Tiedustelua laihdutuksesta..........

  • Viestiketjun aloittaja Christina
  • Ensimmäinen viesti
Christina
Te, jotka laihdutatte näin "perinteisesti", kevyttä ruokaa, herkut pois, kasviksia, hedelmiä ja paljon vettä jne. Kuinka paljon olette kiloja karistaneet ja missä ajassa? =)
 
½kilosta kiloon viikossa. Alkuun lähtee vähän nopeampaa, sitten vaihtelee tulos aina viikottain. Välillä paino pysyy paikallaan ja sitten taas laskee.

Itse en ole onnistunut laihduttamaan kuin viisi kiloa kerrallaan, onneksi ei ole laihdutusten välillä paino kuitenkaan noussut..
 
Heip!
Helmikuun puolivälissä aloitin keventämisen ja tämän kuun alussa saavutin tavoitellun painon. (lähtöpaino 72kg, nyt 60kg) Keveämmän ruokavalion lisäksi tunti tehokasta liikuntaa noin 5-6 kertaa viikossa (lapsi nukkuu sopivasti pitkiä päiväunia ja minä sillä välin rullaan crosstrainerilla). Painoa lähti noin 1 kg viikossa. Laskin ruokavaliossani kalorit ja pyrin syömään maks. 1500 kcal/päivä. Ilman liikuntaa olisi varmaan lähtenyt noin puoli kiloa viikossa pelkällä ruokavalion uudistuksella.

Makeita en syönyt ekaan kahteen kuukauteen ollenkaan, sen jälkeen yhtenä päivänä viikossa. Nyt keskityn pitämään tämän painon..entiseen herkutteluun ei siis ole paluuta.. Välillä syömisten tarkkailu kiristää, mutta on se sen arvoista, kun on saavuttanut tavoitteensa =)
 

Yhteistyössä