Toiveissa vauva 2021

Yhdestä todella vanhasta keskustelusta löysin tällaisen tiedon:
"Kun pupuilee ovulaatiota edeltävänä päivänä niin siittiöt ehtivät ajoissa munasolun luokse. Niillä kestää sinne maksimissaan 12 tuntia, mut ne pysyy hengissä 2-3 vrk. Munasolu taas pysyy hengissä vain 12-24 tuntia, joten jos panee vastaovulaatiopäivänä voi olla myöhäistä."

Pitääkö paikkansa? Olen jotenkin ollut siinä "uskossa", että seksiä kannattaa harrastaa just sinä päivänä, kun ovulaatio tapahtuu... mutta jos ei olekaan näin?
Meille on tuolta hoidoista annettu ohjeeksi aloittaa seksin harrastaminen menkkojen jälkeen ja jos tosiaan vasta oviksen aikaa harrastaa, se voi olla jo myöhäistä. Hedelmälliset päivät alkavat jo ennen ovulaatiopäivää. Siittiöitä olis hyvä saada sinne siis odottelemaan. Inseminaatiot on minulla tehty ovisplussa päivänä eli oletetusti päivä ennen ovulaatiota. Siinä kohtuun ruiskutettujen siittiöiden ajatellaan ehtivän munanjohtimiin. Joillekin on tehty inseminaatio myös ovulaatiopäivänä ja raskaus alkanut. Tällaisia tuli mieleen nyt :)
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89
Meille on tuolta hoidoista annettu ohjeeksi aloittaa seksin harrastaminen menkkojen jälkeen ja jos tosiaan vasta oviksen aikaa harrastaa, se voi olla jo myöhäistä. Hedelmälliset päivät alkavat jo ennen ovulaatiopäivää. Siittiöitä olis hyvä saada sinne siis odottelemaan. Inseminaatiot on minulla tehty ovisplussa päivänä eli oletetusti päivä ennen ovulaatiota. Siinä kohtuun ruiskutettujen siittiöiden ajatellaan ehtivän munanjohtimiin. Joillekin on tehty inseminaatio myös ovulaatiopäivänä ja raskaus alkanut. Tällaisia tuli mieleen nyt
Joo raskaus voi alkaa myös ovispäivänä. Mulla oli inssi(inseminaatio) samana päivänä ja samalla hetkellä kun ovulaatio oli ja raskaus alkoi siitä kerrasta ♥
 
Sorruin :( Ei pitänyt hakea uutta testiä,kun vasta perjantaina, mutta en malttanut. Mietin myös kun eilinen testi oli kuitenkin aika haalea tai ei ollut tummunut ihan hirveästi. Lsäksi mulla on vieläkin hyvin vähäiset raskausoireet.
Tää tikku kyllä sai niin paljon luottoa siihen, että kyllä siellä on joku ja vois lopettaa tän murehtemisen :D


Aattelin myös liittää kuvan mun ovisplussasta jonka sain tässä kierrossa. Eli 14.10. Ylempi on pregcheckin ja alempi rfsun. Tykkäsin käyttää enemmän pregcheckin testejä ja päin vastoin tikuttelu sai vaan enemmän innostuun tästä hommasta;)

 
Viimeksi muokattu:
Mulla kans tikuttelu lievittää stressiä enempi kuin lisää sitä. Tosin nyt kyllä tiedostan et on lähteny lapasesta ja ei mitään järkeä. Sain taas tänään ovisplussan nimittäin :D olihan se paripv välissä nega. Vähän sellanen olo että menkat vois vaikka tällä viikolla jo tullakin. Huomenna 4vk lääkkeellisestä tyhjennyksestä. En malta odottaa et pääsen pian taas oikeesti jännittää ja piinailemaan teidän kanssa :)

Positiivista tässä jatkuvassa ovisplussan saamisessa on se, että seksielämä on sen mukaista. :D
 
