Tilipäivä - perjantai - laskut maksettu! Mitä kuuluu viikonloppuunne?

  • Viestiketjun aloittaja {vieras}
  • Ensimmäinen viesti
"hey"
paljonko simme jäi?
Meillä myös tilipäivät miehen kanssa muttay htään laskua ei ollut odottamassa ( yleensä maksan laskut aina heti kun ne tulee jos tilillä vaan on rahaa) tosin kesämökin lyhennys menee vikana päivänä (tonnin) joten onhan se lasku sekin.

Jemmatilille siirsin 2000 (joista toinen menee siihen lainan lyh.) ja käytttilille jäi 1600e. Toivottavasti sillä eletään seuraava kuukausi niin jäisi se tonni säästöön.

Tavoitteena pitää 10 tuhannen jemmaa, meillä kuitenkin on iiiso perhe joten jotain yllättävää voi tulla. Nyt on jemmassa 7000.
 
"hey"
ja viikonlopun olen vapaalla, mieskin vasta su töihin. Tänään tulee ystävä lastensa kanssa ja tarkoitus leipoa sämpylöitä. Huomenna menossa mökille ja su toisen ystävän luokse. Niin ja siivousta tässä välissä tietysti ja ulkoilua jne.
 
sklfksfm
Laskut maksettu, tilille jäi 30e xD hahaha. Onneksi säästöissä on rahaa ja ensi viikolla tulee 500e käyttöön. + palkka. Nyt tuli vain KHT josta maksoin kaiken.
 
......
Jaajuu, kotihoidontuki tulee tänään. No, siirrän heti suurimman osan laskunmaksutilille, josta maksellaan aina laskut heti kun ne tulee. Osa menee lainanlyhennyksiin. Liki 0€ yleensä jää tuosta, mutta pääasia että kaikki pakolliset tulee maksettua.

Kaveri tulee lapsineen kylään leikkimään, sen jälkeen syödään, nukutaan päikkärit ja lähdetään sukuloimaan illaksi. Huomenna ehkä lapsi lähtee yökylään mummolle ja miehen kanssa saadaan vähän vapaata. Kotona vaan rentoillaan, kun on tää vauvamahakin tässä riesana.. :p
 
"timppa"
Ajattelin käydä biltemassa ja ostaa tuollaisen lasikatoksen. Tai kaksi. Ja laitan iltapuhteina toisen päätyoven päälle. Pitää vaan katsoa onko yksi tarpeeksi leveä vai pitääkö laittaa kaksi.

Jukkatalon insinööri-arkkitehti ollut viisas ja ei ole suunnitellut päätyovien päälle minkään laista katosta. Ja nyt kun kesät ja keväät on olleet mitä on ja vesi satanut ulko-ovien päälle, lähtee ovista maalit pois ja pinta halkeilee.

Olisivat räystästä edes laittaneet hieman pidemmästi, mutta ei.

Lisäksi sähkäri-putkimies on tulossa vaihtamaan kiertovesipumpun lämmitysjärjestelmään. Siihen ne loput eurot sitten menikin.
 
itäinen
Tili tai lisät tuli, jäi tilille 4547 euroa. Huomenna töihin, sitten sinnitellaan 2 viikkoa lasten kanssa kolmistaan kun mies keikan päällä...
eli pitkät päivät töissä mun viikonloppuun..
 
oO0Oo
Tili tuli, mutta en tiedä paljonko, harvemmin käyn uteliaisuuttani sitä katsomassa. Laskut maksetaan sitten ku eräpäivät lähestyy.
Päivä on mennyt ihan hyvin, vaikka yö tulikin valvottua selän takia -.-
Sain ylläripaketin matkahuollosta, äitiyspakkaushan siellä olikin eikä mikään lehden tilaajalahja niin kuin oletin :D :D Nyt sitten odotan että pääsisi töistä kotiin penkomaan laatikkoa, ja sit illalla suklaata ja pähkinöitä :)
 
työssäkäyvä mummiliini
Tämä ilta olostelua, vähän viiniä ja sauna.
Huomenna aamulla venyttelyjumppa, sitten varmaan kaupasta vähän sisustustarvikkeita ja leivontatarvikkeita. Sitten illansuussa pieni lenkki, ja odottelen miestä työmatkaltaan. Varmaan saunaa ja seksiä.
Sunnuntaina ulkoilua ja leivontaa. Olen tavannut kaikkia lapsia ja lapsenlapsia pitkin viikkoa niin paljon, että en sure vaikka eivät viikonloppuna käviskään... mutta toisaalta ihan iloinen olen jos joku poikkeaa.
 
...aloittaja
Palkkaa tuli noin 600, pankki otti jotain 120 euroa lainoihin, lopulla maksan vuokran...montaa euroa ei jää. Tässä kulutan iltaa, aika meinaa tulla pitkäksi.
Ei minullakaan huima palkka ole, mutta riittävä. Sinnittelin pari vuotta työmarkkina- ja asumistuella, joten tuo työ on mulle ihan taivaasta tipahtanut.

Kaikkea hyvää sinulle iltaasi ja muutenkin.
 
Ei ole viellä palkkapäivä, mut pärjätään kyllä. Isäntä saa rahaa maanantaina ja mie saan seuraavalla viikolla. Mulla oottaa 2 laskua maksua ja isännällä muutama enemmän :)
Rauhallinen viikonloppu kotosalla :)
Katellaan telkkaria ja elokuvia, kasviksia ja dippiä ja ehkä vähän sipsejäkin.
 
Viimeksi muokattu:
Tili tuli ja kaikki laskut maksettu, nuoremman ip-kerhoa lukuunottamatta sillä se lasku ei vielä tähän sumaan ehtinyt. Säästöönkin meni ja tilille jäi sen verran reilusti että voi vähän käydä ylimääräisillä ostoksilla. Ei mitään isoja, koulutarpeita, urheilutarvikkeita ja ulkovaatteiden päivitystä lähinnä. Palkka on ihana asia.

Tämä ilta katsotaan brittidraamaa, sitten kevyt iltalenkki ja suihkun kautta unille.Huomenna siivotaan ja pyykätään viikon sotkut että sunnuntain saa leipoa ja huilia taas työviikkoa kohti.
 
"Samu"
Nautin olutta ja rentoudun. Tiedossa myös homejuustoja ja viinirypäleitä.
Tilin saldoa en tiedä, veikkaan että parisataa. Vielä pitäis pari laskuakin maksaa pois pyörimästä.
 
Okei! :)
Tänään ihan kotosalla, mutta huomenna onneksi kaupunkiin ja illanviettoihin 8) Muutin vähän kauemmaksi keskustasta ja on täältä aina vähän lähtemistä eikä viiti joka päivä. Mutta pakko oli muuttaa kun vuokrassa säästää pitkän pennin näin. :/
 
"Tiiu"
Maksoin heti aamusta melkein tonnilla laskuja, lähinnä päivähoito- ja lasten harrastusmaksuja. Kivasti meni osa palkasta säästöön ja käyttötilillekin muutama satku tulevia viikkoja varten. Muuten päivä meni töissä ja ilta ihan kotosalla perheen kanssa touhutessa. Ihan hyvä fiilis!
 
IhQ
Viikonloppuun ei ihmeitä kuulu. Mies on töissä sekä la että su ja itte lasten kans kotona, pitäis siivoilla ja tehdä kouluhommia.
Maanantaina tulee rahaa ja yks lasku on sitä odottamassa.
 

Yhteistyössä