Toiveissa vauva 2021

Ihanaa @Kasikuus ❤ minä en saanut koskaan näihin pc tasavahvaa, tummui se kyllä mutta ei tasavahvaksi. Apteekin oma tummui sitten ihan kunnolla. Ja hurja ero oli pc ja sen apteekin oman välillä samasta pissasta jo esim dpo14
Mulla sama kokemus. Pc liuskat on todella hailuja vaikka esim. Pc puikko oli jo räikeä. Sama myös apteekin omaan verrattuna. Pc liuska ei vain tummu niin kuin muut testit.
 
Haleja ja pahoitteluni kaikille sitä tarvitseville :( ❤

@Tiukuna täällä sormet ja varpaat pystyssä, että ovis malttaisi sinne sunnuntaille, ettei tää kierto menisi ohi suun ❤

@Earhart onnea! ❤
@Kasikuus ❤ Tosiaan näin oon kans kuullut ettei PC liuskat enää vahvistu samalla tavalla nykyään. Varmasti joku toinen testi näyttäis jo vahvaa! Vaikka onhan tuokin vahvistunut ja ihan selkeä :)

Voi miten noi plussatestit on jotenkin niin maagisia, samaan aikaan niitä on niin ihana nähdä ja samalla tulee sellainen kauhee kaipuu siihen että saispa itekin ne kaksi viivaa vielä, mitä jos niitä ei enää tuukaan?

Mä odottelen täällä aikaa koronatestiin, plaah. Oon kyllä aika varma että tavallista flunssaa tämä vain on, mutta kai se on testissä käytävä. Flunssa ei ota laantuakseen, olo on kamala! Jää näiltä oireilta kaikki loppukierron oireetkin huomaamatta niin ei tartte liikaa niihin nyt keskittyä :D Mutta edelleen ärsyttää kun ei tiedä koska niiden menkkojen pitäis ees alkaa kun ei siitä oviksesta oo tietoa millon oli. Turhauttavaa!

Hyvää viikonloppua kaikille! ❤
 
@Heemilia Piti sinulle vielä kommentoida, että itsellä oli sama tunne, että plussakuvia oli ihana katsoa, mutta samalla se kaipuu omiin viivoihin oli ja tuntu, että sydäntä revittiin irti, että miksi me emme niitä saa ja saadaanko koskaan enää. Sen takia pidin pari kertaa viikon tauon ja kerran kuukauden tauon (noiden viikon taukojen aikana plussasin :D) , että sai vähän ajatuksia kasattua. Kauhea ikävä oli kaikkia, mutta pakko oli ajatella omaa henkistä puolta, että jaksoi rämpiä taas eteenpäin.
Toivottavasti sinulla olisi kaikesta huolimatta siellä pieni matkassa ja ne kaksi viivaa ilmestyy yllätyksenä ❤:X3::love:
 
@Kasikuus sulla on kyllä totisesti palstatauot ”se juttu” ! :D ❤
Meillä toki yritystä on vasta vähän takana, mutta toive on niin kova ja koska vuosia paljon enemmän mittarissa kuin kuopuksen raskauden aikaan, niin kyllä sitä väkisinkin miettii, että saako sitä enää koskaan kokea niitä kahta maagista viivaa, alkuraskauden ihaniakamalia oireita, valtavaa masua sekä synnytystä ja sitä vauva-aikaa ❤
no se jää nähtäväksi. Toivon toki että jospa siellä olis jotain tarrannut tässä kierrossa, mutta ei oo kyllä odotukset nyt ollenkaan korkealla enää ku jotenkin tipahdin jo tän kierron suhteen sieltä pilvilinnoista :D
 
Vielä yks juttu tuli mieleen; vaikka en oo tässä tosiaan kauheesti tarkkaillut nyt tällä viikolla kroppaani, niin sen huomasin aamulla vessan peilin edessä, että onpas rinnoissa ihan hurjan selvästi näkyvissä verisuonet! Muuten ne kyllä on veltot tyhjät laput :D nänniarkuutta edelleen, mutta sitä oli toissakierrossakin. Ja verisuonet on käsissä ja jopa sormissa jotenkin tosi selkeesti näkyvillä.
 
vierailija
Kyselin aiemmin mahdollisuuksista kun hommailtiin viimeisen kerran ennen ovista la/su yönä ja ovis tuntui tiistaina, oletin näin.