Ollut käytössä Maltofer 100mg kerran päivässä. Olisko jotain tehokkaammin imeytyvää? Muistan että jossain raskaudessa join jotain rautavalmistetta, sillä nousi hb.
Mäkin oon syönyt aina maltoferia ja edelleen, otan 200mg päivässä, nyt siis taas heinäkuussa aloin syömään kun eihän tuo mihinkään ollut noussut raskauden aikana, kun kaikki meni vauvalle. Oon siis syöny tota maltoferia, koska sitä vatsa kestää eikä tarvi miettiä syömisiä/juomisia. Obsidania ja ferrodania tiedän monen ottavan ja noiden kahdenarvoisten rautojen moni sanoo imeytyvän paremmin kuin kolmiarvoisten (maltofer) mut tiedä sit, kyllä monilla ilmeisesti kuitenkin maltoferkin auttaa :) Ehkä tärkeintä on käydä jo tyyliin 3kk päästä kontrollissa niin näkee, imeytyykö. Olen ymmärtänyt, että tyypillinen normaali nousu olisi 5-10 yksikköä/kk. Itsellä oli kerinnyt nousta 16->29 siinä parissa kolmessa kuukaudessa, sain siis ferrit mittauksen äitiysneuvolan kautta alkuraskaudessa. Että ainakin itsellä maltofer alkoi heti nostamaan ja kyllä pahimmat oireetkin heti tuntui väistyvän,mutta ei tokikaan kaikki noin pienestä noususta.
 
Voisin hypätä takas mukaan keskusteluun ja myös kiertolistalle. Tänään kp 18/31-32
Ei taideta malttaa odottaa yritystä joulukuulle, vaan kokeillaan jo seuraavasta kierrosta:X3::X3:
Kevään keskeytyksen jälkeen on nyt kierto hyvin tasoittunut ja ollut muutaman kierron hyvin säännöllinen.(y) Oviksen olen bongannut nyt kolmesta edellisestä kierrosta kp 18 tai 19.
Tässä kierrossa en ole vielä saanut kiinni, mutta odotan plussaa huomenna testiin, jolloin kierto pysyisi edelleen säännöllisenä.

Olen aina välillä käynyt täällä lukemassa ketjua ja katsomassa mitä teille kuuluu:giggle:
Aivan mahtavasti paljon plussia tullut ja toivottavasti tämä plussa-aalto jatkuu edelleen :love::love:
 
Kannattaa tosiaan maitotuotteiden syömistä välttää rautavalmisteen kanssa samaan aikaan, koska kalsium estää raudan imeytymistä. Mulla oli keväällä ferritiini 30 ja rupesin ihan vaan syömäön lihaa päivittäin (ja maitotuotteet selvästi eri aikaan). Raskausvitamiinissakin jonkin verran on rautaa ja sitä söin myös yritysajan, olin kyllä syönyt ton matalankin arvon aikaan. Nyt ferritiini mitattiin raskauden alettua ja se on 70, eli yli tuplaantunut puolessa vuodessa.
 
Sieltähän ne menkat sitten alkoi. Pettymys on suuri, mutta ehkä seuraavassa kierrossa sitten! Varasin ajan gynelle oman mielenrauhani vuoksi. Yritystä on takana 7kk, eli ei vielä kovin pitkä aika, mutta kilpirauhasen vajaatoimintani ja ferritiinin mataluuden lisäksi haluan selvittää, onko muita seikkoja, jotka estää tai vaikeuttaa raskautumista. Ikää on kuitenkin vasta 25v. Onkohan gyne liian myöhään, kun varasin netistä ajan kp 13/27? Ovulaatio on viime kierroissa ollut kp 16-17, mutta sitä yritetään aikaistaa teroluteilla. Voikohan talletteluja tehdä normaalisti ennen gyneä vai vasta sen jälkeen?

Tiedän, että täällä palstalla on muitakin, joita ahdistaa se, että tuttavat ja ystävät saa lapsia. Minä romahdin täysin kun yksi parhaista ystävistäni, jolla on vielä PCOS oli tullut raskaaksi vahingossa aivan uuden poikaystävänsä kanssa. Sillä hetkellä juuri, kun hän ilmoitti asiasta, olin varaamassa aikaa lääkäriin, jotta tutkittaisiin epäsäännöllistä kiertoani. Se tuntui musertavalta. Olen toki onnellinen heidän puolestaan, mutta surullinen samalla itseni puolesta.

Minulle saa päivittää kp 1/27.
 
