Toiveena vauva 2017-2018

[/url][/IMG]
Hei täältäkin :) kp 28/28,29 menossa ja jännän äärellä todellakin ollaan! Tein aamulla raskaustestin ja testissä näkyy luonnonvalossa todella haalea viiva. Voiko jo kuivuneeseen testitulokseen vielä luottaa? Menkkakipuja on, mutta vain alaselässä, mikä on poikkeavaa siinä mielessä että yleensä minulla kivut ovat enimmäkseen vatsan puolella...
Viiva ei näy kuvassa kyllä juuri yhtään...mitä mieltä?


http://aijaa.com/lXoMn4 toimiiko linkki?
Näkyy!!!!!!
 
Salapoliisitar Onnea! :)

Täällä kp27/25-28. Lämmöt edelleen koholla, pariin päivään ei ollut mitään vatsatuntemuksia mut nyt taas on. Kaippa se täti on sieltä sit tulossa, kun muuten ei oo muutaku perus pms oireita. Tai sit tää kierto pitkittyy, kun ei voi olla miettimättä et josko oiskin käynyt tärppi :D
 
Tein aamulla uuden testin ja sain samanlaisen, hyvinhyvin haalean viivan. Tein myös clearblue digital testin ja sen tulos oli ei raskaana :unsure: menkkojen pitäisi alkaa viimeistään tänään... katsotaan nyt miten käy. Purin tuon digitaalisen testin ja siellä näkyi kyllä hyvin haalea viivoja, mutta en nyt oikein jaksa enää uskoa että ne mitään tarkoittaisivat :cry: nyt vaan odotellaan...alaselkää juilinut kohta viikon, mutta muita menkkaoireita ei ole.
 
  • Tykkää
Reactions: Selkkis
Vihdoin se aika kuukaudesta saapui, kun ovistestiin sain plussan. Ja juuri samana päivänä kuin viime kierrossakin, kp 18. Eilen ja nyt on alavatsassa ja selässä ollut kipuilua. Eilen ei kuitenkaan vielä vahvaa viivaa tullut. Yksi testi ois vielä jäljellä, pitänee se vielä illalla tai huome aamuna uittaa☺. (jos vaikka viiva vielä vahvistuisi) Ja miehelläkin just flunssa päällä ja vielä illalla pitäisi houkutella hänet hommiin.
Kiva kun tänne tulee lisää väkeä ja peukut pystyyn kaikille, joilla on jännät hetket!
 
  • Tykkää
Reactions: Nonsk ja Darni73
Ei ne menkat nyt sitten alkaneet tänään, outoa, odottelin niitä jo eilen. Testit tosiaan näyttää niin minimaalista haamua, etten vielä uskalla toivoakaan tärppiä niiden perusteella :D Tämä kuukautisten myöhästyminen mietityttää eniten, sillä kiertoni on ollut aina hyvin täsmällinen ja menkkakivut ovat yleensä kovat. En kyllä voi uskoa, että tässä kuussa olisi tärpännyt :eek: olen ollut superstressaantunut, pessimistinen raskautumisen suhteen ja tehnyt hirveästi fyysisesti raskaita juttuja oviksen aikoihin (muutto) ainoat "oireet" jotka raskautumiseen voisi nyt viitata on mm. pyörryttää, herkkä hajuaisti, oudot alavatsatuntemukset ja vihlaisut sekä outo finni keskellä poskea :D
 
Hui täällähän on jännät paikat useammallakin, toivotaan parasta eli viivoille vahvistumista :D

Täällä alkoi eilen jo uusi kierto, vain 26-päiväiseksi jäi tuo nyt päättynyt o_O Toivottavasti jatkossa pysyisi pidempänä, ettei jää luteaalivaihe sitten turhan lyhyeksi. Elikkäs nyt kp2

Kovasti jo pähkäilen täällä, milloin uskaltaisi aloittaa yrityksen, kun tosiaan syys-lokakuun vaihteessa on ulkomaan reissu tiedossa. Period Tracker ennustaa ovulaatiota 28.2 ja siitä laskettuna jos heti sattuis tärppäämään olisi LA 20.11. Mieli on ERITTTÄIN malttamaton, mutta eihän sitä koskaan tiedä miten sitten raskausaikana jaksaa, niin ajatukset on ihan sekaisin vauvakuumehöyryistä :whistle:
 
  • Tykkää
Reactions: -tanjuska
Itse aattelin vielä viikon odotella ja testailla sitten ellei menkat ala aikaisemmin, viime kierto oli sen lähemmän 40 päivää ja epäilen että ovulaatio oli myös tässä kierrossa myöhään. Ens kierrossa sit ajattelin tikuttaa ellei käy niin onnellisesti että tärppäiskin jo.

Toivotaan että saadaan pian uusia plussia. Kiva lukea teidän kuulumisia! <3 Mites muuten onko muilla ens kesänä häitä tiedossa? Mä jännitän pitääkö hankkia uus mekko, jos vanha ei mahdukaan mikäli maha alkaa kasvamaan. Mut se ois vaan ihana juttu :)
 
Täällä testailtu 3 rtestiä turhaan. Oireita olis vaikka muillekin antaa, vaan vois tulla testiin plussaa? Söin viimesen minipillerin 30.1. ja ei vieläkään mitään vuotoa? Nyt oon ollu kuolemanväsynyt 3-4 päivää, nukahtanut iltaisin viimeistään klo 21 ja sitä ennen jo nuokkunut useita tunteja. Illalla ei pysty syömään kun yököttää ja mies ei saa syödä vieressä kun hajukin jo ällöttää. Vatsassa outoja tuntemuksia ja nippailuja, mutta mistä lie sitten johtuvat.Vatsa pömpöttää iltaa kohden. Yksi aamu tuli oksennus suuhun ihan ilman mitään pahaa oloa? Tissit kipeät iltaisin kun liivit ottaa pois... Pitäis kai tässä malttaa ootella vaikka viikko ja testata sitten uudelleen ellei nyt sitten menkat ala ja niitä oireita ole.

Ei siis sillä, että olisin joku yltiö optimisti että heti olis tärpänny mutta kun ei ole edes niitä menkkoja tullut :D Ärsyttävää!
 
Moikka kaikille! Liityn uutena joukkoon, jonkin aikaa seurailin keskusteluja täällä ennen kuin rekisteröidyin. :)
Eli ensimmäistä lasta yritetään, olen 29-v., käynnissä on yk2 ja tällä hetkellä kp 26/27 (kierron pituus on kuukautissovelluksen laskema, täyttä varmuutta ei ole koska ehkäisyrenkaan lopetuksen jälkeen on ollut vasta yhdet luomumenkat).
Perjantaina varmaan testailen, jos ei menkat ala.
Onnea jo plussanneille ja tsemppiä ja plussatuulta muille! :love:
 
  • Tykkää
Reactions: -tanjuska

Yhteistyössä