Tuhansia suomalaisia on kuollut liikaa – riippumaton selvitys tarvitaan

vierailija
vierailija
Yli 50% keskenmenoista johtuu sikiön kromosomipoikkeavuudesta. Riski lisääntyy äidin iän myötä.
Muita syitä keskenmenoon ovat kohdun rakennepoikkeavuus, tulehdukset, hormonaaliset syyt, kierukkaraskaudet, traumat ja väkivalta.
 
vierailija
”Haluamme myös herätellä patologeja huomioimaan, että tavanomainen ruuminavaus ei anna vastausta siihen, kuoliko henkilö COVID-injektion/injektioiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin, vaan siihen tarvitaan histopatologinen analyysi ja mikroskooppileikkeiden erikoisvärjäystä. Ohjeiden noudattaminen aiheuttaa patologeille merkittävää lisätyötä, mutta on välttämätöntä sekä rokotteiden turvallisuuden selvittämisessä että korvauksien hakemisessa”, lääkäriryhmä kirjoittaa tiedotteessaan.”

“Elimien histopatologiset analyysit on tehty 15 ihmiselle, jotka kuolivat rokotuksen jälkeen. … Suurin osa ei koskaan ollut joutunut sairaalaan, ja heitä kuoli kotona (5), kadulla (1), työssä (1), autossa (1) tai kotihoidossa (1). Joten, useimmissa tapauksissa terapeuttiset hoitotoimenpiteet eivät todennäköisesti ole merkittävästi vaikuttaneet kuolemanjälkeisiin löydöksiin.

Kuolemansyytutkija tai yleinen syyttäjä ei yhdessäkään kuolemantapauksessa yhdistänyt kuolemaa rokotukseen; tämä yhteys vahvistettin vasta meidän ruumiinavauslöydöksistämme. Aluksi tehdyt tavalliset ruumiinavaukset eivät myöskään paljastaneet mitään selkeitä viitteitä rokotuksen mahdollisesta roolista, koska makroskooppinen vaikutelma elimistä ei kaiken kaikkiaan ollut huomionarvoinen.

Useimmissa tapauksissa, ”rytmihäiriöihin liittyvä sydämen vajaatoiminta” oli oletettu kuolinsyy. Mutta meidän myöhemmät histopatologiset analyysimme aiheuttivat sitten täydellisen täyskäännöksen.“



Eivätkö osaa yhdistää vitamiiniövereihin tuota selvää oiretta?
 

Yhteistyössä