Tuttia ukona

Hei minulla on 2kk tyttö:) ja siis aloitan nyt nukuttamisen ulkona joku joskus sanoi ettei vauava saa nukkua tutti suussa talvella pitääkö tämä siis paikkaana kun ei tuo neiti muuten nukahada kun tutti on sen kaikki kaikensa :kieh: joten miten on saako sitä tuttia kayttää talvella alle 10 asteen pakkasella?
 
:O En oo ikinä kuullukaan tuommosesta..
Kyllä meillä on nuo kaikki kolme nukkuneet tutti suussa ulkona. Tälläkin hetkellä nuorin vetelee unia ulkona vaunuissa tutti suussa.

Ja jos se on vauvalla suussa jo ulos mennessä, niin ei se ole edes kylmä.
 
no hyvä tietää että höpö höpö juttuja tuo oikeesti sitten oli :) hitsi ei se vaunuissa ulkona nukkuminen sit kuitenkaan onnistunut kun ei oo liikkeella :( on tää meidän lyyli välill kyll niin hankala |O ulos ei edes uskalla mennä kun jos herää niin kaamee huuto alkaa ja jos ylös ei oteta vaunuista/kaukalosta niin siniseks muututaan:headwall: osaako kukaan tarkalleen selittää että minkälainen koliikki vauva sitten on onkohan tää mun hiaman. Kiitos kaikille vastauksista :)
 
NAJ
Lääkärit määrittelevät koliikin niin että koliikkivauva itkee yli 1,5h päivässä, usein monta tuntia putkeen, tähän itkuun ei auta lohduttelu, sylittely, vaipanvaihto tai syöttäminen. Usein koliikki ajoittuu iltaan/yöhön, vauva vääntelehtiin vatsavaivaisen tavoin itkiessään. Koliikki voi myös vaivata päivisin.

Sitten on myös tempperamentiltaan hankalia vauvoja, tähän piirteeseen liittyy, että vauva ärtyy helposti, on itkuinen, vaikeasti lohduteltava, monesti nämä vauvat kokevat asiat todella voimakkaasti (myöskin isompana ilot) usein näitä vauvoja kuvaillaan sanoilla voimakastahtoinen, vaativa, hitaasti lämpeävä. Tyypillistä on juurikin esim. herätessään vauva alkaa huutaa suoraa huutoa vähänkuin olisi vain on ja off. Meidän kakkonen oli tälläinen suuritarpeinen vauva, ja täytyy sanoa että aikamoista oli (on) elo välillä, mutta kääntöpuolena on kyllä mitä suloisin ja lämpöisin persoona. Liisa Keltikangas-Järvinen on kirjoittanut aiheesta. Googlamalla löytyy lisätietoa. Suuritarpeiset vauva eroavat koliikkivauvoista siten että synnynnäinen tempperamentti ei muutu 3kk iässä kuin taikaiskusta (yleensä koliikki loppuu 3kk iässä, ei aina toki)

Kaksi muuta sitten ovat olleet vähän iisimpiä tapauksia

NAJ+Lapset 9v, 5v ja 6kk
 
ookk no sitten kyllä uskon et tää meidän lyyli on voimakastahtoinen ei koliikki kun ei se ilta huuto kyllä joka päivästä on ja sylissä on kyllä hiljaa :) kun keikuttaa tyynyn päällä. Nyt olisi kuitenkin toivossa uusi raskaus mutta pelkäämpä että en tule raskaaksi kun tämän prinsessan kanssa meni 1,5 v jotta saati kaunokainen maailmaan mulla ja miehellla on monta sisarusta ja molemilla pienillä ikäeroilla ja se on ollut tosi hyvä asia toivoisin itselle samaa haluisin 4 lasta :p en imetä enään koska :( on ollut rintatulehdus ja uusinut 3 kertaa niin lääkäri kehotti lopettamann en ole nyt imettänyt 6 pv jospa ne kuukautiset alkais |O jo joskus. pelottaa ettei ala enkä ole raskaana.
 

Yhteistyössä