tuplarattaat

meillä olis nyt tarvesta ostaa kaksosten rattaat. niin kysyisinki et mitä suosittelette? valikoima on aika laaja. olen käyny katsomassa niitä brion tuplarattaita. joissa erillinen selkänoja.maksaa siinä 400-500? tietämillä. olivat aika kevyet ja mahtuu pieneen tilaan. ja ihan viksun näkösetkin.
meillä oli lainassa semmoset avomalliset brion rattaat, joissa ei voi säätää selkänojaa. muuten hyvät, mutta nuorempi tarvis vielä et vois päästä unille.
mutta antakaa vinkkejä. lapset nyt 1-v ja 2.5v.
 
nyt kirjautumatta
Joo...me tarvittas kans tuplarattaat vauvalle 2kk ja tytölle 1v4kk...
voiko laittaa niin että toiselle puolelle vauvan kopan ja toiselle puolelle tyttö istumaan....?????
Vai pitääkö ostaa yksöisrattaat vaan tytölle ja pitää vauvan vaunuissa. ois paljon helpompi kun sais kaksosten rattaisiin molemmat....
 
meillä pojilla on kaks vuotta ikäeroa ja tuplat ostin, se neuvo saatiin, että kun pojat on eripainoiset niin pitäisi puolia vuorotella, ettei toinen puoli rasitu enemmän kuin toinen. Hyvin ovat toimineet meillä, erilliset selkä ja jalkaosat on kyllä.
 
meillä kaksosilla oli ensin Emmaljungan minior tvillit joista tykkäsin ihan mielettömästi,suht pieneen tilaan meni(tavis takalootaan), oli erilliset selkänojat, kulki tosi kevyesti jne, Tosin aika hintavat :whistle:
kun neidit oli 1v 3kk ostettiin Brion tuplaponyt(siskolleni meni yhdistelmät), tykätään kovasti sillä paljon reissaillaan eikä meillä ole farmari/tila-autoa joten mahtuvat loistavasti takakonttiin ja mukaan mahtuu paljon muutakin, ovat höyhenen keveät ja ketterät =)
neidit ovat kohta 1v9kk!!!!!!!!!!!! tosin nykyjään eivät malta rattaissa paljon istua vaan kävelevät mielummin vieressä...

(meillä neidit ei vaunuissa/rattaissa enään vuoden ikäisenä nukkuneet joten nuo ponyt sopii meille loistavasti :wave:

 
Me just ostettiin tulokkaalle ja esikoiselle (nyt 1v6kk) dorjanin tupla trollit, hinta n.400 egee kevyet, menee pieneen tilaan, erilliset selkänojat ja jalkatuet, toiselle puoleelle mahtuu kantokassi (sellanen pehmeä) Toivottavasti löydätte sopivat!!
 
Meillä emmaljungan tuplat, twin cerox tai jotain. lapset 3,5kk ja 1v 3,5kk. Pienempi nukkuu pehmeässä kantokopassa ja isompi pelkässä ratasosassa.. Hyvin ovat toimineet. Maastossa kuin maastossa ollaan niillä matkattu. Eivät nyt ihan mihinkään pieneen tilaan taitu, mutta aikas pieneksi. painoa niillä on jotain alle 20 kg, joten hyvin jaksaa nostella niitä.
 
Meillä ollut käytössä Childwheels -tuplarattaat (junamalli). Ostin tarjouksesta 199e (sis. sadesuojan) alkuvuonna. Niillä tehdään lähinnä pikkulenkkejä. Takimmaisen istuimen saa makuuasentoon. Edessä istuvalla valitettavasti jalat laahaa aika lähellä maata mutta se korjaantui vaahtomuovi-korotuksella. Kääntyvät näppärästi ja mahtuvat paremmin pikkufarmariin kuin vaunut. Luulisin kalliimpien merkkituotteiden olevan paremmat, mutta nämä käyvät meidän tarpeisiin. Ja pääsee molempien kanssa kauppaan ostoksille.. Jälkikasvu nyt siis 6kk ja 1v.10kk. Aivan ehdoton ostos täällä suunnassa... :flower:
 
Minä olen tykännyt noista meidän Hartaneista, ovat näppärät työntää kun niissä on edessäkin ne kääntyvät renkaat.
Ja miellä on muksuilla 1v4kk ikäero.
Poju nukkuu kopassa omassa rauhassaan kun tyttö istuu ja ihmettelee maisemia.
Kummalekin on omat selkä-ja jalkatuet säädöillä, hyvä tavarakori ja muita taskuja sekä kurkistusluukku.
Ja näissä on naama menosuuntaan eikä kääntömahdollisuutta, mutta tyttö tykkääkin jo nähdä enteensä kun huristellaan. Niin ja ite pitkänä ihmisenä tykkään siitä työntaisan säätömahdollisuudesta.
Ite maksoin niistä käytettynä 370 ja olivat vm-03 ja hirmu nätit ja hyväkuntoiset...uutena varmaankin pomppaa sinne yli 700 euron hujakoille.
 
meillä muksuilla ikäeroa 1v 10kk. Käytössä Emmaljungan tuplat, jotain vanhempaa mallia :) hyvin toimii. Istuvat siinä vierekkäin, tai pikkuinen nyt kohta 4kk tietty kantokopassa ;) Yleensä 2v tosin kyllä kävelee rinnalla mutta tarvittaessa pääsee istumaan. Vähän ahdasta ehkä on kun nyt laitettiin vaavi isompaan kantokoppaan kun alkoi tuo emmaljungan koppa tulemaan pituudesta vastaan :/ ja siitä tuo "läppäosa" tuppasi "kaatumaan" naamalle.
 
Tintti1010
meillä abc kolmipyöräset kaksostenrattaat ja ollaan tykätty kovasti! Miusta näissä rattaissa on markkinoiden paras hinta-laatu suhde!!! :) (käytiin useempia kattelemassa)
 
Meillä oli ensin peräkkäinistuttavat, mutta ei sopinu meille. Nyt just ostettiin kolmipyöräiset rinnakkaiset X-Adventuret ja maksettiin itsemme kipeeks mutta kun kauppareissukin kakaroiden kanssa saa nykyään hymyn huulille niin kyllä mun mielestä kannatti. Etupyöräkin on kääntyvä, eli pyörähtää ympäri paikallaan tarvittaessa. Ihanat on!
 

Yhteistyössä