Tyttö kotihoitoon

  • Viestiketjun aloittaja Rämsky
  • Ensimmäinen viesti
Rämsky
Olen ajatellut ottaa tytön pois kunnallisesta perhepäivähoidosta, koska olen päivät kotona 3kk ikäisen vauvan kanssa. Hoito loppuu vuodenvaihteessa. Tyttö on ollut hoidossa reilun vuoden. Ensin kokopäiväisenä, vauvan synnyttyä puolipäiväisenä ja viimeisen kuukauden taas kokopäiväisenä. Meillä on ollut hiukan kyytiongelmia ja heräämisongelmia.
Ajattelin nyt ratkaista ongelmat niin, että tyttö saa myös olla kotona. Vaikka kyllä se hoidossakin tykkäis olla, siellä kun on ikäisiään kavereita... Tyttö on 4v8kk.
No, mutta katsotaan nyt miten alkaa arki sujumaan. :heart:
 
2typyä
Olisiko teillä lähellä jotain kerhoa, esim. seurakunnan, jossa tyttö saisi seuraa mutta ei kuitenkaan olisi niin pitkää aikaa tai joka arkipäivää? Entä pari-kolme lyhyttä päivää viikossa päiväkodissa?

Tyttönne on sen ikäinen, että saattaa kyllä pitkän päälle ikävystyä ilman jotain vähän säännöllistä ja ehkä vähän ohjattua toisten lasten seuraa, mutta tosi hienoa ettei hän tarvitse enää pitkiä hoitopäiviä. Varmaan hän on tyytyväinen, kun saa viettää silti suurimman osan ajasta perhepiirissä.
 

Yhteistyössä