The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
...voi kuule, ihan samoissa mälsyyksissä ja riittämättömyyden tunteissa sitä täälläkin oon saanut "viihtyä" ja veikkaan että toi on niin tuttua huttua monellekin vanhemmalle :). Mutta - se jotenkin kuuluu asiaan ja on onneksi ohimenevää. Sitten tulee niitä isosti onnistumisen tunteita, mitkä sumentaa kaikki kurjat olotilat, kunnes taas sössitään :D

Ja röyhistele nyt vaan isosti rintamustasi, sillä tosiasiahan on se että sä oot tehnyt todella omistautuneesti ja suurella sykkeellä töitä niin pp:n eteen kuin itsesikin :). Moni ois voinut jo luovuttaa mutta onneksi sä et, koska - teijen asiat on kunnossa ja hyvin järjestyneet. Lyömätön tiimi olette kyllä - sä ja pp :).

Ämpäri nyt on...tiiät kyllä. Mutta nyt koeta antaa kaiken mahdollisen negatiivisen möllityksen mennä ohi korvien suhinana vaan ja keskityt siihen aikuisen asialliseen keskusteluun. Hermostut sitten toiste, kun aihetta tulee :D...

Pitäskö teijen ihan juhlistaa huomenissa teitä kumpaakin noin hienoista palautteista ja kehuista :)? Teette yhdessä jotain spessua ja hyvät ruuat päälle..? Musta toi huutais kyllä teille kummallekin jotain tosi kivaa palkintoa tsempaamisestanne ja olemisestanne :)
Me sovittiin äitin kanssa että vien poikasen huomenna porukoille viikonloppuhoitoon, niin koitan paneutua tässä viikonloppuna tekemään vähän rästiin jääneitä kouluhommia ja valmistautumaan koeviikkoon. Ens viikonlopuna ei jouda lukemaan ko on ne häät tulossa, ja uhraan kuitenkin puolet lapsivapaastani et ämpäri saa jäädä rauhassa häiden jatkoille ryypiskelemään rauhassa..
Mut kyllä mä aion palkita poikasen jollakin tavalla, sunnuntaina tai maanantaina sitten tehdään yhdessä jotain mukavaa. Huomenna vois mummilassa olla vaikka pullan tai jäätelön paikka :)
 
  • Tykkää
Reactions: FreezeCat
jos leipä putoaa aina voipuoli alaspäin lattialle niin näköjään pizzakin toimii. ei ruokaa tänään.
Höpsö. Ruoka täytyy sitoa aina kissan selkään. Näin saadaan painoton voileipäkissa, joka pyörii ilmassa kun ei pääse putoamaan voi- eikä selkäpuoli edellä. Se on helppo noukkia ilmasta mikäli sattuu lipahtamaan kädestä.
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
Höpsö. Ruoka täytyy sitoa aina kissan selkään. Näin saadaan painoton voileipäkissa, joka pyörii ilmassa kun ei pääse putoamaan voi- eikä selkäpuoli edellä. Se on helppo noukkia ilmasta mikäli sattuu lipahtamaan kädestä.
jos minä sidon sapuskani kissan selkään niin laihdun kyl silmissä. olisi kyl näky kun koira juoksee kissan perässä jonka selässä on voileipä.
 
Nämä noin 200 ihmistä saamenmaalla haluaa että ketään muita ei saa luokitella vai mikä olisi oikea nimitys, niin saamelaisiksi. Siis puhutaan kourallisesta perheistä jotka hamuaa saamenmaan valtaa vain itselleen.

Suomennuksen aikana monet unohtivat saamenkielen, pitääkö heidän jälkeläisiään rangaista virheistä mitä suomalaiset ovat tehneet?

Ne nuo ns. saamelaiset vetää alkuperäisasukkaan määritelmän tiukimmilleen mitä maapallolla on nähty. Heidän periaatteillaan U.S.A.:ssa ei olisi yhtään inkkaria.

Saamelaiskäräjiä koskeva lakiesitys eduskunnalle – katso miten saamelainen määritellään | Lapin Kansa
 
:O...:hug:...äh, tommonen pistää vaan harmittamaan....kiireessä joutuu pikakelauksella tekemään...
Varsinkin turkulaisten kanssa, kauheeta paapatusta ja tuskin voi henkeä vetää. Molemmat tykittää tekstiä toistensa päälle. Mutta oon oppinut kommunikoimaan heidän heimon kanssa vaikka en murretta taida. Ymmärrän ja korva pysyy puheen perässä. Totuttelu kesti vain muutaman vuoden.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä