynystä ei oo kuin hetkellinen ilo, niin ja tyynynä on ollut tuo ihan lituska "vauva"tyyny
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 11.09.2005 klo 16:40 Sisuvius kirjoitti:
Me ostettiin tyyny kun huomattiin, että lapsi nukkui muutamana yönä uninalle pään alla. Sen jälkeen hän onkin nukkunut pää tyynyllä.
Näin kävi myös meidän kuopuksen kanssa kun hän oli 8 kk ikäinen. Annoin sellaisen ihan littoisen vauvatyynyn, mutta nakkasi sen pois ja nukkui edelleen uninallen kanssa. Annoin sellaisen hieman paksumman tyynyn ja se kelpasi ja nyt nukkuu ihan rauhassa pää tyynyllä kaikki yöt.

Isosiskonsa on kohta kolmevuotias, eikä vieläkään erityisemmin kaipaa tyynyä. Käyttää sellaista parin sentin paksuista, jos se on tarjolla, mutta ihan hyvin nukkuu vaikka ei tyynyä olisikaan.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 11.09.2005 klo 16:40 Sisuvius kirjoitti:
Me ostettiin tyyny kun huomattiin, että lapsi nukkui muutamana yönä uninalle pään alla. Sen jälkeen hän onkin nukkunut pää tyynyllä.
näin myös meillä. Poika oli silloin vasta vähän alle 6kk mutta ihan selvästi haki unileluja pään alle unta onkiessaan ja heti rauhottui kun laitettiin sänkyyn lasten tyyny.
 
noin vuoden iässä meilläkin hankittiin se littana "vauva-tyyny"...luin jostain että siinä vaiheessa tyyny pitäis hankkia jos lapsi alkaa nukkumaan kädet pään alla...meillä tosin tyyny on milloin missäkin...jalkopäässä, kainalossa, sängyn välissä...ehkä joskus pään allakin ;)
 

Yhteistyössä