Tiedättekö sen hölmön tunteen kaupan kassalla

  • Viestiketjun aloittaja hölmöläinen
  • Ensimmäinen viesti
hölmöläinen
kun kaikki tavarat on kassattu ja kassaneiti ilmoittaa summan 85,80e tai mikä loppusumma nyt onkaan sitten. ja kun on koko ajan kaupassa yrittänyt olla ostamatta turhaa ja jotenkin vaan ei voi käsittää että miten näin vähät ostokset voi maksaa niin paljon..
 
"vieras"
Minulla menee aina sinne satanen vaikken osta mitään turhaa. Pistin kerran ukon lapun kans ostoksille ku ei uskonu et son kallista lystiä. Kahdeksan henkinen perhe kuluttaa ruokaa melkoisesti.
 
Joo tiedän... Ja just sanoin tässä yks päivä miehelle että se on jännä vaikka ostosten määrä ei suurene niin kauppalaskut suurenevat koko ajan..

Tulee sellanen olo että ihan oikeasti hei! Joku raja tähän hintojen nostoonkin!!!! SE ON RUOKAA, ja sitä on pakko ostaa niin kivaa kun lopulta kaikki raha menee sitten siihen että saa syödäkseen ::/
 
Tuttu tunne. Niit hintoja pitäis vahdata oikein urakalla ja laskeskella tosi tarkkaan ettei lähes aina järkyttyis kassalla. Aina jos on jotain shampoot, pesuainetta, siivousainetta yms. perusruokien lisäksi niin on summat ihan tähtitieteelliset.
 
"mami"
sitä on justiin niin tyrmistynyt! että joka ikinen kerta. lähet hekeen jotain ihan pikkujuttua ja sitten muistaa ne pari muuta pikkujuttua, tolut ja vessapaperit ja leivinjauheet.. johan tosta kymppi tuli siitäkin!
"perus" ostokset..niinkuin maito.. ja noin euron tavart koitan aina käryyn laittaessa laskea että euro-yks-kaks... sitte joku olivitölkki sotkee pasmat ja loppu onkin juuri tuo 80€.... kaikki on tullu silti syötyä, vaikka kuin turhaa olis ollut!
 

Yhteistyössä