Viimeksi muokattu:
Muutaman kerran olen kirjoittanut rekkaamattomana, joten jos nyt uudella nimimerkillä.
Menkkojen pitäisi alkaa to/pe. Ovis oli tuntemuksien mukaan to 15pvä, pe oli jo kuiva. Hommailtiin ti 13pvä iltana. Oikeastaan missään ei tunnu miltään, joke viime toivekiertoihin on kai hyvä kun nippailut, juilimiset ym. Luulotaudit puuttuvat Tilalla on vain viikon kestänyt turvottelu, ummetus. Eilen pieni tuntemus nänneissä ja parina aamuna outo valkkarivuoto. Normaalisti nyt pitäisi olla kuivaa tai tahmeaa, mutta parina aamuna valahtanut vetistä maitomaista.
Dpo 11 testasin negan.
Näillä mennään ‍♀
 
Huomenta kaikille yrittäjille ❤

@Lintuliini95 Kyllä tuo plussalla näyttää!

@Paatuska Isot pahoittelut menkoista! Itse jossain yrittämisen "alkuvaiheissa" mietin, että noooh... Mennään tässä tjottaillen, mutta mitä enempi kuukausia kuluu, pettymys tuntuu suuremmalta. Meilläkin alkoi eilen yk 7.
Ystävälläni on myös pcos ja hän joutui odottelemaan 2,5 vuotta. Hoitovaihtoehdotkin alkoivat olla lopussa jo, ennen kuin raskautui, ja epätoivo paistoi hänestä niin suuresti. Sitten taas alkoholistisukulaiseni tuli vahingossa raskaaksi ja todnäk edessä on huostaanotto. Ei mene kyllä nallekarkit tasan raskautumisen kanssa

Kiitos kamalasti kaikille, jotka jaksoivat vastailla tikuttelusta. Voisin tässä kierrossa kokeilla tikuttelua ja katsoa, miltä se tuntuu
 
Täällä saapui vihdoin kuukautiset paikalle. Kierto oli siis poikkeuksellisesti 35/28. Luulen että ovis oli viikon myöhässä. Toistaiseksi ihanan kivuttomasti. Yleensä vatsakrapmpit on kuukautisia ennen ja niiden aikana kovia, sekä myös tissit kipeytyy. Nyt ei mitään kipuja Pieni pettymys, mutta onneksi kierto ei kuitenkaan venynyt mahdottoman pitkäksi. Näin voin siis todeta tulevaisuutta varten, että apteekin ultra ja clearblue voi antaa haaleita haamuviivoja vaikka ei olisikaan raskaana. Kemialliseen en usko sillä muut testit (pregcheck, rfsu, raskauskeijun one step) joita ehdin kokeilla olivat puhtaita negoja. Apteekin mukaan ultra antaa usein vaaleanpunaista testiviivaa, joka kuitenkin lopulta katoaa testin pinnalta. Pää pystyssä kohti toista yrityskiertoa!☺
 
V A U V A 2021

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!


