TOUKOKUUN TOIVOTUT 2008 LOKAKUUSSA

Huomenta!

Edla-Mamma Juu, syöpä 15 vuotta sitten. Teillä kaikki tapahtuikin hurjan nopeasti :hug: . Meillä sairaudesta ehdittiin tietää viisi vuotta. Sitten muihin juttuihin...meinasin myös seota Jyväskylässä vauvanvaateostoksilla, kun oli niiiin monta ihanaa NameIt-haalaria :). Yks haalari silloin lähti kotiin mukaan, semmoinen välikausimallinen :).

Kylvettämisestä Tuntuuko teistä muista, että vauvaa on hankala pidellä ammeessa? Meidän J huitoo ja potkii, suoristaa kroppaansa, taivuttaa selkää, pyörittää päätään jne. kylvetettäessä. Tytöstä on tosi vaikea pitää kiinni, saati sitten että saisi toisella kädellä pestyä neidin puhtaksi :/ . Ollaankin miehen kanssa kylvetetty J nyt yhdessä, niin voi toinen keskittyä vain kiinni pitämiseen. Välillä on sellainenkin tunne, että tyttö ei tuntisi oloansa edes turvalliseksi pesulla, vaikka tiukasti kiinni pidellään :( . Odotan, että J oppii istumaan, jos kylpyhommat muuttuis helpommiksi.

Mä en käsitä mikä näihin aamun ekoihin päikkäreihin on tullut. Eilen ja toissapäivänä sain tytön sänkyynsä ekoille unille, mutta nukkuu siellä max2min ja sitten herää huutamaan. Tänään kävi samoin ja en jaksanut aloittaa samaa rumbaa kuin kahtena edellisenä päivänä, koska lopulta siinä käy niin, että neiti ei nuku lainkaan. Nyt tyttö koisii sylissä. Tavaksi en tätä kyllä ota, mutta nukkukoon nyt tänään tässä, kun ei kahtena aamuna ole nukkunu lainkaan.

Jenni Ihanaa, että vauvan liikkeet tuntuu :).

Weiss Hienoa, että ilta oli hauska! Teki varmasti hyvää :)!

Repa Onneksi miehesi meni lääkäriin näytille. On ne niin kovapäisiä, että lääkäriin ei meinata lähteä ennen kuin on pää kainalossa
 
Marimint, on kylvettäminen tosi hankalaa. Kauhea meno päällä ja tuo on jo niin isokin että oon ihan poikki sen jälkeen. Istumaan oppiminen helpottaa tosi montaa asiaa. Syöttäminenkin on jo niin hankalaa sitterissä, kun eihän se meinaa siinä enää pysyä.
Meijän jätti on niin hassun näkönen kaupassa vauvan istuimessa; pää ja jalat menee kauheesti yli siitä istuimesta ja kun kokonsa puolesta tuo on sen näkönen että se pitäis laittaa istumaan kärryyn...mutta eihän sitä vielä osata. Varmaan moni vaan kattoo, että miksi ne noin ison tunkee vauvan istuimeen. =)
Ja toinen on turvakaukalo. Kohta pakko vaihtaa isompaan istuimeen. Heti kun tulee paksummat vaatteet, niin on ihan turha yrittää tunkea sitä kaukaloon.
 
marmotta: Ompas outoa että joka päivä ei autolla saa edes keskustaan mennä jne! :D

Marimint: Kylvettäminen tuntuu myös täällä aika hankalalta välillä koska J on aina aivan innoissaan kylvyssä ja potkii vettä minkä pienillä kintuillaan kerkeää, muutenkin koko ajan kauhea meno päällä vedessä. :D

Viime meni HYVIN!!! Puol 9 nukkumaan ja eka syöttö puol 2 ja toinen puol 6! 8 mais otin viereen ja siinä nukkui vielä 9 asti, ja koko yönä kerran piti vain tuttia laittaa suuhun :p Heräsin aamulla siihen kun J yritti tarttua mun käsikorusta kiinni :heart: :D

