toinen lapsi tulossa,mitä hankintoja olette tehneet

  • Viestiketjun aloittaja iiiii
  • Ensimmäinen viesti
iiiii
vai onko kaikki säästössä?Just yritin miettiä että mitä sitä tartteis..Tuttipulloihin varulta ainakin imuosat ja rintapumppu sekä yösiteitä..pää lyö ihan tyhjää:O
 
Ei sitä kamaa niin paljon tarvi.. Ostaa sitten myöhemmin jos tarvii. Itse ostan kestovaippoja, pieniä vauvanvaatteita, kaukalon, ehkä vaunut/rattaat ja imetysliivit. Kylpyamme löytyy ja peitto jne. Mitään hilavitkuttimia en ole aiemminkaan tarvinnut, itseasiassa kolmannen kanssa pinnasänkyäkään ei koskaan tarvittu. Rintapumppu on kyllä hyvä :)
 
Esikoiselta siirtyy suurin osa vaatteista, hommattiin sisarusrattaat, uusi sänky ja otettiin myös äitiyspakkaus. Tuttipulloja on vielä kaapissa, samoin löytyy maitopumppu. Amme ja sitteri on ennestään :)
 
"vieras"
ei tarvinnu ostaa mitään, vaikka esikoinen oli poika ja tulokas tyttö. hyvin pysty pukemaan sinisiinkin vaatteisiin ja laittamaan siniseen kaukaloon tai vaunuihin. ei kasvanu munia vaikka joku niin väitti....=)
 
me ollaan säästtty melkein kaikki- varsinkin vaatteet, kun esikoisella oli niin söpöjä vaatteita :) Uudet yhdistelmävaunut ostin, ja vielä pitäs ostaa uus turvakaukalo ja esikoiselle sänky(ja pinnikseen uusi patja). Sit pienempiä hankintoja:uusi hoitoalusta, rintapumppu, tuttipulloja. Siinä ne varmaan olikin.
 
"Tyttöjen äiti"
Ostettiin sisarusrattaat. Tutteja, vaippoja yms.
Tuttipulloihin ostin tuttiosia - turhaan, koska tuttipulloa ei ole montaa kertaa käytetty.

Kaikki tarpeellinen oli esikoisen vauva-ajalta tallessa. Vaatteita ostin vähän lisää, kun osan olin ehtinyt laittaa jo kiertoon.
 
iiiii
Jos esikoinen käyttää vielä ammetta niin voikos vauvaa kylvettää samassa..Tyhmä kysymys, tiedän:D Tosiaan hoitoalusta voisi olla uusi varsinkin kun tämä on eri sukupuolta niin nykyinen on "väärää" väriä..*mies pudistelee päätänsä tuolla*:LOL:
 
iiiii
[QUOTE="Tyttöjen äiti";25272502]Niin ja sitten kun lapset on syntyneet eri vuodenaikoihin niin toiselle ostettiin uusi talvihaalari ym. vuodenaikaan sopivaa vaatetta.[/QUOTE]

Meillä näille tulee sama syntymäpäivä jos menisi kaks viikkoa ylitse:p siinä asiassa pääsee helpolla vaikkakin tosiaan kaikki on vaaleansinistä mut jos ostaisi pinkin hatun vain:D
 
Jos esikoinen käyttää vielä ammetta niin voikos vauvaa kylvettää samassa..Tyhmä kysymys, tiedän:D Tosiaan hoitoalusta voisi olla uusi varsinkin kun tämä on eri sukupuolta niin nykyinen on "väärää" väriä..*mies pudistelee päätänsä tuolla*:LOL:
Meillä ne ainakin kylpi samassa ammessa. Ja hoitoalustan päällä meillä oli aina pyyheliina, ostat vaan oikean värisiä pyyheliinoja niin ei tartte uusia hoitoalustaa:whistle:
 
"Tyttöjen äiti"
Meillä ainakin ovat käyttäneet samaa ammetta. Pikkuvauva-aikana pesin sen kuumalla vedellä ennen vauvan kylvetystä. Kun kuopus oppi istumaan niin siitä lähtien ovat usein saunapäivinä istuneet siellä molemmat yhtä aikaa.

Sallin ainakin itselleni sen, että kuopukselle teen vähän "turhamaisiakin" hankintoja että toisellekin saisi jotain uutta. :D Meillä toki hoitoalusta oli neutraalin värinen. Esikoisen aikana ostettiin paljon sellaista mikä kävisi tytölle ja pojalle yhtä hyvin, mutta toiselle on ostettu sitten enemmän tyttömäistä... :D

Ja onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä. :)
 

Yhteistyössä