★★★★★★★★★★★★★★★★★

28.10.2020 - KESKIVIIKKO

Nimiyritys aloitettumonesko lapsi

Persikka123, ya 5/17, 1.lapsi
Myytta, ya 12/17, 2.lapsi
Haaveilija-31, ya 5/18, 4.lapsi
Hipposka, ya 8/18, 1. lapsi
Malia, ya 8/18, 1. lapsi
+ Kikkakolmas, ya 8/18, 3.lapsi (miehen 1.lapsi)
+ Mohan, ya 9/18, 1. lapsi
+ Amadecasa, ya 9/18, 2. lapsi
Sabs, ya 9/18, 1.lapsi
+ Hope91, ya 10/18, 1.lapsi
Keisarinna85, ya 10/18, 4.lapsi
Futurmama, ya 1/19, 1. lapsi
+ Jjenn, ya 1/19, 1.lapsi
Minttuni, ya 2/19, 1.lapsi
Hennuliini86, ya 5/19, 6. lapsi (miehen 1. lapsi)
Titi-Love, ya 5/19, 2. lapsi
+ Kasikuus, ya 5/19, 4.lapsi (miehen 1.lapsi)
Kirjoh89, ya 6/19, 1.lapsi
+ Alinna86, ya 6/19, 3.lapsi (miehen 1.lapsi)
lulube, ya 6/19 , 1.lapsi
+ Helmiii, ya 7/19, 1.lapsi
+ Eliana, ya 7/19, 1.lapsi.
Ilona Eloisa, ya 7/19, 1.lapsi
Eeva650, ya 7/19, 2. lapsi (miehen 1.lapsi)
Taikinatonttu, ya 7/19, 1.lapsi
Millimetrii, ya 8/19, 1. lapsi
+ Mirella92, ya 8/19, 1.lapsi
Minouche, ya 8/19, 1.lapsi
Töppönen_, ya 9/19, 4.lapsi
Masu90, ya 9/19, 3.lapsi
+ Shibali, ya 9/19, 1. lapsi
illusia_, ya 9/19, 1.lapsi
Deneb, ya 10/19, 1.lapsi
+ Mimmi92, ya 10/19, 4.lapsi
Enerisa3, ya 10/19, 1. lapsi
+Ananas90, ya 10/19, 4. lapsi
+ Napsunen, ya 10/19, 2.lapsi
Zennuli, ya 11/19, 2.lapsi
Krippis, ya 11/19, 1.lapsi
+ Matilda!, ya 12/19, 2. lapsi
+ Masunen, ya 12/19, 1. lapsi
+ Jusperi, 12/19, 1.lapsi
+ Lilmi89, 12/19, 2.lapsi
Hamsteri20, ya 12/19, 1. lapsi
Kurkumainen ya 1/20, 1.lapsi
Sinisilmät, ya 1/20, 1.lapsi
+ mandariinilohko, ya 1/20, 2.lapsi
Bellaella22050909 ya 2/20, 2.lapsi
+ Vesinokkaeläin, ya 2/20, 2.lapsi
+ Riama, ya 2/20, 2.lapsi
+ Lilje ya 2/20, 2. lapsi
Brunet82, ya 2/20, 4.lapsi
+ Päärynä5, 3/20, 4.lapsi
Mysteerio, 3/20, 2.lapsi
+ Wanti, ya 3/20, 7.lapsi
+ Uudarimama, ya 3/20, 2. lapsi
Mans115, ya 3/20, 2.lapsi
+ Elviira86, ya 3/20, 2.lapsi
Rimaleli ya 3/20, 2. lapsi
Mamtobe ya 3/20, 1. lapsi
+Mäyh, ya 3/20, 1.lapsi
+Chai89, ya 3/20, 2.lapsi
+ Luumumuumi, ya 3/20, 1. lapsi
+ Bebe2021, ya 4/20 , 3.lapsi
+ Puolu, ya 4/20, 3. lapsi
Iinanen, ya 4/20, 2.lapsi
+ Lillanna, ya 4/20, 3.lapsi
+ Santso, ya 4/20, 2. lapsi
Esba, ya 4/20, 2.lapsi
+ 3milia, ya 4/20, 1.lapsi
+ Pioni89, ya 4/20, 1.lapsi
+ Tiukuliina89, ya 4/20, 6.lapsi
+ Nokare, ya 4/20, 1.lapsi
Wbä, ya 4/20, 3.lapsi
Goodway, ya 4/20, 1.lapsi (miehen 3.lapsi)
Paatuska, ya 4/20, 1.lapsi
Äitimamino, ya 5/20, 4.lapsi
+ Hannaah, ya 5/20, 3.lapsi
lovecoco, ya 5/20, 1.lapsi
+ Sofia90, ya 5/20, 2.lapsi
Vohvelitohveli, ya 5/20, 1.lapsi
+ Melissa86, ya 5/20, 2.lapsi
-Lounatuuli-, ya 5/20, 1.lapsi
Iinesankka82 ya 5/20, 2.lapsi
Mansikka3, ya 5/20, 3.lapsi
+ Rougemoux ya 5/20 2.lapsi
+ helmikorvakoru, ya 6/20, 1. lapsi
+ pikkumyyläine, ya 6/20, 1.lapsi
+ Pumpuli1, ya 6/20, 1.lapsi
Syyskuu-08, ya 6/20, 3. lapsi
Aniaj, ya 6/20, 3.lapsi
+Tiukuna, ya 6/20, 1. lapsi
kakkulapio, ya 6/20, 1.lapsi
Haavekuvia, ya 6/20, 2. lapsi
Toive23, ya 6/20
innap, ya 7/20, 2.lapsi
+ Heemilia, ya 7/20, 4.lapsi
AnnMariii, ya 7/20, 2.lapsi
Nipsuneiti83, ya 7/20, 3.lapsi
Pandanen, ya 7/20, 2.lapsi
+ Hermitcrab, ya 7/20, 1.lapsi
+ Kansallisrotta, ya 7/20, 1. lapsi
+ Rubikinkuutio, ya 8/20, 3.lapsi
nobelius, ya 8/20, 3.lapsi (miehen 4.lapsi)
kaaliperhonen, ya 8/20, 4.lapsi (miehen 2.lapsi)
SS, ya 8/20, 4. lapsi (miehen 1. lapsi)
Bb-8, ya 8/20, 3.lapsi
Huumis, ya 8/20, 2. lapsi
+ Hisulius/ ya 8/20 / 2.lapsi
Soffia29 ya 8/20, 1. lapsi
5xäiti, ya 08/20, 6. lapsi
Opiskelijamimmi, ya 9/20, 1. lapsi
SannuB, ya 9/20, 2. lapsi
+Tuttelituu, ya 9/20, 3. lapsi
Meemuli, ya 9/20, 1.lapsi
Lillium, 9/20, 3. lapsi
+ Elviira32 ya 9/20, 3. Lapsi
Nuorena äidiksi, ya 10/20, 1.lapsi
Henkkuliini, ya 10/20, 2.lapsi
Lilaaa, ya 10/20, 2.lapsi
Chili,ya 10/20, 3.lapsi
Loree, ya 10/20, 1.lapsi