Pitkästä aikaa hieno ilma, ja taidan tästä mennä pukemaan ja lenkille! :p
 
Muksun Kauravelli ja peruna-porkkanavelli Onkohan tuossa vellissä pohjana Tuttelia? Meidän neidille ei ole Tutteli sopinut koskaan, alkaa siitä oksentaa. Nyt on kolmatta päivää testailtu tuota kauravelliä ja tänään alkoi oksentelu :/ . En taida uskaltaa enää antaa... Mihinkähän kauratuotteeseen tuo kannattaisi vaihtaa? Suoraan puuroon? Tuo peruna-porkkanavelli sopii, mutta luin tuoteselosteesta, että siinä on käytetty maitojauhetta eikä maitoa. Voisikohan tuo maito olla oksentelun syynä?
 
Huomenta!

Kylvetys, alkaa olla tosi vaikeeta, kun neiti heiluu ja potkii ja on liukas, kun vedessä on öljyä....no jossain vaihees helpottaa, kun opitaan istumaan =) .

Istumisesta, äsken laitettiin Stokken tuoliin "vauvaosat" kiinni....miten niin äippä on hiukan hätäinen :whistle: ....no eihän neiti pysynyt istuma-asennossa tietenkään....mutta onpahan valmiina harjoituksia varten ;) .....sitteristä Edith nousee ylös istumaan....mut se on eri juttu, kun oikea istuminen....eikös noin 6kk vanhana opita yleensä istumaan?

Carmen...huhuu missä oot :wave: !!!

Kuivana pysyminen, pysyykö teijän vaavit yön yli kuivana? Meillä tosi usein sänky märkänä, kun herätään aamulla...pitäis varmaan vaihtaa yösyötön aikaan vaippa, mut kun ei millään viittis :ashamed: ....

Mukavaa päivää kaikille :hug:
 
Weiss tosi ihana kuulla että sulla oli mukava ilta. Sinä jos kuka sen olit ansainnut :)

Kylvettämisestä täällä kanssa tuskalias homma jos yksin kylvetän. Eihän tuo meidän typy vielä hirmu suuri ja painava ole, mutta siyäkin vauhdikaampi. Tuntuu kuin yrittäs pitää märkää saippuaa kädessä :LOL: Ollaan aika usein sitten kylvetetty tyttö miehen kanssa yhdessä, toinen pitää ja toinen pesee. Meillä on käyty jo saunassakin :) No saunassa ja saunassa, ei löylyissä tietenkään. Mutta ollaan lämmitys vaiheessa nostettu tytön amme saunan jalkatasolle ja neiti on saannut pärskiä siinä. Tykkää kuin hullu puurosta olla siellä lämpöisessä. Ja "saunomisen" jälkeen Neea on niin ihanan raukean iloinen, hörpyttelee kovasti vettä ja posket on suloisen punaiset. Ja uni maistuu.

Kuivana pysymisestä meillä on tähän mennessä tasan kerran kasteltu sänky ja sekin oli mun moka kun oli huolimattomasti laittanut vaipan. Otinkin tuossa taannoin pois muovifroteen tytön sängystä kun se on niin kovin hiostava. Meillä on käytössä ollut nuo liberon vaipat, ne on istunut tuolle meidän rimppakintulle paremmin kuin pamppersit. Öisin en ole vaippaa vaihtanut muulloin kuin silloin kun kakkos hätä on yllättänyt. Mut tuo on aika harvinaista. Neea kakkaa oikeastaan "kellolleen" joka aamu siinä heti heräämisen jälkeen. Toisinaan keretäänkin jo potalle tuolle hädälle.

Istumisesta kovasti Neea vänkää jo itseään istumaan ja pysyykin jo koht. hyvin istuen ilman tukea. Mutta ei vielä onnistu esim. syöttä tuolissa. Neiti haluais aina kurottaa kohti varpaitaan ja menee sitten mukkelis makkelis. Eli mitenkään hallittua ei tuo istuminen vielä ole. Huomenna Neea täyttää jo huimat 7kk, mutta täytyy itseään aina muistuttaa että neitihän on tullut maailmaan liian aikaisin joten ei vielä kannata liikaa noilta liikkumisjutuilta odottaa. Tää on hassua kun joutuu elämään tytön kanssa tavallan kahta eri ikää. Syömisen puolesta olla 7kk ja liikkeissä taas jotai sellaista 4-5kk luokkaa. Meitähän varoiteltiinkin siitä että liikkeelle lähtö on paljon hitaampi prosessi näillä keskosilla...No ei meillä eteenpäin mennä kuin pyörien, mutta muuten on niin älyttömän liikkuvainen tyttö että oikein ihmetyttää.
 
Päiviä...

Katrinainen: Luulen että se nukuttamisen vaikeus on vain väliaikaista,jos aikasemmin on mennyt ongelmitta. Meillä ainakin on vaihdellut helposta vaikeeseen ja toisinpäin =)

Weiss: Kiva että oli hauskaa :heart:

Mietin eilen ihan samaa,että missä Carmen?

Kylvetys onnistuu meillä hyvin,kun tajusin laittaa tarpeeks vähän vettä,ettei kellu siinä. Peppu osuu ammeen pohjaan =) Polskuttelee ihan mahdottomasti toi poika....

Me lähtään taas evakkoon... Yö meni hyvin,mies nukku alhaalla yskimässä ja meillä oli koko sänky pojan kanssa :D Nukkui ekat reilun 3h hiiskahtamattakaan,sit syötiin ja jatkettiin unia. 6 maissa heräs vääntämään kakkaa ja sit jatkettiin vähän yli 8! B) Söi varmaan 4 kertaa,mutta hyvin nukuttiin =)
 
Kylvetys meilläkin vauhdikasta, siksi tehdäänkin se aina miehen kanssa yhdessä. Poika kyllä nauttii oikein kunnolla :)

Matamimimmi: Meillä City Crossit ja city-koppa ja vaihto onnistui vaan kliksauttamalla. Mut onks siinä erilainen systeemi? Meillä tuon selkänojan saa melkein vaakatasoon, pari senttiä vaille. Eli varmaan ihan hyvä pojan on siinä köllötellä ja se toisiks alinkin on sen verran matala, et siinäkin varmaan voi pitää jo. Istuminen muuten ei onnistu, joten syöttötuoli saa vielä odottaa :)

Tietääkö muuten kukaan lähteekö noista Emmaljungan City crosseista se turvakaari siitä edestä irti ruuvaamalla? Olis vielä hetken aikaa helpompaa, jos sen sais siitä irti.

Yöt menee täällä sekavissa oloissa. Herätään miljoona kertaa ja syödään niistä parina kertana. Mä oon kohta ihan pandakarhuna... Vaippa pitää vaihtaa jos poika syö 2krt yössä. Muuten tulee masullaan nukkuessa läpi. En tiedä tulisko selällään ollessa..? Vaihdan vaipan toisen syötön yhteydessä meidän sängyllä pimeässä ettei poika vaan virkistyis.

Maitokokeilu jatkuu. Iho on ehkä aavistuksen parempi ja unet ainakin päivällä maittaa! Eilen meni 2krt 1,5h ja nyt on menossa 2h putkeen. Mitä ei siis ole tapahtunut pitkään aikaan. Mistä lie sitten johtuu. Ehkä poika on itsekin väsynyt siitä yöllisestä meuhkaamisesta. En kyllä nyt tiedä miten tästä jatkettais. Siis ruuan suhteen. Aloitellaanko taas alusta maistelemalla yhtä kerrallaan ja tarkkaillaan ihoa..? Äh, ja neuvolakin on ihan turha paikka tän suhteen. Totes vaan, et no lääkärineuvola on sitte 8kk iässä, rasvailkaa siihen asti. Jepjep. Olin toivonu ees reseptiä niille rasvoille... No katsotaan.
 
Naukuri, onhan sulla vakuutus lapselle? Mietin, et eikös vakuutusyhtiö (riippuu tietty et mikä yhtiö ) korvaa reseptilääkkeet siinä missä lääkärikäynnitkin? Pitäisköhän sun käydä vaikka Pikkujätissä tai jossain sellasessa, et saisit reseptit ja ehkä jopa oikeat rasvat? En mä tiiä, mut tulipahan taas mieleen, koska 8kk:en on vielä PITKÄ matka. Sit tietty maalaisjärjellä ajateltuna, et kun iho on parempi, niin se kolme päivää yhtä ainetta. Luulis et siinä ajassa alkais iho-oireetkin näkyä kunnolla jos on tullakseen. Siis mä en oikeesti tiiä mitään, mut näin mä tota mietin :D

Yövaipat,
en vaihda vieläkään yöllä, mutta kyllä aamulla vaippa on jotakuinkin kilon painoinen :D ja pelkkä pissavaippakin haisee tosi pahalle :x siis pissalle.

Marimint
, kohtalotoveri:hug:, mutta vielä NameItistä, viininpunainen samettinen vk-kukkahaalariko? Epäilykset heräs :D

Kylvetys, mulla on sellainen vauvan kylvetystuki ammeessa ja onneks on semmonen, koska muuten mä en pystyis pesee vauvaa mitenkään yksinäni.

Istumisesta, likka istuu erittäin tukevasti, mutta kun lähtee kaatuun, niin se on fifty-sixty muistaako laittaa käden vastaan vaiko ei :D

Tosta yksin kylvettämisestä tuli mieleen, et koskakohan meidän likka alkaa vierastaan omaa isäänsä? Mies on tosiaan yrittäjä ja tekee joka päivä duunia ja nyt vielä likan rytmi on muuttunut sen verran et on yöunilla ku isi tulee duunista. Nyt sit ovat samaan aikaan hereillä aamusin ehkä tunnin verran, toivottavasti se riittää :/ Tilanteen piti muuttua jo paremmaksi ja vapaata tulla enemmän, mut ei... alkaa äitiäkin vähän stressaamaan tää tilanne, vaikka rakastankin viettää aikaa neidin kanssa, niin olis esim. kiva päästä sinne kampaajalle :kieh:
Sekä säännöllinen palkkapussi olisi aivan ihana homma :headwall:
 
Edla-mamma: No ihan samoja ajatuksia on meilläkin nyt ollut. Vakuutus on ja jos iho ei nyt millään lähde parempaan päin niin sitten varmaan käydään juurikin tuolla Pikkujätissä. Ja sama tosiaan varmaan syömisessäkin, et lähdetään alusta liikkeelle. Tosin määrät aion pitää isompina kuin 1tl, muuten poika kuolee pian nälkään. Maitoa ei nimittäin uppoa kaveriin yhtään sen enempää kuin soseidenkaan kanssa eli lähtee pian paino laskuun muuten! En ilman asiantuntijan apuja uskalla mitään maitodiettejä tän kauempaa harjottaa. Kiitos kun kerroit ajatuksistasi! Sain itsellekin vahvistusta omiin pähkäilyihin. Meillä muuten mies on joutunu menemään nykyään tuntia aiemmin töihin ku aiemmin, että ehtii kotiin ennen ku poika menee unille :D Nyt ehtivät sit iltaisin olla melkein pari tuntia yhtä aikaa hereillä. Mutta silti, kampaaja olis kyllä kiva.... Otsis roikkuu silmillä ja muutenkin näytän ihan kärsineeltä harakalta. Toivottavasti siellä miehellä pian helpottaa!!
 
yövaipoista: Kerran on yöllä vähän tullut läpi, ja sekin oli omaa huolimattomuutta kun olin laittanut vaipan huonosti. Liberoa käytetään ja tullaan jatkossakin käyttämään. Huomasin muuten että liberolla kahta erinlaista "vaippa mallia" koolla 3. En tiedä mitenkä se pitäis kirjoittaa :D Mutta siitä "paksummasta" libero koko 3 tykkään enemmän ( sellanen liila-oranssi se vaippa kun siinä ohuemmassa taisi olla kokonaan oranssi kuva. ) Tajusikohan ketään mitään :LOL:

Taas olin lähes 10km lenkillä, pitäis varmaan ostaa vähä paremmat lenkki kengät kun taas on rakko kantapäässä ! Vaikka oon nyt ollu kunnolla lenkkeilees silti taas mun paino näytti +400g :kieh: :headwall:
 
weiss
Naukuri: Me saatiin tälläinen ruokien kotikokeiluohje.. On taas suositukset muuttuneet, mutta näin pitäisi uutta ruoka-ainetta kokeilla.

(Sopii useimmille ruoka-aineille: Aterioiden yhteydessä, aamupvä painoitteisesti)
Aamupala Lounas Välipala/Päivällinen
1.päivä 1tl 2tl 3tl
2.päivä 1rkl 2rkl 3rkl
3.päivä 1/2 dl 1/2dl 1/2dl
4.-7.päivä Aterioiden yhteydessä yht. 3-4-5 dl Huom. 3-4dl/vrk riittää kertomaan sopivuuden.
 
Hoi! B)

Onpas ihana päivä! Oltiin tytsyn kans ulkoilee ja nyt hän nukkuukin tyytyväisenä pihalla.

Ja ihana olla taas muutenkin kotona. Olin "rundilla" keski-Suomessa. Tytsy oli mukana, mummi oli vahtimassa. Kyllä jotenkin tuntuu, et nää työhommat vaatii vauvan kans ihan liikaa ja taas toisaalta on mukava tehdä väliin omiakin juttuja, vaikka raskasta onkin. Ja rahaahan itse kukin tarvitsee mistä sitä vaan irti saa. No, nyt kuitenkin taas kotosalla, ihanaa! :D

Syömisistä olette jutskanneet. Itse olen antanut melko nopealla tahdilla eri soseita ja onneksi hyvin on mennyt alas ilman allergioita. Tosin selvästi paremmin uppoais nuo hedelmäsoseet kuin esim. porkkana/ peruna yms. Sitkeästi kuitenkin niitäkin annan: Huijaan ja laitan pikkasen hedelmää lusikan kärkeen ;)

Kakka-juttuja: Liberoita täälläkin käytetään. Tosin nyt päätin alkaa taas kokeilla kestoja, kun kakka-rytmi on selvästi soseiden myötä muuttunut. Tytsy kakkaa noin kolmen päivän välein. Aluks ihan huolestuttiin ja annoin jo mallasuutetta, mutta nyt siis huomattu, et rytmi on vaan muuttunut maitovaiheen 4-5 kakkaa/ päivä tuohon 1-2 kakkaa/ viikko. Ja voi hitsi minkä hajuisia pieruja ja kakkoja pikku-ihmisestä lähteekään!!!:whistle:

Hampaat neiti on ollut vähän kärttyinen viime päivinä ja kuolan määrä on hulppea. Tänään huomasinkin sitten kaksi pientä kuultavaa hampaanalkua alhaalla. Voi että, jotenkin tuli siitäkin ihan haiku-mieli: alkaa pienimmät vauva-ajat olla kohta takanapäin.. mikä taas toisaalta on helpottavaakin. :heart:

Kylvetyksistä ihan sama homma täällä: alkaa kiinni pitäminen olla tosi työlästä kun tyyppi möyrii minkä ehtii =) Ja saunottukin ollaan jo kahdesti. Neiti oli mun sylissä ja heitin ihan vähän löylyäkin, joka oli selvästi aika jännää! Aikahan oli tosin varmaan 2 min. mitä saunassa vietettin ja eihän siellä sais varmaan edes vielä olla ollenkaan (löylyssä..) mutta siis hyvin meni: suloiset omppu-posket saatiin ja seuraava yö meni tosi hyvin.

Liikkuminen on meillä tosi vähänlaista, sitä vastoin juttua tulee. Neiti jokkeltaa, ölisee ja hihkuu suu vaahdossa lähes koko ajan. Kääntynyt selältä mahalleen ei sitävastoin ole vielä kertaakaan, en tiedä pitäiskö kohta jo huolestua? Yksilöllistähän tuo varmaan tosin on.
Mutta nyt siis pihalle hommiin. Ja palaan taas pian lukemaan kuulumisia!

t.romaanin vääntäjä eeti +tytteli 5,5kk :heart:
 
KylvetysOllaan hylätty se perinteinen amme kokonaan ku tuntu ettei istu tarpeisiin.Ostin sit sellasen kohtu ammeen ts. ämpäri jalustalla. Toimii hyvin ja neito voi kököttää siinä rauhassa ja ainaski siinä on helppo pitää kiinni. Mutta pääsääntösesti kylvetään kuitenkin yhdessä - ammeessa yleensä iskä ja M. Siellä he viihtyvät pitkään ja kivaa on.

[/b]YövaippailuKantsii ostaa yövaipoiksi yhtä kokoa suurempi. On toiminut hyvin.

WeissKiva kun tuuletus oli onnistunu. Mietin just että itsellä olis vähän orpo/vieras olo jos pitäis laittautua johki isolle kirkolle. Täällä maalla mennään verkkareissa/tuulareissa kauppaan ymsyms. enpä olis uskonu itsestäni tälläistäkaan =) Tosin tänään koko päivä menny pyjamassa kotia laitellen. Kaikki on niin levällään - ja taas ku olis ollu hyvä tilaisuus tehdä yhdessä ja laittaa hommat valmiiks, ni eikös yks lähde sinne kiekkoileen - pänniipä pikkasen toi oman navan kauneus :| No tätä tää on - ei pitäs valittaa.

LC[/b]Sulla on keinot aika vähissä, kun totaalilepo on mahdottomuus tässä elämän tilanteessa. Vaikka kyllä sitä pärjää toisella kädelläkin. Itekin huomasin akuutti vaiheen aikana että hätä keinot keksi ja joteski sitä selvis. Toivottavasti noi buranat lievittää sitä tuhehdusta. Täällä hiirihäätö on lähtenyt sujumaan, hyvin toimii ne ultra vempaimet. Sit on tullu tilkittyä niitä aukkoja, mutta viime yönä olivatkin sitten pitäneet hillittömät bailut saunassa; ku perinteinen reitti oli CLOSED - hähääääääääääää. Mut oon aivan kuitti tästä valtavasta työmäärästä - tätähän riitttää.

 
weiss: Kiitos tuhannesti tuosta ohjeistuksesta! Meillä ei tosin saa menemään edes 1dl/päivä, mutta kokeillaan nyt kuitenkin sen verran kun alkaa menemään. Tai no, jotain herkkuhedelmää saattais mennäkin enemmän, mutta ei peruskasviksia.

eeti:
Kiva taas kuulla teidän kuulumisia :) Ai sä oot jo kovasti työn touhussa?? Ihailtavaa. Mulla on ihan tarpeeksi työtä tuossa pojassa ja kodissa :D

Vaipoista, meillä käytössä Pampersin koko 3. Pitäs olla jonkinnäköinen "yövaippa" tai siinä on ainakin jokin extrakerros, et pitäis paremmin yöllä. Baby dry nimeltään. Mutta 12h vaan on liian pitkä aika meillä, jos syödään kahdesti. Ja varmaan toi mahallaan nukkuminen vähän lisää sitä et sieltä saattaa sitte tulla yläkautta läpi. Tosin vois kyllä vaihtaa isompiin vaippoihinkin ehkä. En edes muista mille kiloille nuo vaipat oli ku oli niin iso pakkaus ja nyt vasta viimesiä viedään :D
 
