Työantaja ei ota töihin, jos ei saa minusta palkka tukea??

  • Viestiketjun aloittaja palkkatuki
  • Ensimmäinen viesti
"akka"
Meinaa sitä että sun on tarvinnu olla 500 päivää työttömänä et susta maksetaan hänelle korkeinta mahdollista tukea kun hän työllistää sinut. Hän pitää sinut töissä niin kauan kun sinusta saa tukea ja kun tuki loppuu saat kenkää.
 
"harmaa"
meinaa sitä että ei tee sinusta koskaan vakituista ja kun palkkatukesi loppuu ja se pakollinen osuus työnantajalla ettei tarvi sinua enää pitää niin heittää sut pihalle ja ottaa uuden palkkatuella ;)
Ainakin joskus oli meinaan niin että työnantaja sai palkkatukea tietyn verran kk tietyn ajan ehtona että sen jälkeen pitää työnantajan vielä työllistää tuo tekijä muutaman kk
 
palkkatuki
jaa no taijanpä jättää ehkä kokonaan väliin tuon... vaikuttaakohan tuo että sais jäädä uudestaan sit ansiosidonnaiselle? liitonrahalle... jos esim 10kk on töissä palkkatuella?
 
"hei!"
[QUOTE="Jou";29641361]Palkkatuettu työ kerryttää ansiosidonnaista puolet, eli 10kk vastaa tavallaan 5kk työssäoloaikaa. Tai jotenkin näin, lue te-keskuksen sivuilta.[/QUOTE]

Tämä muuttui 1.1.2014.
Nykyään on niin, että palkkatukityö kerryttää työssäoloehtoa aivan samoin kuin ns.tavallinen työ.
Eli jokainen kalenteriviikko, jolloin työaika ollut vähintään 18 h ja palkka työehtosopimuksen mukainen, kerryttää työssäoloehtoa.
 
työnantaja
Meillä ainakin palkkatukea saanut saa jatkaa myös palkkatuen jälkeen. Ja toivomme myös hänen jatkavan. Palkkatuki vain helpottaa uuden palkkaamisessa ainakin pienessä yrityksessä.
 

Yhteistyössä