★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi Kiertopäivä

Enerisa3..........................kp 32/29-32
Mysteerio.......................kp 31/30
Persikka123..................kp 27/32
Nuorena äidiksi.........kp 27/27
Eeva650..........................kp 26/28-42
Sinisilmät.........................kp 26/29
Brunet82.......................kp 25/28
Nobelius...........................kp 25/27
5xäiti...................................kp 25/?
Lillium................................kp 23/29-31
Meemuli............................kp 22/30
Vihreähuone.................... kp 21/25
Loree......................................kp 18/31-32
Kirjoh89..................................... Kp 17/28
Pandanen..........................kp 16/29-31
Chili..............................kp 16/28-29
Wbä.............................kp 15/26-28
Titi-Love.........................kp 15/28-30
Mansikka3......................kp 13/28
Aniaj.............................kp 13/28
Minttuni...........................kp 11/25
Huumis........................kp 9/28-30
Deneb............................kp 8/28-32
Hamsteri20..................kp 7/27
Soffia29..........................kp 7/28-30
Nipsuneiti83.................kp 3/29
Paatuska........................kp 1/27
Toive23...........................kp 1/28

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Nobelius....................................dpo 11
Brunet82...................................dpo 11
Eeva650.....................................dpo 8
Lillium.........................................dpo 6
Kirjoh89...................................dpo 3
Wbä.............................................dpo 2
Meemuli....................................dpo 2
Chili_.........................................dpo 1
 
Viimeksi muokattu:
Oli jotenkin tosi vaikea päivittää, kun lista oli monta sivua takana päin ja oli hetki sen päivityksestä. Unohdin myös kesken kaiken piinailijoita päivittäessäni, että missä olin menossa, eli virheitä saattaa olla! Korjatkaa, niin muokkaan. :)

Voi vitsit mikä plussa-aalto täällä oikein on! :love: Valtavan paljon onnea kaikille, toivottavasti me muut tullaan pian perässä! :X3:
 
Pakko avautua omasta jännityksestä !

Tänään dpo 14, (kp 31) pitäis olla kiertopäivä 1 mut menkat ei oo vie alkanu.. eikä menkka kivut !
Mulla on yleensä säännöllinen 28 pv kierto.. nyt ovulaatio oli testin mukaan 2pv myöhässä. Dpo 9 alko tiputtelu (niinkun yleensäkkin vaikka terolutit söin tähän kiertoon mut taisin alottaa virheellisesti kun alotin kp15 ovis oli kp17).. luteaali on ollu aina aikasemmin sen 13 pv.. Nyt vaan jännitetään alkaako menkat vai ei!
 
