The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Alkuperäinen kirjoittaja KyöpelinVuori;30179171:
Kelpaa oikein hyvin :D.


Vaan eihän työelämässä roolit mitään kilpajuoksua ole. Jokaisella on siellä oma hommansa ja kaikkien ei tarvitse osata toistensa töitä.
itse asiassa ei ole mitenkään mahollista että joku - tulipa se ukko vaikka Kivennavalta - osais kaikkien muitten työt
 
  • Tykkää
Reactions: KyöpelinVuori
Muksu on itkenyt ja raivonnut tämän viikon vuorotellen haluavansa takas päiväkotiin ja sitten taas eskariin ja jne. Kauhee jännitys tietysti pienellä, kun kaikki on uutta. Tänä iltana ei ole raivonnut, jokohan suurin jännitys olisi kohta ohi. Molempina päivinä on tykännyt olla eskarissa. Parin viikon ajan päivät on neljä tuntia ja silti muksu on niin väsy, että meinaa nukahtaa pikkukakkosen aikana sohvalle. Kaipa tämä eskarielämä lähtee tästä pikkuhiljaa rullaamaan. Aamuhoitoon tutustutaan tämän kuun lopussa.
 
Viimeksi muokattu:
Muksu on itkenyt ja raivonnut tämän viikon vuorotellen haluavansa takas päiväkotiin ja sitten taas eskariin ja jne. Kauhee jännitys tietysti pienellä, kun kaikki on uutta. Tänä iltana ei ome raivonnut, jokohan suurin jännitys olisi kohta ohi. Molempina päivinä on tykännyt olla eskarissa. Parin viikon ajan päivät on neljä tuntia ja silti muksu on niin väsy, että meinaa nukahtaa pikkukakkosen aikana sohvalle. Kaipa tämä eskarielämä lähtee tästä pukkuhiljaa rullaamaan.
Ihan varmasti parin viikon päästä menee jo sutjakasti :hug:.
 
  • Tykkää
Reactions: HopeaToffee
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä