Tyylilyylit, apuva?! (Valintatilanne)

http://www.prompartydress.com/party-dresses/brgf6018promgownalera-p-820.html

Tuon tyylinen löytyy vaatekaapistani, paitsi että se on semmoinen violetti..

Ja toinen vaihtoehto on tämäntapainen, mutta musta:

http://www.prompartydress.com/party-dresses/j757nightandaleeveningdress-p-763.html

http://www.prompartydress.com/party-dresses/y1023danceeveningddress-p-514.html

Elikäs häihin ollaan menossa, ei ole kirkkohäät ja ei hajuakaan mitä morsian pukee päälleen.. Ja sen ylemmän näköisen puvun olen onnistunut jo kahtiin häihin päälleni laittamaan, alempi on aivan uusi ja siihen olen kengätkin hankkinut.. Silti mietityttää, että kummanko laittaisin.. APUA?!

Heinäkuussa kyseiset häät, maaseudulla ja ei kirkossa. Vieraita tulossa pari-kolme sataa käsittääkseni. Niin ja sukulaisen häät.

 
Siinä alemmassa ois semmosia plussia, että miulla on ihan keijukais-olo siinä ja se pienentää minun makkaroitani...

Ylempi on muuten vaan aivan ihana...siinäkin on hieman "keijumainen" olo, mutta näillä kiloilla pitäs jättää heinäkuun loppuun saakka syömättä kaikki mahdollinen lihottava ja herkullinen.... :ashamed:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.05.2007 klo 22:24 Äitti-83 kirjoitti:
Toi yölempi puku on aivan ihana! =)
Mutta on se alempikin puku hieno. Jos susta tuntuu se jotenkin varmemmalta vaihtoeholta, niin sit ottaisin ehkä ennemmin sen...
se on ehkä jotenkin varmempi vaihtoehto... Mut miussa elää aina se pikkuprinsessa ja kun pääsee joskus käyttää tota ylemmän näköistä pukua niin on ihan ihanaaa.... :ashamed:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.05.2007 klo 22:32 mutzi81 kirjoitti:
Kyllä mä laittasin tuon ylemmän, silläkin vaaralla et ois hienommin pukeutunut kuin morsian! :D Mistä olet noin kauniin puvun löytänyt?

:whistle: Kaupasta... :whistle: Eikun täällä on Kekäleessä aika kivoja mekkoja..Sieltä tullee usein ostettua juhliin pukuja...
 
Mun on kyllä pakko oikeen huokasta, tyylikäs mimmi taidat olla. Ihan sama kumman laitat, koska nuo on TODELLA upeita.

Hitto kun ossais itekin pukeutua tuolleen, mutta miepä lyyli onnistun aina löytämään kaikkein hölömöimmät koltut :ashamed:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.05.2007 klo 22:42 Äitykkä kirjoitti:
Mun on kyllä pakko oikeen huokasta, tyylikäs mimmi taidat olla. Ihan sama kumman laitat, koska nuo on TODELLA upeita.

Hitto kun ossais itekin pukeutua tuolleen, mutta miepä lyyli onnistun aina löytämään kaikkein hölömöimmät koltut :ashamed:

Mie oon jossain määrin tyylini löytänyt juhlapukeutumisessa..Tosin joskus hirvittää kyllä, että onkohan nyt yliampuvan hienona tms.. :ashamed: Pittää vaan sovitella paljon ja käydä "kunnon" kaupoissa niin löytyy kivasti. Niin ja mie en ees oo mikään missin mittanen enkä ikinä tule olemaankaan...silti voipi löytää tosi kivoja juttuja
 

Yhteistyössä