Tutkimus kertoo terveellisen ruoan olevan epäterveellistä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti

Mihin sitä enää uskoisi...
Ennenvanhaan sanottiin, että kaikki mikä maistuu on joko lihottavaa, moraalitonta tai syntiä.
Kannattaa siis elää niin että maistuu.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Ihmisellä on hyönteis syöjän hampaat näin kerrottiin eräässä luonto ohjelmassa. Luonnon kansathan kaivelevat lahoavista puista sormen paksuisia matoja ja pistävät niitä makeasti suihin. Varmaan terveellistä ja ravitsevaa.
 
vierailija
sen saa kananmunista ja kalasta - ovat saaneet silloinkin
Lisäannokset aiheuttaa sydänpysähdyksiä ja varsinkin syksyllä ne varastot on täynnä.
Just, että varastot täynnä. Kesän varastot on käytetty loppuun lokakuuhun mennessä. Kananmunia pitäisi syödä päivässä noin 8-9, saadaksesi 10µg d-vitamiinia. Kalaa pitäisi syödä 50-100g päivässä, mutta kala ei ole kaikkien juttu.

Sydänpysähdyksiä voit tavoitella huomattavasti suuremmilla annoksilla, pitkään nautittuna.

Ylpön aikaiset suositukset on kutistettu olemattomiin, seuraukset ovat sen mukaiset.
 
vierailija
Kuinka moni palstamamma syö kalaa yli 3 kertaa viikossa? @-roosaruusa- varmaankin, mutta muita epäilen...
En koskaan lisävitamii aineita koska niistä tulee maha kipeäksi ja kuulonalenema.
kalaa vähän melkein joka päivä mut kananmunia 3 aamuisin munakkaassa. Siihen laitan levätöntä luomukermaa, luomupersiljaa mut en koskaan suolaa. Koliininpuutos tulee ilman keltuaisia.
 
vierailija
Just, että varastot täynnä. Kesän varastot on käytetty loppuun lokakuuhun mennessä. Kananmunia pitäisi syödä päivässä noin 8-9, saadaksesi 10µg d-vitamiinia. Kalaa pitäisi syödä 50-100g päivässä, mutta kala ei ole kaikkien juttu.

Sydänpysähdyksiä voit tavoitella huomattavasti suuremmilla annoksilla, pitkään nautittuna.

Ylpön aikaiset suositukset on kutistettu olemattomiin, seuraukset ovat sen mukaiset.
En välitä lukemista kun olen saanut olla terveenä jo 8 vuotta ihan ilman sitä pakollista flunssaakin:-D
 
vierailija
Ylppö tiesi myös d-vitamiinin päälle. Kohtuudella, mutta riittävästi saivartelematta.
ei syöneet soija maissia ne kanat vaan matoja/toukkia/jyviä yms.
 
vierailija
QUOTE="vierailija, post: 33895277"]

Mihin sitä enää uskoisi...
[/QUOTE]
Tutkittua tietoon esim käyttöturvalmisuustiedotteet.
Jos joku on kasvatettu muuhun kuin syötäväksi, on sen viljelyssä käytetty myrkkyjä enemmän kuin jos olisi syötävää.
 
vierailija
QUOTE="vierailija, post: 33895277"]

Mihin sitä enää uskoisi...
Tutkittua tietoon esim käyttöturvalmisuustiedotteet.
Jos joku on kasvatettu muuhun kuin syötäväksi, on sen viljelyssä käytetty myrkkyjä enemmän kuin jos olisi syötävää.
[/QUOTE]"Acute toxicity:
The primary route of human exposure to aldicarb is consumption of contaminated food and of water from contaminated wells [14]. Occupational exposure to high levels of aldicarb is due to product handling and most cases of aldicarb poisoning occur from loading and application of the pesticide. Atypical of carbamates in general, aldicarb is extremely toxic through both the oral and dermal routes [5].Absorption from the gut is rapid and almost complete. When administered in oil or other organic solvents aldicarb is absorbed rapidly through the skin. Its skin toxicity is roughly 1000 times that of other carbamates [5].

