turvaistuimista

haluaisin kommentteja kyseisistä turvaistuimista: (tai miksei muistakin vaihtoehdoista)
ollaan 6kk pojalle istuinta etsimässä ja vaihtoehtoja mietitään...

-liikutaan paljon autolla pitkiäkin matkoja joten hyvä ominaisuus olisi että istuimen asentoa saisi säädettyä. tai sitten että tuet olisivat hyvät istuimessa nukkumiseen, koska poika siinä kuitenkin nukkuu

two way elite oottaa 2 autossa mutta se tuntuu vähän isolle istuimelle vielä tuolle poitsulle.

onko kokemuksia cragon xtp(?) ja cosmicin välillä istumis asennoissa yms.. entäpä brion zentosta, millaisia kokemuksia???

Kiitos jos joku viittii kommentoida!!

 
Meillä gracon cosmic xtp. Istuin vie paljon tilaa, mutta poika on viihtynyt hyvin. Jalkatilaa jää selkä menosuuntaan matkustaessa riittävästi ( ikää nyt 1v 8 kk), vielä eivät jalat ota kiinni penkin selkänojaan. Poitsu oli noin 7-8 kk, kun tähän istuimeen siirryttiin.

Yksi kolari on ko. merkkisen istuimen kanssa ajettu ja poika oli ainoa, kuka selvisi vammoitta, joten ostimme uuden samanlaisen tilalle. Pääntuki oli kolarissa yksi ratkaiseva tekijä.
 
hui
AktaGracon istuinta ei kannata hankkia, se on hylätty jo kahdessa testissä irti lentämisen vuoksi.

Britaxin TwoWayElite on luotettava ja hyvä, käy autossa kaikille paikoille eikä vie niin paljoa tilaa kuin tukijalalliset.
Brion Zento on myös hyvä ja pärjäsi testissäkin hyvin. Hieman kapeampi kuin tuo Elite.
 
Hei

Meillä oli aluksi tuo Craco cosmic xtp istuin ja en ollut yhtään tyytyväinen siihen. Istuin oli mielestäni kiikkerä (vaikka asennettu aivan oikein), ja turvavyöt kulkivat ihmeellisesti painaen reisiä, tai siis ainakin meillä. Myöskin istuin oli aivan älyttömän kuuma kun siinä on sellainen styroksinen pääntuki ja lapsemme on kova hikoilemaan.

Myin istuimen ja ostimme tilalle Brion Zenton. Zento on paljon tukveamman oloinen ja sen sai autoomme tukevammin kuin tuon xtp:n. Zentossa huonona puolena on se, että sitä ei saa säädettyä ajon aikana. Jos lapsi nukahtaa autossa, niin nukkuma-asento on huonompi kuin xtp:ssä. Eli lapsen pää "roikkuu" helposti rintaa vasten.

 
ei kannata ainakaan cosmicia ostaa.hylätty testeissä ja on tosi ahdas istuin.tuttu valitteli kun lapsi 2v ei meinaa talvivaatteissa mahtua istuu.britax twe on tosi hyvä ollut.varmasti se zentokin,kokemusta vaan ei mulla siitä ole =)
 
mieti
Sun kannattaa miettiä onko sulle tärkeämpää saada mukavan näköinen istuin vai turvallinen. Jos haluat turvallisen ja nuo on vaihtoehdot, ota ehdottomasti Zento!! Cosmic antaa lapselle alkuun mukavan asennon mutta eihän se mukavuusistuin ole, vaan turvaistuin. Mä panostan turvallisuuteen ja suosittelen Brio Zentoa tai Britaxilta Two Way Eliteä.
 
en todellakaan etsi mukavan näköistä istuinta vaan haluan kyllä nähdä miten istuin kiinnittyy autoon: eli saako ja pysyykö se tukevasti kiinni... näissäkin kuulemma eroja!!

meillä on jo tuo twe toiseen autoon ja ainakin vielä tuo poika on aivan liian pikkuinen siihen (ainakin sille tuntuu on kuitenkin aika väljä istuin), joten alkuun haluaisin istuimen johon lapsen saa tukevasti istumaan nyt kun on vielä pienempi,

kiitos edelleen kommenteista... onko kellään tietoa HTS:n istuimista??
 
Heitämpä kuivoihin vileä yhden vaihtoehdon, miten olisi HTS.n Be Safe combi? Käännettävä isuin, asentoa helppo säätää ajonkin aikana, kiinnitys todella tukeva, ilmastoitu istuinosa... Mietittiin Cosmicia tai tota, mutta väähn mietitytti se Cosmicin hylkäys testeissä. HTS ostettiin ja tyttö viihtyy siinä tosi hyvin ja kovin tyytyväisiä ollaan itsekin. Miinuksena se, että vie aika reilusti tilaa, asentaminen vie aikaa ja aika hintava...
 

Yhteistyössä