@hamsteri20 kiitos listan päivityksestä! :)

@Mamtobe jännittävää! :love: Toivotaan, että menkat pysyy pois!

Yritin eilen etsiä tietoa, mutta en löytänyt kuin joitain vanhoja keskustelupalstoja. Kasvaako limakalvo jotain tiettyä "tahtia"? Kuten follikkeli n. 2mm vuorokaudessa, muistaakseni. Tässä ovista odotellessa halusin laskeskella ja arvailla, miltä limakalvo voisi näyttää seuraavassa ultrassa. Toki enemmän merkitystä limakalvon kolmikerroksisuudella, kuin paksuudella. Mutta jotain aina pitäisi saada pohtia, vaikka eihän nämä asiat miettimällä muuksi muutu :D
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89 ja Toive23
@hamsteri20 kiitos listan päivityksestä!

@Mamtobe jännittävää! Toivotaan, että menkat pysyy pois!

Yritin eilen etsiä tietoa, mutta en löytänyt kuin joitain vanhoja keskustelupalstoja. Kasvaako limakalvo jotain tiettyä "tahtia"? Kuten follikkeli n. 2mm vuorokaudessa, muistaakseni. Tässä ovista odotellessa halusin laskeskella ja arvailla, miltä limakalvo voisi näyttää seuraavassa ultrassa. Toki enemmän merkitystä limakalvon kolmikerroksisuudella, kuin paksuudella. Mutta jotain aina pitäisi saada pohtia, vaikka eihän nämä asiat miettimällä muuksi muutu
Kasvaa saman verran kun itsekin tuota tietoa metsästin viime kierrossa :X3:
 
  • Tykkää
Reactions: minttuni
Miten teillä irtoaa munasolut. Siis kummasta useammin. Mä tunnen joka kerta kun vasemmalta puolelta irtoaa mutten oikeasta. Kauhea pisto just ennen ovista tai vasemmalla puolella paineen tunne. Nyt on lapsen syntymän jälkeen lähes joka kerta vasemmasta. Eli n. Vuosi kun menkat alkoi uudestaan. Tai ehkä muutama kierto oikeasta mutta enemmän vasemmasta.
 
V A U V A 2021

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!