In humans, the onset of symptoms is rapid, 15 minutes to 3 hours. Symptoms disappear in 4 to 12 hours [15]. Aldicarb's LD50 in rats, mice, guinea pigs, and rabbits ranges from 0.5 mg/kg to 1.5 mg/kg when administered in a liquid or oil form. The toxicities of the dry granules are distinctly lower (LD50 = 7.0 mg/kg), though still highly toxic [5,15]. Aldicarb is a cholinesterase inhibitor and so can result in a variety of symptoms including weakness, blurred vision, headache, nausea, tearing, sweating, and tremors. Very high doses can result in death due to paralysis of the respiratory system."
 
vierailija
QUOTE="vierailija, post: 33895277"]

Mihin sitä enää uskoisi...
Tutkittuun tietoon esim käyttöturvalmisuustiedotteet.
Jos joku on kasvatettu muuhun kuin syötäväksi, on sen viljelyssä käytetty myrkkyjä enemmän kuin jos olisi syötävää.
[/QUOTE]
tuossa englanninkielisessä tekstissä lopussa lukee se mikä tulee vastaan koronassakin.
 
vierailija

Mihin sitä enää uskoisi...
Jin ja jang, eli sun täytyy tietää energiatilasi jonka mukaan määrytyy sulle sopiva ruoka.
 
vierailija
QUOTija, post: 33895731"]
Tutustu siis kiinalaiseen lääketieteeseen.
[/QUOTE]
Eikö oletusarvo olekaan olla terve?
chi'n alaiset asiat ovat toki erilaisia mut perustuvat tietynlaisen tasapainoon...
 
vierailija
Jin ja jang, eli sun täytyy tietää energiatilasi jonka mukaan määrytyy sulle sopiva ruoka.
hyvä lähtökohta mut on niin paljon sopimatonta.
Kotimainen
luomukvinoa on hyvä vaihtoehto tuontiriisille:)
 
vierailija

QUOTE="vierailija, post: 33895677"]
QUOTE="vierailija, post: 33895277"]

Mihin sitä enää uskoisi...
[/QUOTE]
Tutkittua tietoon esim käyttöturvallisuustiedotteet!

Jos joku on kasvatettu muuhun kuin syötäväksi, on sen viljelyssä käytetty myrkkyjä enemmän kuin jos se olisi syötävää. Esimerkiksi kasviöljyjen seassa voi olla puuvillasiemenöljyä ja teräketjuöljyä (rypsi). Itsekasvatetuista tietää mitä ne ovat ja siksi niitä kannattaa kasvattaa, aina luomusti.
[/QUOTE]
 
vierailija
QUOTija, post: 33895731"]
Tutustu siis kiinalaiseen lääketieteeseen.
Eikö oletusarvo olekaan olla terve?
chi'n alaiset asiat ovat toki erilaisia mut perustuvat tietynlaisen tasapainoon...
[/QUOTE]
Päinvastoin kiinalaisessa lääketieteessä panostetaan selkeästi ennakoivaan terveydenhuoltoon. Aiemmin lääkäriä rangaistiin jos kylässä potilas sairastui. Painopiste ei siis ole sairauden hoidossa vaan hyvän terveyden ylläpidossa.
 
vierailija
QUOTE="diogenes 57, post: 33895332, member: 148881"]
Ennenvanhaan sanottiin, että kaikki mikä maistuu on joko lihottavaa, moraalitonta tai syntiä.
Kannattaa siis elää niin että maistuu.
[/QUOTE]
se tarkoitti tietysti sokeria.
Luomuhunajaa harva tuotti silloin itse. Nyt sitä voi kerätä omista pesistä niin paljon kun rRvii. Jos ei tarvi, mehiläiset käyttää sen itse talven aikana.
 

Yhteistyössä