S unnuntai- ehtoota! Meilla on taas aivan ihanat ilmat +20 astetta ja upee pyykin kuivaus auringonpaiste B)

Kakoista ja vaipoista
Pampersin koko2 dry malli aloeveralla menee koko yon, mut aamulla jos pistais vaippaa neulalla niin varmaan sais pissasuihkun paalle :D . Kun alettiin maisteleen kiinteita viikko sitten nii ei oo juuri kakkaa nakynyt. Nyt ollaan annettu luumua oikeen paljon ja odotellaan rajahdysta :LOL: . Onneks mies on viela kotosalla huomenna nii voidaan arpoa kumpi vaihtaa vaipat :p

Kirsikkatomsku
Joo ei oo paljo vaihtoehtoja, tanaan on poltellut molempia ranteita vaikka en juuri oo tehnyt mitaan. Pihatyotkin odottelee, sain onneksi mukulat maahan kun lapiolla tein kuopat... Mies sitten kanto veet etc. Ja herattelen hanta yolla nostaan F:aa pinniksesta. Ai niin burana 400x 3 maarattiin, mutta muistelen etta voisin ottaa huoletta neljakin kertaa?!? Nyt on mies loukannut oikeen kasivarren kun siirelti CD hyllykoita jotta saataisiin ne kiinni seinaan ennen kuin F liikkuu.

Konttaamisesta
Poika, jokos se teidan vesseli liikkuu etiapain? Meilla on yritys hyva kymmenen ja leikkimatot ei riita ja reviriia onkin jo laajennettu, ei ihan viela kontaa, mutta liikkeelle pasee muuten :) . Mites muilla?

Nyt ihalileen kun mies heiluttaa imuria :D
 
Hassua, me kun aloitettiin kiinteät, niin kakkaa rupes tulemaan 3-4krt/pvä ku aiemmin tuli 3-4 päivän välein! :) Nyt taas ollaan oltu kakkaamatta, ku on syöty vaan maitoa. Huomenna uinnit, kai se sinne sit viimestään lävähtää ;)
 
Edla-Mamma Kohtalotovereita ollaan juu. Semmoista tämä elämä on, kaikkea voi sattua ja tapahtua. Haalarasiaa, elikkäs se on tämmöinen http://www.onefashion.dk/shop/newborn-questa-heldragt-60832p.html . Siitä on jo reilu kuukausi, kun sen ostin. Liikkeessä oli muitakin ihania, mutta tähän päädyin.
 
Iltaa...

Eeti,kiva kuulla kuulumisia pitkästä aikaa :wave:

Meillä ei vaippaa yöllä vaiheta,ellei oo tullut läpi,jota sattuu aika harvoin... vaikka syö 3-4 krt. Yövaippana pamperssin baby dry,sama kuin naukurilla,mutta koko 4 ollut käytössä jo vaikka kuinka kauan =)

Poika piti koko päivän sellasta ihmeellistä kitinää :/ Normisti alkaa väsykärttyämään aikasintaan 2h valveillaolon jälkeen,tietty joskus on poikkeuksia,mutta yleensä näin. Nyt oli hätinä 1h hereillä kun alko sellanen yhtäjaksonen natina,mikään ei oikein ollut kivaa,ei ees syli. Sekunnin viihty kun esim.laulo ja sit taas jatko. Nukkumaanmenokin oli pitkästä aikaa itkuinen :kieh: Päikkäreiltä herätessään oli siis ihan nauravainen,mutta ikäänkuin ois samantien väsähtänyt :| Ei tuntunut musta kuumeiselta tai mitään... hampaitakaan en oo huomannu että olis tyrkyllä. Kyllähän toi tosin kuolaa aivan mielettömästi ja hinkkaa niitä ikeniä. Ehkä oli vaan huono päivä :)

Liikkeelle lähteminen tapahtuu varmaan ihan hetkenä minä hyvänsä,ainakin yritys on kova ja melkosen turhautunut jässikkä on siihen ettei etene :D Muutamankerran on saanut itsensä hilattua eteenpäin,mutta unohtaa tekniikan samantien :LOL: Konttaaminen onki sit toinen juttu,kunhan ekaks ryömis =) Mahalleen pyörii jatkuvasti...

