Tyttöjen alistaminen alkaa päiväkodista

Tämä on tositarina suomalaisesta arjesta: Isä tuo itkevän pikkupoikansa päiväkodin johtajan puheille. "Poikani kunniaa on loukattu hänen sukunsa edessä", isä sanoo. Poika on kertonut isälleen päiväkodin arjesta.

"Poikaani ei saa nukuttaa kerrossängyssä, jonka yläpetillä tai viereisessä vuoteessa on tyttö". Isä vaatii uskontoonsa ja kulttuuriinsa vedoten, että suomalaistytöt on eristettävä oikeauskoisista pojista.

Koska tarina on Suomesta, päiväkodin henkilökunta eristää suomalaistytöt maahanmuuttajapojista. Samassa päiväkodissa opetetaan, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia ja kaikkia tulee kohdella yhdenvertaisesti. Tämä perustuu tasa-arvolakiin ja YK:n ihmisoikeuksien julistukseen.

Kellään ei ole erioikeuksia uskontonsa tai ihonvärinsä vuoksi, eikä ketään tulee syrjiä uskonnon, kulttuurin tai ihonvärin perusteella. Tämä perustuu lakiin syrjinnän kieltämisestä.

Koska tarina on Suomesta, päiväkodinohjaajat hyväksyvät maahanmuuttajien erioikeudet. Oikeauskoisia poikia kohdellaan päiväkodeissa jo pienestä pitäen etuoikeutettuina. Naisten alistaminen alkaa jo kapaloiässä, Suomessa. Mitä sanovat lapsi-, nais- ja ihmisoikeusjärjestöt?

Joukko kantaväestöön kuuluvia vanhempia valmistelee kantelua tasa-arvovaltuutetulle lastensa laittomasta kohtelusta päiväkodissa. Jos tuomioita joskus jaetaan, rangaistuksen saavat päiväkodin työntekijät, eivät oikeauskoisten isät.

Maahanmuuttoministeri Astrid Thors, oikeusministeri Tuija Brax ja tasa-arvoministeri Stefan Wallin ovat tietoisia tapahtumista suomalaisissa päiväkodeissa.

Ruohonjuuritason kulttuuritörmäykset ovat arkipäivää, joita maahanmuutosta päättävät poliitikot vähättelevät. Suomalaislasten vanhemmat reagoivat kiihtyvällä tahdilla omilla jaloillaan ja vaihtavat asuinalueita, kouluja ja päiväkoteja.

http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Kolumnit/Tyttojen-alistaminen-alkaa-paivakodista
 
En kyllä oikein usko, että tuossa jutussa on koko totuus. Ei suomalaisessa päiväkodissa hypitä maahanmuuttajien pillin mukaan, vaan heidät pyritään kotouttamaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Voi olla, että jossain leikkituokioissa mamu-pojille annetaan oma leikkirauha ja tytöt laitetan leikkimään toiseen huoneeseen, mutta erikoisjärjestelyitä päiväuniaikaan tuskin pystyykään olemaan eikä sellaisita tule sallia, koska sen jälkeen jokainen asiakasperhe haluaa omat aikataulunsa ja sääntönsä päiväkoteihin. Jos perhe on sitä mieltä, ettei lapsi voi olla samassa tilassa tyttöjen kanssa, niin hänen paikkansa ei ole suomalaisessa päiväkodissa.

Pitääkin ottaa jutusta kopio ja viedä se manantaina töihin ja kysyä pomolta tietääkö jotain asiasta, jos saisin vähän lisää informaatiota, ihan kaikkea ei tuossa jutussa ole kyllä kerrottu.
 
monissa kouluissakin Vantaalla luovuttu "kunnollisista" joulujuhlista eli ei raamatullisia joululauluja yms.Kumma juttu koska kai suomalaiset on vielä enemmistönä kouluissa kuitenkin? Onneksi täällä Keravalla ei niin tehdä. Pakko hyppiä kai mamu:jen pillin mukaan koska ne haastaa oikeuteen rasismista muuten.Ja tällä tavalla niitä rasisteja just syntyy... Omat siskoni oli Hakunilassa koulussa silloin aikoinaan kun siellä nämä jutut riistäyty käsistä ja se oli kuulema ihan sairasta touhua kun ei niille voinu mitää sanoa...Suomalaisia kyllä huoriteltiin yms mutta annas olla kun sanoit takas...
 

Yhteistyössä