Tilitystä tälle päivälle!!

No nii! Tänään meidän remontissa ilmeni suht laaja vesivahinko, 110 litraa vettä lattioiden alla keittiössä, pesuhuoneessa ja eteisessä :ashamed: :ashamed:

Tästä suivaantuneena päätin ottaa kunnon sokerihumalan ja marssin kauppaan karkki ostoksille!
Kaupassa käsiin tarttui pussi jos toinenkin ja yritin kävellä kassalle..
Huono omatunto kuitenkin kolkutti olkapäätä ja pussit lensi takaisin hyllyyn ja mukaan tarttu loppujen lopuks isännälle ja lapsille omat pussit suklaata ja äipälle Dietorelle toffeepussi (3p) ja painonvartijoitten suklaatäytteisiä minttukarkkeja(3p)!
Ja voi että oli hyvä mieli kun saan hyvällä omalla tunnolla syödä kaks pussia karkkia ja kaikki 6p mahtuu mun päivä pisteisiin!!!!!

Näitä PV karkkeja oli myös suklaa appelsiinin makuisia ja ne testaan seuraavaks, nää mintut on ainakin ihan mariannen makuisia!

Sit toiseks! Päätin että mikäli tässä nyt sitten laihdutetaan niin pistetään vähän alle maksimi (normaalin) painon ja olis toi 49 aika kiva, luin meinaan tänään naisesta joka PV:ssa laihdutti n.84kg

No, jos tässä olis tilitystä vähäksi aikaa, lähden lisäämään saunaan vesipataan puita kun loppu toi veden tulo kaikista muista paitsi vessasta :D
 
Hienoa..siis tuo,että kevensit karkkeja :) !!mahtava saavutus, sillä uskon, että lievästi sanottuna "ketuttaa" tuommoinen "löydös" :/ !!
Kovasti tsemppiä sulle ja huomaatkos..olet jo omannut terveellisemmät ja kevyemmät elämän tavat,onnea siitä!!! :D
 

Yhteistyössä