★★★★★★★★★★★★★★★★★

28.10.2020 - KESKIVIIKKO

Nimiyritys aloitettumonesko lapsi

Persikka123, ya 5/17, 1.lapsi
Myytta, ya 12/17, 2.lapsi
Haaveilija-31, ya 5/18, 4.lapsi
Hipposka, ya 8/18, 1. lapsi
Malia, ya 8/18, 1. lapsi
+ Kikkakolmas, ya 8/18, 3.lapsi (miehen 1.lapsi)
+ Mohan, ya 9/18, 1. lapsi
+ Amadecasa, ya 9/18, 2. lapsi
Sabs, ya 9/18, 1.lapsi
+ Hope91, ya 10/18, 1.lapsi
Keisarinna85, ya 10/18, 4.lapsi
Futurmama, ya 1/19, 1. lapsi
+ Jjenn, ya 1/19, 1.lapsi
Minttuni, ya 2/19, 1.lapsi
Hennuliini86, ya 5/19, 6. lapsi (miehen 1. lapsi)
Titi-Love, ya 5/19, 2. lapsi
+ Kasikuus, ya 5/19, 4.lapsi (miehen 1.lapsi)
Kirjoh89, ya 6/19, 1.lapsi
+ Alinna86, ya 6/19, 3.lapsi (miehen 1.lapsi)
lulube, ya 6/19 , 1.lapsi
+ Helmiii, ya 7/19, 1.lapsi
+ Eliana, ya 7/19, 1.lapsi.
Ilona Eloisa, ya 7/19, 1.lapsi
Eeva650, ya 7/19, 2. lapsi (miehen 1.lapsi)
Taikinatonttu, ya 7/19, 1.lapsi
Millimetrii, ya 8/19, 1. lapsi
+ Mirella92, ya 8/19, 1.lapsi
Minouche, ya 8/19, 1.lapsi
Töppönen_, ya 9/19, 4.lapsi
Masu90, ya 9/19, 3.lapsi
+ Shibali, ya 9/19, 1. lapsi
illusia_, ya 9/19, 1.lapsi
Deneb, ya 10/19, 1.lapsi
+ Mimmi92, ya 10/19, 4.lapsi
Enerisa3, ya 10/19, 1. lapsi
+Ananas90, ya 10/19, 4. lapsi
+ Napsunen, ya 10/19, 2.lapsi
Zennuli, ya 11/19, 2.lapsi
Krippis, ya 11/19, 1.lapsi
+ Matilda!, ya 12/19, 2. lapsi
+ Masunen, ya 12/19, 1. lapsi
+ Jusperi, 12/19, 1.lapsi
+ Lilmi89, 12/19, 2.lapsi
Hamsteri20, ya 12/19, 1. lapsi
Kurkumainen ya 1/20, 1.lapsi
Sinisilmät, ya 1/20, 1.lapsi
+ mandariinilohko, ya 1/20, 2.lapsi
Bellaella22050909 ya 2/20, 2.lapsi
+ Vesinokkaeläin, ya 2/20, 2.lapsi
+ Riama, ya 2/20, 2.lapsi
+ Lilje ya 2/20, 2. lapsi
Brunet82, ya 2/20, 4.lapsi
+ Päärynä5, 3/20, 4.lapsi
Mysteerio, 3/20, 2.lapsi
+ Wanti, ya 3/20, 7.lapsi
+ Uudarimama, ya 3/20, 2. lapsi
Mans115, ya 3/20, 2.lapsi
+ Elviira86, ya 3/20, 2.lapsi
Rimaleli ya 3/20, 2. lapsi
Mamtobe ya 3/20, 1. lapsi
+Mäyh, ya 3/20, 1.lapsi
+Chai89, ya 3/20, 2.lapsi
+ Luumumuumi, ya 3/20, 1. lapsi
+ Bebe2021, ya 4/20 , 3.lapsi
+ Puolu, ya 4/20, 3. lapsi
Iinanen, ya 4/20, 2.lapsi
+ Lillanna, ya 4/20, 3.lapsi
+ Santso, ya 4/20, 2. lapsi
Esba, ya 4/20, 2.lapsi
+ 3milia, ya 4/20, 1.lapsi
+ Pioni89, ya 4/20, 1.lapsi
+ Tiukuliina89, ya 4/20, 6.lapsi
+ Nokare, ya 4/20, 1.lapsi
Wbä, ya 4/20, 3.lapsi
Goodway, ya 4/20, 1.lapsi (miehen 3.lapsi)
Paatuska, ya 4/20, 1.lapsi
Äitimamino, ya 5/20, 4.lapsi
+ Hannaah, ya 5/20, 3.lapsi
lovecoco, ya 5/20, 1.lapsi
+ Sofia90, ya 5/20, 2.lapsi
Vohvelitohveli, ya 5/20, 1.lapsi
+ Melissa86, ya 5/20, 2.lapsi
-Lounatuuli-, ya 5/20, 1.lapsi
Iinesankka82 ya 5/20, 2.lapsi
Mansikka3, ya 5/20, 3.lapsi
+ Rougemoux ya 5/20 2.lapsi
+ helmikorvakoru, ya 6/20, 1. lapsi
+ pikkumyyläine, ya 6/20, 1.lapsi
+ Pumpuli1, ya 6/20, 1.lapsi
Syyskuu-08, ya 6/20, 3. lapsi
Aniaj, ya 6/20, 3.lapsi
+Tiukuna, ya 6/20, 1. lapsi
kakkulapio, ya 6/20, 1.lapsi
Haavekuvia, ya 6/20, 2. lapsi
Toive23, ya 6/20
innap, ya 7/20, 2.lapsi
+ Heemilia, ya 7/20, 4.lapsi
AnnMariii, ya 7/20, 2.lapsi
Nipsuneiti83, ya 7/20, 3.lapsi
Pandanen, ya 7/20, 2.lapsi
+ Hermitcrab, ya 7/20, 1.lapsi
+ Kansallisrotta, ya 7/20, 1. lapsi
+ Rubikinkuutio, ya 8/20, 3.lapsi
nobelius, ya 8/20, 3.lapsi (miehen 4.lapsi)
kaaliperhonen, ya 8/20, 4.lapsi (miehen 2.lapsi)
SS, ya 8/20, 4. lapsi (miehen 1. lapsi)
Bb-8, ya 8/20, 3.lapsi
Huumis, ya 8/20, 2. lapsi
+ Hisulius/ ya 8/20 / 2.lapsi
Soffia29 ya 8/20, 1. lapsi
5xäiti, ya 08/20, 6. lapsi
Opiskelijamimmi, ya 9/20, 1. lapsi
SannuB, ya 9/20, 2. lapsi
+Tuttelituu, ya 9/20, 3. lapsi
Meemuli, ya 9/20, 1.lapsi
Lillium, 9/20, 3. lapsi
+ Elviira32 ya 9/20, 3. Lapsi
Nuorena äidiksi, ya 10/20, 1.lapsi
Henkkuliini, ya 10/20, 2.lapsi
Lilaaa, ya 10/20, 2.lapsi
Chili,ya 10/20, 3.lapsi
Loree, ya 10/20, 1.lapsi