Nyt alkaakin sitten meidän tehoviikko miehen kanssa. Koitetaan saada tää kämppä kuntoon,nyt kun herra on sairaslomalla koko viikon. Ois niiin ihanaa päästä näistä nyssäköista ja lootista eroon ja saada sellanen normi koti B)

Nyt ei muuta kuin yötä :wave:
 
Eeti, kiva kuulla sustakin. Siis oikeestiko oot aloittanut duunit jo? Huhhei...

Marimint, jees, mulla eri haalari:
http://www.onefashion.dk/shop/newborn-queen-heldragt-62156p.html
Ja tuohon löyty ihana kypärämyssy mukaan :D Ai että, nyt on hienosteluhaalaria sitten.
Huomasin muuten, et bodyt jotka HP:ltä ostin ovat myös Name Itin :D

Naukuri, juu jäin tosiaan vaan pohtimaan et mitä mä ite tekisin tossa tilanteessa. No hyvä, et teil oli samanlaiset mietteet. Mun mielestä on turhaa jäädä hirveen pitkäks aikaa miettiin iteksensä. Meillä tosin neuvolatäti olis heti sanonut että varataan aika lääkärille jos olisin tollaisesta valittanut.

Meillä kanssa Pampersin Baby Dry 3, käytössä, painolk. 4-9kg. Meillä toimii tosi hyvin, mutta siis aamulla ovat tosiaan juuri niinku LC sano, et jos neulalla pistäis, pissat lentäis :D

Repa, meilläkin on toi kitinä, hihkumisen ja tekoitkun rinnalle tullut. Mut se unohtuu heti, ku tulee viereen viihdyttään eli siis sirkusjoukkoina sais vaan olla :headwall:

Nukkumaanmeno ei meillä oo mitenkään järin itkuista touhua, mutta aikaa vievää ja neiti malttaa oikeesti valvoa ihan älyttömän pitkäänkin. Nytkin illalla se oli 3,5 tuntia hereillä :eek:
Siin me sit möllötellään sängyssä pitkään jutellen ja varpaita tutkien sekä tuttia suuhun tunkien. Sit ku aikaa on menny tarpeeks, niin sit menee 20ml vellii ja sit sammuu :) Kummia tosiaan noi vauvat.

Me käytiin kylvyssä ja pesin likan pään Natusanin Tiptotoella :) ja hyvin sujui sen tuen kanssa yksinkin. Enkä saanu ees saippuaa silmiin =)

Ai niin, Ktomskulle, onnea hiirijahtiin :)
 
Edla-Mamma Arvelinkin heti eka kuvausesi perusteella, että tarkoitit tuota haalaria. Se on myös ihana! Pyörittelin sitä myös kädessäni, valinnan vaikeutta meinas pukata pintaan :D.

Vaipan vaihdosta yöllä En vaihda yöllä vaippaa, ellei ole tullut läpi. Hyvin on kyllä vaipat pitäneet, vahinkoja on sattunut vain pari kertaa.

Kysäisen uudelleen viljatuotteiden aloittamisesta Elikkäs millä viljatuotteella aloititte? Me ollaan kolmena päivänä maisteltu Muksun kauravelliä, josta neiti alkoi tänään oksentaa. En uskalla enää ko. velliä antaa. Uskon, että oksentelu johtui vellissä olleesta maidosta, koska epäilen pohjana olevan Tuttelia (sama valmistaja). Tuttelimaidosta J oksentaa, joten meillä juodaan tarvittaessa Nannia tai Semperiä.
 

Yhteistyössä