En tikuta, mutta jäin miettimään olisiko ovis ollut kuitenkin jo aiemmin. Te jotka tikuttelette ja tunnette oviksen varmemmin, niin mitä luulette? Nämä olin kirjoittanut appiin: Sunnuntai: hento nipistys oikealla, lievä menkkaolo, itkuherkkä ja selkä kiukkuaa. Maanantai: aamusta vähän kipeäksi tulossa olo (tämä usein oviksen aikoihin, tuntuu kuin kuume nousis, liittyykö lämmön nousuun?) Illalla vetistä valkoista vuotoa. Tiistai: Aamulla tuntuu alavatsassa painoa. Illalla vuotoa ei oo, tahmea.
 
Pakko oli tänään kiusata itseään ja tehdä testi, kun ne nökötti aamulla vessan tasolla.. rfsun herkkä testi ja dpo 8 vai 9, ja ihan puhdasta valkosta tarjoaa. Mikä ei tietysti yllätä. Tuskin maltan jättää huomennakaan tekemättä.
 
Mulle voi merkitä huomiseksi kp2.Tässä kierrossa ei ollu odotukset korkealla, joten pettymys ei ole niin suuri. Jännittää kuitenkin, kun enää 3 kiertoa jäljellä niin tulee 2 vuotta yrityksen alkamisesta ja hoitojen pitäisi alkaa :( Niin toivoisi, että ei tarvitsisi hoitoihin lähteä kun mitään vikaakaan ei ole löydetty.

Olen lueskellut päivittäin täällä viestejä, mutta itsellä ei ole ollut kauhesti mitään erityistä kommentoitavaa. Täällä kuitenkin tullut mukavasti plussia, joten paljon onnea kaikille plussanneille :love:

Ja kaikille uuteen kiertoon/yritykseen lähteville paljon tsemppiä. Toivottavasti tulee paljon plussia vielä tämän vuoden puolella :)
 
Kyselin aiemmin mahdollisuuksista kun hommailtiin viimeisen kerran ennen ovista la/su yönä ja ovis tuntui tiistaina, oletin näin.

En tikuta, mutta jäin miettimään olisiko ovis ollut kuitenkin jo aiemmin. Te jotka tikuttelette ja tunnette oviksen varmemmin, niin mitä luulette? Nämä olin kirjoittanut appiin: Sunnuntai: hento nipistys oikealla, lievä menkkaolo, itkuherkkä ja selkä kiukkuaa. Maanantai: aamusta vähän kipeäksi tulossa olo (tämä usein oviksen aikoihin, tuntuu kuin kuume nousis, liittyykö lämmön nousuun?) Illalla vetistä valkoista vuotoa. Tiistai: Aamulla tuntuu alavatsassa painoa. Illalla vuotoa ei oo, tahmea.
Minä tikutan, mutta en täysin varmasti tunne ovulaation tapahtumista. Yleensä on niin, että ovulaatiopäivänä paikat jo kuivempina, edellisenä päivänä kun plussa tulee, niin vielä kosteaa. Sellaisia nipistelyjä tuntuu jo useita päiviä ennen oletettua ovispäivää. Ja joskus ovulaatio tuntuu pidempään kestävänä kipuna, mutta ei aina.
 
Siis pakko nyt avautua. Tää työpäivä meni niin et tääl olikin ihmisiä jotka olis voinut hoitaa mun työt tavallaan mun puolesta. Tai siis ihan ylimääräisenä olin ku harjoittelija teki vähän niinku kaiken työn. Eli olisin voinut mennä inssiin. :( Tänään ei vielä yhtään oo ovis olo (eilen oli hirveästi limoja mut follit oli liian pienet, lämmöt ei ollut ovis lämmöt ja testi myös ei plussa. Tänään vähemmän limoja mut ei kuivaa eli ovis ei oo menny viel) tunnen myös jostain syystä kropassani sen olon milloin tulee myös ovis+ testiin ja vielä ei tunnu et olis tulossa. Täytyy toivoa et pari lasia viiniä tänään venyttäisi sen sunnuntaille. Mulla on jotenkin niin hyvä fiilis ollut tästä kierrosta jo ihan menkoista asti :D
 
