todella huolestuttavaa toi Venäjän toiminta Suomessa

  • Viestiketjun aloittaja uts
  • Ensimmäinen viesti
uts
ostavat kiinteistöjä, varsinkin lomakiinteistöjä ja saaria strategisesti merkittäviltä paikoilta suomesta suurella rahalla(valtion rahoilla!!!!), ja sitten jättävät rapistumaan ja odottamaan tulevaa.

olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon tätä on tehty Ukrainassa ennen tämän päivän tapahtumia......

minusta valtiovallan pitäisi ottaa nämä asiat vakavasti!!!!

ja varsinkaan ei mitään venäläisten omistamaa ydinvoimalaa Suomeen!!!!!! siis nehän voi milloin vaan päästä sinne sissä sitten tekemään terroritekoja ja Suomi on hetkessä asuinkelvoton seuraavat tuhat vuotta. Haloo!!!!!!!!

eikö ketään muuta tämä huolestuta?

:(
 
pöööööööööö
että jos verrataan esim. yhdysvaltoihin tota ydinvoimala-hanketta: luuletko että ne ois valmis antamaan venäläisten tai vaikka afganistanilaisten tuoda ydinmateriaalia/tehtaita heidän mantereelle?? siis äly hoi älä jätä!!
suomen hallitus ja eduskunta on täynnä ääliöitä jotka päästää tän maan perikatoon!!

tätä sitten ihmetellään vuosien päästä että kuinka kukaan ei tehny asialle mitään..

nyt lakimuutoksia peliin pliis ja äkkiä.
 
uts
sodan syttyessä olisivat tärkeitä...?? pöhelö on siis tosiaan pöhelö. tai venäläisen media/some propagandan edustaja. nice!

juu, ja nykyinen porvarihallitus välittää vain omasta kukkarostaan. on kyllä todella lyhytnäköistä toimintaa koska siitä rahasta ei juurikaan oo hyötyä kuolleena.
 
sota tulee
Ja alkavat nyt kysellä täällä asuvilta, kohdellaanko heitä huonosti. Hetihän he tulevat puolustamaan omiaan. Pelottaa niin.
Minne sitä pääsisi pakoon, kun on vain pyörä kulkuneuvona eikä rahaa.
 

Yhteistyössä