Todettu tuulimuna rv 12, lääkkeellinen keskeytys, uutta yritystä...mitään ei tapauhdu...missä vika?

Moi!
Mulla tosiaan todettiin tuulimuna rv.12. Iltana(11+6) alkoi hiukan vuotaa, seuraavana päivänä eka ultra edessä. Tuulimuna ja lääkkeellinen keskeytys. Karmea ja kivulias kokemus. Nyt mennään jo viidettä kiertoa eikä ole tapahtunut mitään. Yhden kierron aikana yritin tikuttaa ja sainkin viivan, mutta ei mitään. Edellisessä kierrossa tunsin oviskipuja yhden päivän ajan. Oltiin oltu yhdynnässä edellisenä päivänä ja seuraavana aamuna. Ei mitään! Onkohan jossain jotain vialla? Mitä ne pystyy normaalilla gynekäynnillä testaamaan/näkemään? Onko keskenmenosta voinut jäädä jotain mikä estää uuden raskauden? Olis ehkä syytä tarkastaa, ettei hukkaa aikaa?!
Masentaa kun ei mitään tapahdu.

Esikoinen 1v 5kk ja luomuna tokasta kierrosta.

KOKEMUKSIA?
 
On kuitenkin selvää että pystyt tulemaan raskaaksi, koska teillä on jo yksi lapsi. Joskus vain kestää hiukkasen kauemmin... Ei ole kokemusta keskeytyksistä eikä tuulimunista, joten en osaa sanoa vaikuttaako ne mietnkään. Jotenkin en usko että vaikuttaisi. Itsellä on lapsi ennestään ja toista yritellään. 7kierto menossa. Tsemppiä :)
 
kärsivällisyyttä. lääkkeellinen ei riko mitään joten ihan normaalit mahikset pitäisi olla. jos nyt ajattelee että normaalisti vuosikin voi mennä ennen kuin raskautuu, niin voi ottaa aikansa myös keskenmnon ja lääkkeellisen tyhjennyksen jälkeen.
 

Yhteistyössä