Siis pakko nyt avautua. Tää työpäivä meni niin et tääl olikin ihmisiä jotka olis voinut hoitaa mun työt tavallaan mun puolesta. Tai siis ihan ylimääräisenä olin ku harjoittelija teki vähän niinku kaiken työn. Eli olisin voinut mennä inssiin. Tänään ei vielä yhtään oo ovis olo (eilen oli hirveästi limoja mut follit oli liian pienet, lämmöt ei ollut ovis lämmöt ja testi myös ei plussa. Tänään vähemmän limoja mut ei kuivaa eli ovis ei oo menny viel) tunnen myös jostain syystä kropassani sen olon milloin tulee myös ovis+ testiin ja vielä ei tunnu et olis tulossa. Täytyy toivoa et pari lasia viiniä tänään venyttäisi sen sunnuntaille. Mulla on jotenkin niin hyvä fiilis ollut tästä kierrosta jo ihan menkoista asti
Voi ei! Miten turhauttavaa varmasti ollut! Argh :)
No mutta nyt vaan peukut pystyyn että ovis ei kiirehdi ja kerkeää vielä piinailemaan tässä kierrossa :love:
 
Sieltäpä ne hanat sitten aukesi tänä aamuna ja tullut päivän mittaankin ihan kohtuudella. Eli mut voi poistaa piinailijoista ja vaihtaa huomiselle kp2/28.

Onneks nyt tiputtelu loppu ja pääsi uuteen kiertoon. Kiertokin palautu "normaaliin". Viime kierto oli 34päivää koska ovis myöhästy ja mä olen arvellut myöhästymisen syyksi alkoholin ja seuraavan päivän krapulaan otetut buranat. Koska muistan miten kova pääkipu oli sillon ja piti ottaa Buranaa ainaki 3x 400mg sinä päivänä. Ja kas kummaa, eipä ovis tullutkaan sinä viikonloppuna vaan se siirtyy n. 5 päivää ja sillonki tikutin niin tiesin millon ovis oli.

Mutta nyt lannistumatta uuteen kiertoon
 
@IinesAnkka82 Voi ei, näitä on niin kurja lueskella, itsekin noita kokeneena niin sattuu sydämeen puolestasi:cry:
Voimia❤
@Tiukuna No voi hitsit, varmasti ärsyttää kyllä :cautious:
Mutta täällä edelleen peukut pustyssä ylihuomisen kanssa(y):love:
Ps. Mä meinasin ottaa kiinnittymisviinit:ROFLMAO::X3:
Juu niin varmaan:D:poop:
ON.
Mulla tää kierto ollu ihan toivoton olo...pitkään olinkin toiveikas tässä reilun vuoden yrityksen matkassa, toivottavasti tää on jotain ohimenevää...vieläkun oon sellain positiivinen ja iloinen persoona normaalisti ni vähän alkaa jo itteeki turhauttaa et mikäs nyt mättää.
Kaikkemme on kuitenkin tehty jotta raskaus alkaisi. Noh, vapaa viikonloppu josko se mieli siitä piristyis pikkuhiljaa:)
 
@IinesAnkka82 otan osaa :cry:

Täällä kun on tätä ja 2020 keskutelua seurannu niin ihan kamalaa kuinka moni on joutunu kohtaan tämmösiä suruja!
Itse kun ekaa yritän niin tää on kyllä yllättäny ja tuonu sinänsä ehkä pientä lisäahdistusta se että pitkän odotuksen jälkeen saisit edes joskus ne kaks viivaa piirtymään ja sit ku saat niin se viedään pois kesken kaiken:cry:

Sit on jotenkin ristiriitaista et nyt kun 8kk mennyt ja et oo saanu ees sitä pienintäkään haamua niin toisaalta alkaa tulla et no antais ees sen pienen merkin et jotain yrittää tapahtua vaikkei se sit kyllä millään tasolla ole hyvä et se ilo ja onni vetästään vaan yhtäkkiä pois! Vaikeita juttuja nämä.

onneks kuitenkin valon pilkhduksiakin tulee ja etenkin onnea @Kasikuus ❤ Taas antaa itsellekkin toivoa et kyllä mekin vielä onnistutaan ❤
 

Yhteistyössä