Tsainojen kiitosketju Setikselle ja M1ehelle

Kiitos kun pääsin pois Pattayan kaduilta, ihmiskauppaan antamienne rahojen ansiosta! Ja m1es, on ihana ollut tutustua vaimoosi, terveisiä hänelle.
Pst, ei muuten tartte tämän miehen kanssa Viagraa, haha!

On ihana kun ei tarvitse seksissä vastaanottaa puolimetristä parrua ja kärsiä kivuista.

 
  • Haha
Reactions: Lispetti
Kiitos kun tuitte etänä rahallisesti opiskeluani Shanghaissa!
Näiden länsimaisten työkaverien kanssa on ihana tehdä ja olla asiallisissa vaatteissa, ja keskittyä työhön eikä tuijottavan miespotilaan kusikikkelin hieromiseen.

Eikä tartte pitää hampaiden välissä niitä h-lvetin syömätikkuja, saa olla myös vakava, tilanteen mukaan.

 
  • Haha
Reactions: Lispetti
vierailija
Aina tämä.

No kysy vaan. Raamattu on seksismiä ja ihmiskauppaa vastaan.
Mutta kannustaa murhaamaan, tappamaan lapsia ja halkaisemaan raskaana olevia naisia ym 😡😢

2. Moos. 32:27 ”Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edestakaisin leirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen.”

5. Moos. 20:16-17 ”Mutta näiden kansojen kaupungeissa, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle perintöosaksi, älä jätä ainoatakaan henkeä eloon, vaan vihi ne tuhon omiksi: heettiläiset ja amorilaiset, kanaanilaiset ja perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset, niin kuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt.”

Jer. 19:9 ”Ja minä (Herra) panen heidät syömään poikiensa ja tyttäriensä lihaa, ja he syövät toinen toisensa lihaa siinä hädässä ja ahdistuksessa …”

Hes. 20:25-26 ”Niinpä minäkin annoin heille käskyjä, jotka eivät olleet hyviä, ja oikeuksia, joista he eivät voineet elää, ja annoin heidän saastua lahjoistansa … jotta saattaisin heidät kauhun valtaan ja he tulisivat tietämään, että minä olen Herra.”
 
  • Vihainen
Reactions: setis

Yhteistyössä