★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi Kiertopäivä

Enerisa3..........................kp 32/29-32
Mysteerio.......................kp 31/30
Toive23...........................kp 28/28
Persikka123..................kp 27/32
Nuorena äidiksi.........kp 27/27
Eeva650..........................kp 26/28-42
Sinisilmät.........................kp 26/29
Brunet82.......................kp 25/28
Nobelius...........................kp 25/27
5xäiti...................................kp 25/?
Lillium................................kp 23/29-31
Meemuli............................kp 22/30
Vihreähuone.................... kp 21/25
Loree......................................kp 18/31-32
Kirjoh89..................................... Kp 17/28
Pandanen..........................kp 16/29-31
Chili..............................kp 16/28-29
Wbä.............................kp 15/26-28
Titi-Love.........................kp 15/28-30
Mansikka3......................kp 13/28
Aniaj.............................kp 13/28
Minttuni...........................kp 11/25
Huumis........................kp 9/28-30
Deneb............................kp 8/28-32
Hamsteri20..................kp 7/27
Soffia29..........................kp 7/28-30
Nipsuneiti83.................kp 3/29
Paatuska........................kp 1/27

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Toive23.....................................dpo 16
Nobelius....................................dpo 11
Brunet82...................................dpo 11
Eeva650.....................................dpo 8
Lillium.........................................dpo 6
Kirjoh89...................................dpo 3
Wbä.............................................dpo 2
Meemuli....................................dpo 2
Chili_.........................................dpo 1
Mulle saa päivittää KP1
 
Miten teillä irtoaa munasolut. Siis kummasta useammin. Mä tunnen joka kerta kun vasemmalta puolelta irtoaa mutten oikeasta. Kauhea pisto just ennen ovista tai vasemmalla puolella paineen tunne. Nyt on lapsen syntymän jälkeen lähes joka kerta vasemmasta. Eli n. Vuosi kun menkat alkoi uudestaan. Tai ehkä muutama kierto oikeasta mutta enemmän vasemmasta.
Minulla suurinpiirtein vuorotellen ovuloi. Kipuja tuntuu vain oikealla, vasemmalla en tunne kasvukipua tai ovulaatiota. Oikean puolen ollessa vuorossa nipistelyt tuntuu. Myös munatorvien aukiolotutkimus oli kivulias vain oikealle puolelle. Nyt toinen kierto putkeen ovulaatio tulossa oikealta. Joillakin ovuloi vain yksi puoli, jos toisessa jotain häikkää. Ehkä muut osaa siitä enemmän kertoa. Yksi toimiva puoli riittää kuitenkin :)
 
Ja menkathan sieltä pärähti tullakseen!
Yllättävän tasanen fiilis kuitenkin. Jotenkin toi terolut vaikuttaa aika paljon itellä noihin pms oireisiin helpottavasti paljon parempi olla henkisesti ja itsetuntokin on parempi kun naama näyttäis vähän tasottuvan
Minulla lugesteronit myös helpottaa pms-oireisiin. Ei ole niin pahat ne loppukierron oireet mielialanvaihteluineen.
 

Yhteistyössä