Tutti pois

Meillä käytetty tuttia tyytyväisenä: rauhottaja ja äänenvaimennin. Kahden vanhana jätettiin pois esikoiselta, kun toinen lapsi oli tulossa. Hammaslääkäriss'ä sanottiin, että yli kolmevuotiaalle ei ennää suositella. Meidän neitile tutti oli tosi tärkeä. vauvana tosi kova imemisentarve.

8 kk vauvamme syö tuttia, ei toki koko aikaa.

Näyttäähän se isolla lapsella hassulta siis yli kolmevuotiaalla :)
 
MoM82
poika aloitti tutin syönnin 4kk iässä. nyt ikää on 1v1kk ja tuttia syödään vain kun on unien aika. jätettiin se tutti vain pois, eikä siitä ole mitään ongelmia tullut!!kyllä aionkin antaa tutin kun mennään nukkumaan
 
mmm
Meillä tutti käytössä eikä mielestäni ole vielä aika siitä vieroittaa. Juuri jätimme tuttipullon pois ja siirtyi isoon sänkyyn nukkumaan, joten ne riittää nyt. Lisäksi meille syntyy vauva syyskuussa, joten ollaan ajateltu ettei kaikkea uutta nyt samaan syssyyn. Ikää nyt siis 1v3kk. Käyttää kylläkin tuttia ainoastaan nukkuessaan, joten aika vähän on käytössä kuitenkin loppujen lopuksi.
 
Esikoinen ja keskimmäinen, kumpainenkin luopuivat tutista 1-vuotis syntymäpäivän kunniaksi. Kuopus ei moista kumivärkkiä ole vielä suuhunsa laittanut - EIKÄ MUUTEN ENÄÄ LAITAKAAN - ikää kun on jo 10 kk!!!! B)
 

Yhteistyössä