tv:katselu

pia
kuinka paljon teidän lapset katsoo telkkua? meidän tyttö pian kolme katsoisi tv:tä koko ajan jos ei rajottaisi katselua. tulee kyllä leikkimään siskon ja äidin tai isän kanssa jos oikeen pyytää mutta mielellään katsoisi vaan telkkua. joskushan se on kiva kun tyttö katsoo(saa esim.siivottua rauhassa) mutta liikahan aina on liikaa.
 
Moro!
Meidän kolme vuotias poika katsoo suunnilleen 1-3 tuntia telkkaa päivässä. Se tunti menee teletappien katsomiseen ja ehkä toinen muihin lastenohjelmiin. Sitte saattaa vanhempien kanssa katsella sopivia ohjelmia. Ei tuo meidän katselu määrä minusta ole liian paljon?? =)
 
Meillä vain esikoinen (4,5v) on kiinnostunut lastenohjelmista ja yleensä katsoo telkkaria just alkuillasta klo 17-18. Keskimmäinen (2,5v) ja kuopus (1v3kk) eivät ole yhtikäs kiinnostuneita moisesta eikä tarvitsekaan. Joskus saattavat nuo kaksi isompaa katsoa jotain videota, mutta keskittymiskyky nuoremmalla jää alle puoleen tuntiin. Esikoinen voi katsella videoita reilun tunnin, mutta ei läheskään joka päivä. En siis pidä lastemme tv:n katselua ainakaan ongelmana.
 
toinen Pia
Meillä 3vuotiasta kiinnostais myös tv:n katselu enemmän kuin sallitaan. Annan katsoa n.1-2h päivässä. Tietty on sellasia päiviä että ei katsota "ollenkaan", kun esim.ulkoillaan paljo. Meillä tv on kyllä päällä melko paljon vaik sitä ei kukaan katsoiskaan, ja välillä saa sit hakee tyttöä pois tv:n äärestä. Mä oon sit tarkempi siitä mitä katotaan!! Tarjonta kun on mitä on =/ Esim. Titi-nalle videoita meillä katsellaan usein ja mielestäni ne on kyllä tosi opettavaisiakin...
 
Meillä joutuu aika ajoin rajoittamaan töllöttämistä. On tietysti sellaisiakin päiviä, ettei edes lastenohjelmat jaksaisi kiinnostaa ja toisena päivänä katsottaisiin sitten vaikka kuinka pitkään. Maikkarin ja nelosen ohjelmia en kyllä suosi omilleni, mutta ylen lastenohjelmat annan katsoa kyllä ihan omineen. Välillä pitää vain ottaa itseään niskasta ja lähteä lasten kanssa leikkimään. Nyt alkaa jo leikki sujua aika itsenäisesti, mutta ne armottomat sisarusten väliset kiistatilanteet. Argh :headwall:
 

Yhteistyössä